Re: 1ο Ραλλυ Τιθορεας 3-10-2010
saxter έγραψε:
Εγω την μονη ενσταση εχω, με το οτι οπως ειπες αλλο το βουνο και αλλο η πιστα!
Παντως το πιο πιθανο ειναι να επαιρνα και εγω μερος! αν δεχοσασταν γάλλους!!!
Ποιος σου΄πε οτι δεν θα έχει γάλλους?
Γεματο θα είναι!
Επειδη το διoργανώνει η λεσχη Ford δεν παει να πει οτι τρεχουν μόνο Ford!
Θα υπαρχει παρατηρητης της ΕΘΕΑ για τον εν΄λογο αγώνα!
Η εκδοση λισανς ημέρας ισχυε απο παλιά..το ιδιο ισχύει ακομα κ τωρα γιατι πολυ καλα γνωριζουν οτι ηταν ενα "άκυρο" μέτρο!
..οπως κ σε εμας τους ιστορικους που έπρεπε να'μασταν π.χ μέλη του ΣΟΟΑ κ καθε ΣΟΟΑ ή ΣΟΑΙΣΤΑ κτλ για να τρέξουμε κ τελικα το ακυρώσαν!!!!
Ορέστη το βιντεο δεν μπορω να το δω για να σου απαντήσω!Μπορω να σου πω με σιγουριά επειδή την έχω δει την διαδρομη εγω ο ίδιος οτι ειναι για εμένα ασφαλέστερη απο έναν καρτόδρομο ή Μέγαρα και σίγουρα ειναι μια ασφαλη διαδρομή ακόμα κ απο έναν αγώνα Ραλλυ που εμπλέκοντε όλοι οι φορεις μαζί(!) ..γιατι πιστεψε με σιγουρα με επιανε κρυος ιδρώτας οταν κατηφόριζα τις μηλιες στο Κενταυρος ... οταν τελειωμενο το 1.1 στην Φυλη έπρεπε να στριψει και γυρω γυρω να υπαρχουν γκρεμια χωρις μπαριερες χωρις τίποτα!!
..ξανατονίζω οτι η διαδρομη ειναι για εμενα ασφαλεστερη απο την στιγμη που το αμαξι εχει υψηλότερα προτυπα σφαλειας απο ένα επιβατικό!
Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουνα να τρέξω ούτε σε πίστα ,ούτε σε δρόμο με ένα αμάξι βολτίσιο...γιατι τα όσα ατυχηματα έχω δει σε πίστες ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε τα χειρότερα!!
Εχω γνώση οτι κάθε γρήγορη βολτα στο βουνό..κάθε γρηγορη βόλτα στην πίστα δεν θέλει πάνω απο 1 δευτερόλεπτο για να σε βρεί η άτυχη στιγμή!
Υ.Γ. Θέλω να ξέρετε πως πιο πολύ τρέμω για να φτάσω μέχρι την διαδρομή που μου έχουν κλείσει επειδή έχω πληρώσει παρά την ώρα που θα πεσει η σημαία!!