[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 9:16 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 32 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 1ο Ραλλυ Τιθορεας 3-10-2010 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: 1ο Ραλλυ Τιθορεας 3-10-2010
Εγω την μονη ενσταση εχω, με το οτι οπως ειπες αλλο το βουνο και αλλο η πιστα!

Παντως το πιο πιθανο ειναι να επαιρνα και εγω μερος! αν δεχοσασταν γάλλους!!!

Παρ Οκτ 01, 2010 8:30 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
Γιατι να εχει λάβη γνώση ο ΣΟΑΑ?? Τι σχεση εχει με τις παιδίες ο ΣΟΑΑ και καθε ΣΟΑΑ??
Ο καθενας ειναι υπευθηνος να τρέξει μεχρι εκει που τον παίρνει!!
...μεγαλυτερες ταχυτητες αναπτυσει ενα πολιτικο αυτοκίνητο στα Μέγαρα ..ακόμα κ στον καρτόδρομο παρα σε μια διαδρομή οπως αυτή!
Ποιος βρέθηκε να σταματήσει??
..κ γιατι να τους σταματήσει??Για να εκτονωθουν στον δημόσιο ανοιχτό δρόμο??

Το τι θα γινει όταν θα πέσει ενα αυτοκίνητο στον κόσμο δεν καλύπτεσε ακόμα κ σε Ράλλυ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα αν τρέχεις!!
...βλεπεις ανρθρωπομπαριέρα κ κόβεις ταχύτητα οτι αγώνας κ αν ειναι! Παιδία ή όχι! ...αυτο έμαθα κ αυτό θα κάνω!

Γρηγορη ο αγωνας εχει εγκριθει απο την ΕΘΕΑ για αυτο κ χρειαζεται η λισανς (παιδιας) για να τρεξεις.

Σιγουρα είναι επικίνδυνο ακόμα κ αμάξι με κλωβο ασφαλείας κάθε δοκιμή σε πίστα ..κάθε δοκιμή σε βουνο!
Παντα στο ρίσκο θα ειναι οσοι αγγίζουν τα όρια!
These is Motorsport ότι κ αν κάνουμε!!

στελιο επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη σε καποια θεματα.
οπως το οτι ενα αυτοκινητο αναπτυσει μεγαλυτερες ταχυτητες στα μεγαρα και στο καρτοδρομο παρα σε αυτες τις διαδρομες δεν ειναι και τοσο αληθες.εδω απο το βιντεο ( http://www.youtube.com/watch?v=tWCttR-u ... r_embedded ) που ειδα εχει σκασμενες 5ες και στο καρτοδρομο με τα περισσοτερα δεν βαζουν 3η. οπως και να εχει ομως η πιστα ειναι πιστα και δεν εχει ουτε ανθρωπινες μπαριερες ουτε γρκεμια. εχουμε δει παααρα πολλες εξοδους και στις δυο πιστες χωρις κανενα τραυματισμο.
το οτι ο ΣΟΑΑ δεν εχει ασχοληθει με παιδιες αυτο ειναι ενα απο τα μειωνεκτηματα του, γιατι εαν ειχε ασχοληθει ΙΣΩΣ θα υπηρχαν ακομη παιδιες απο τις οποιες ξεφυτρωνουν νεοι οδηγοι αλλα και ξεχαρμανιαζει ο καθε κ@υλομενος.
τωρα πανω στο θεμα της αυριανης εκδηλωσης, μου ειναι πραγματικα δυσκολο να πιστεψω οτι η ΕΘΕΑ εδωσε αδεια τελεσης αγωνα και μαλιστα με την συμμετοχη αυτοκινητων χωρις κανενα μετρο ασφαλειας σε μια τετοια διαδρομη. (μετα θα βαγινη η κθε κατινα και ο καθε μουσατος!!! και θα λεει οτι οι παιδιες ειναι για τους αλητες και τοσα αλλα πο εχουν γραφτει σε αλλο φορουμ!!!)
και οοσν αφορα στην λισανς, εχω την εντυπωση οτι το 2010 επαψε να ησχυει η ημερισια λισανσς για τις παιδιες κι ετσι αναγκαστηκαν ολοι και εξεδωσαν ετησια. με ποιον τροπο αυριο θα εκδοθουν ημερισιες????

Σάβ Οκτ 02, 2010 9:33 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:
Εγω την μονη ενσταση εχω, με το οτι οπως ειπες αλλο το βουνο και αλλο η πιστα!

Παντως το πιο πιθανο ειναι να επαιρνα και εγω μερος! αν δεχοσασταν γάλλους!!!

Ποιος σου΄πε οτι δεν θα έχει γάλλους?
Γεματο θα είναι!
Επειδη το διoργανώνει η λεσχη Ford δεν παει να πει οτι τρεχουν μόνο Ford!

Θα υπαρχει παρατηρητης της ΕΘΕΑ για τον εν΄λογο αγώνα!
Η εκδοση λισανς ημέρας ισχυε απο παλιά..το ιδιο ισχύει ακομα κ τωρα γιατι πολυ καλα γνωριζουν οτι ηταν ενα "άκυρο" μέτρο!
..οπως κ σε εμας τους ιστορικους που έπρεπε να'μασταν π.χ μέλη του ΣΟΟΑ κ καθε ΣΟΟΑ ή ΣΟΑΙΣΤΑ κτλ για να τρέξουμε κ τελικα το ακυρώσαν!!!!

Ορέστη το βιντεο δεν μπορω να το δω για να σου απαντήσω!Μπορω να σου πω με σιγουριά επειδή την έχω δει την διαδρομη εγω ο ίδιος οτι ειναι για εμένα ασφαλέστερη απο έναν καρτόδρομο ή Μέγαρα και σίγουρα ειναι μια ασφαλη διαδρομή ακόμα κ απο έναν αγώνα Ραλλυ που εμπλέκοντε όλοι οι φορεις μαζί(!) ..γιατι πιστεψε με σιγουρα με επιανε κρυος ιδρώτας οταν κατηφόριζα τις μηλιες στο Κενταυρος ... οταν τελειωμενο το 1.1 στην Φυλη έπρεπε να στριψει και γυρω γυρω να υπαρχουν γκρεμια χωρις μπαριερες χωρις τίποτα!!
..ξανατονίζω οτι η διαδρομη ειναι για εμενα ασφαλεστερη απο την στιγμη που το αμαξι εχει υψηλότερα προτυπα σφαλειας απο ένα επιβατικό!

Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουνα να τρέξω ούτε σε πίστα ,ούτε σε δρόμο με ένα αμάξι βολτίσιο...γιατι τα όσα ατυχηματα έχω δει σε πίστες ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν είχαμε τα χειρότερα!!
Εχω γνώση οτι κάθε γρήγορη βολτα στο βουνό..κάθε γρηγορη βόλτα στην πίστα δεν θέλει πάνω απο 1 δευτερόλεπτο για να σε βρεί η άτυχη στιγμή!

Υ.Γ. Θέλω να ξέρετε πως πιο πολύ τρέμω για να φτάσω μέχρι την διαδρομή που μου έχουν κλείσει επειδή έχω πληρώσει παρά την ώρα που θα πεσει η σημαία!!

Σάβ Οκτ 02, 2010 10:52 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Τελικά τι έγινε εκει βρε παιδιά! Για ενημερώστε μας!!!

Δευτ Οκτ 04, 2010 11:30 pm
Προφίλ
_

λοιπον....................ο αγωνας ηταν regularity με οριο ταχυτητας τα 50 χλμ......η αποσταση των 3140 μετρων επρεπε να καλυφθει σε 3 λεπτα 49 δευτερα και 20 δεκατα του δευτ.

ο στελιος αποφασισε να μην περιμενει στο τελος της διαδρομης για να πιασει αυτον τον χρονο....και δεν πηρε τιποτα...

ο βαγγελης εχοντας γνωση της καταστασης του αγωνα και το οτι ετρεχε με πολιτικο αμαξι.............πηγε οσο γρηγοροτερα μπορουσε και στα δυο σκελη....αλλα στο τελος σταματησε πριν το τερματισμο επιασε και τις δυο φορες τον χρονο τον ιδανικο και βγηκε πρωτος στην κατηγορια του και πρωτος γενικης!!!!!!!!!!!

αποτελεσματα επισημα θα αναρτηθουν στο site της λεσχης.....

Τρί Οκτ 05, 2010 7:32 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

vagma κανα in car πλανο? αφου ξερω οτι τραβηξες!!!

Τετ Οκτ 06, 2010 8:04 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Μέχρι να βάλει ο Βάγγος πάρτε το δικό μας...

Εμείς αφού φάγαμε την ξενέρα του ιδανικού χρόνου που θέλει το regularity (πράγμα για το οποίο ενημερωθήκαμε τελευταία στιγμη) δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε στα χρονόμετρα οπότε τα σπάσαμε και φύγαμε με 6.298.699 βαθμούς ποινής λόγω προάφιξης!!!!
Ωραία διαδρομή, το αμάξι πολύ καλό και ο Στέλιος ακόμα καλύτερος!!!
Μπράβο σε όσους έτρεξαν!

Τελευταία επεξεργασία από queen_corvette και Δευτ Οκτ 18, 2010 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Πέμ Οκτ 07, 2010 10:15 am
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

τέζααα το Fiesta!!!!!

Πέμ Οκτ 07, 2010 11:28 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

queen ωραίες ψηλές έχεις ... μήπως πας για soprano ..... πααααμμμεεεεεεεεε....!!!!! :tongue

keep rallying guys...!!! :ok

Υγ το bmw 2002 στο 1:42 βγήκε ή είχε μηχανικό πρόβλημα .....;;;;

Πέμ Οκτ 07, 2010 12:38 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Βγήκε η καημένη η 2002, γιατί μπλόκαρε τροχούς από φρενάρισμα, έπεσε στη μπαριέρα και έπαθε κάμποση ζημιά... :(
Ναι, ναι, τέζα το φιεστάκι... η κορώνα μου ήταν στο δεύτερο πέρασμα που είχαμε πλέον αποφασίσει να το διασκεδάσουμε και είχα σκάσει στα γέλια!

Πέμ Οκτ 07, 2010 2:12 pm
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 32 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
25/09/10 ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ 2010
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: micrapower
Απαντήσεις: 65
33ο Ολυμπιακό Ράλλυ 1,2 / 10 / 2011
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 28
Classic microcars Πρόγραμμα 2010
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: mk1 Stelios
Απαντήσεις: 18
30η Ανάβαση Πορταριάς (25-26 Σεπτεμβρίου 2010)
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 40
37ο Ράλλυ Αχαιός , 12-13 Οκτωβρίου 2013
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Συγγραφέας: Pyrgiotis
Απαντήσεις: 0
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση