[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 9:25 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 663 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 67  Επόμενο
 Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις.... 
Συγγραφέας Μήνυμα
_

Δημοσίευση Re: Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
Παιδια μου η Μπουρδελλαδα (ειδικα στο θεμα των ΙΧ) απλα δεν εχει τελος. Το μονο που μπορει πλεον κανεις να πει ειναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
( το αν ειναι κεντροδεξια ή κεντροδεξιοτερη μας πειραζει; )

Ειναι πολυ ενδιαφερον να μπορουσε να εξηγησει καποιος μπασταρδοχαρτογιακας του προ(κ)τεκτορατου τι ειναι αυτος ο μαγικος αριθμος των 1929cc που απο εκει και επανω εισαι ζαμπλουτος. Εγω ξερω οτι το '29 εγινε το κραχ στις ΗΠΑ. Απο που και ως που ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ το διλιτρο. Πανω απο τα 2lt να το καταλαβω. Αλλα και τα 2.0lt σημαδι πλουτισμου...

Τεσπα, ας ελπισουμε οτι η μονιμως κοιμωμενη πλειoψηφια της ελληνικης κοινωνιας ξυπνησε μετα το :birdman του μνημονιου και εχει καταλαβει οτι πρεπει (αναλογα με την ιδεολογια του καθενος) να επιλεξει πιο ξεκαθαρες λυσεις γιατι το απορρυπαντικο με τους μπλε και πρασινους κοκκους δεν καθαριζει κανενα λεκε. Αν ουτε αυτα δεν ειναι αρκετα, ε τοτε μαλλον θα πρεπει να φτασουν οι Τουρκοι μεχρι τη Γαυδο και ισως, ιιιιισως και να ξυπνησει το κοινο των κουταλοreality, των τουρκικων σηριαλ και της γενικης αποχαυνωσεως.

Τρί Σεπ 28, 2010 1:57 pm
Προφίλ
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε johanndelta για την δημοσίευση του/της: Toufas
___
Άβαταρ μέλους

johanndelta έγραψε:
Παιδια μου η Μπουρδελλαδα (ειδικα στο θεμα των ΙΧ) απλα δεν εχει τελος. Το μονο που μπορει πλεον κανεις να πει ειναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
( το αν ειναι κεντροδεξια ή κεντροδεξιοτερη μας πειραζει; )

Ειναι πολυ ενδιαφερον να μπορουσε να εξηγησει καποιος μπασταρδοχαρτογιακας του προ(κ)τεκτορατου τι ειναι αυτος ο μαγικος αριθμος των 1929cc που απο εκει και επανω εισαι ζαμπλουτος. Εγω ξερω οτι το '29 εγινε το κραχ στις ΗΠΑ. Απο που και ως που ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ το διλιτρο. Πανω απο τα 2lt να το καταλαβω. Αλλα και τα 2.0lt σημαδι πλουτισμου...

Τεσπα, ας ελπισουμε οτι η μονιμως κοιμωμενη πλειoψηφια της ελληνικης κοινωνιας ξυπνησε μετα το :birdman του μνημονιου και εχει καταλαβει οτι πρεπει (αναλογα με την ιδεολογια του καθενος) να επιλεξει πιο ξεκαθαρες λυσεις γιατι το απορρυπαντικο με τους μπλε και πρασινους κοκκους δεν καθαριζει κανενα λεκε. Αν ουτε αυτα δεν ειναι αρκετα, ε τοτε μαλλον θα πρεπει να φτασουν οι Τουρκοι μεχρι τη Γαυδο και ισως, ιιιιισως και να ξυπνησει το κοινο των κουταλοreality, των τουρκικων σηριαλ και της γενικης αποχαυνωσεως.

θεός .......... :headbang

Τρί Σεπ 28, 2010 3:10 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

πρωτον τα Citroen C4 δεν ειναι ειναι στην λιστα οποτε δεν πληρωνω!??? Δεν σας χαλασε??? :) :) :)

Δηλαδη ειναι πιο πλουσιος αυτος που εχει ενα διλιτρο αυτοκινητο με 150hp παρα απο αυτον που εχει 1,4 TSi με 180 αλογα??? Greg κερνας ποτα το βραδυ! Εισαι πιο πλουσιος!!!

Τρί Σεπ 28, 2010 3:52 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:
πρωτον τα Citroen C4 δεν ειναι ειναι στην λιστα οποτε δεν πληρωνω!??? Δεν σας χαλασε??? :) :) :)

Δηλαδη ειναι πιο πλουσιος αυτος που εχει ενα διλιτρο αυτοκινητο με 150hp παρα απο αυτον που εχει 1,4 TSi με 180 αλογα??? Greg κερνας ποτα το βραδυ! Εισαι πιο πλουσιος!!!

ρε ο πίνακας είναι ενδεικτικός ..είναι απο έρευνα του zougla.gr και έχει κάποια μοντέλα .... πολύ απλά μπορείς βρείς γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα εκμπέμπεί το καρούλι σου στο χιλιόμετρο και να το πολλαπλασιάσεις με την αντίστοιχη κατηγορία που είσαι δηλαδή 1,5, € 2 € κτλ

εγώ με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα του χρόνου θα πληρώνω σχεδόν τα μισά ......αλλά και πάλι euro4 και euro5 χαμηλού κυβισμού αμάξι βλέπε tsi , t-jet κτλ θα πληρώνει λιγότερα παρόλο που έχουν παραπάνω άλογα

Τρί Σεπ 28, 2010 4:49 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

να κάνω μια επισήμανση εδώ και θα σας πω ενα ενδιαφέρον κολπάκι για να γλύτωσε κάποιοι εδώ μέσα λέφτα..... τα αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν απο το 2011 και μετά θα πληρώνουν τέλη με βάση τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα ένω τα υπόλοιπα (δηλαδη τα ταξινόμηση 31-12-2010) θα πλήρωνουν με βάση τον κυβισμό τους άλλα συμφωνα με την ανακοίνωση με πιο αναλογικό τρόπο..... :shock:

και το κολπάκι τώρα που διάβασα σε άλλο φόρουμ .... γιατί λοιπόν να μην καταθέσουμε τις πινακίδες κατά τον Δεκέμβρη μεριά και να ξαναβγάλουμε πινακίδες τον Γενάρη ώστε να φορολογηθούμε με τον νέο τρόπο τον οποίο εμένα με βολεύει ..... θα μου πείτε θα πληρώσεις ξάνα τέλη ταξινόμησης αλλά στα @@@@ μου.... σίγουρα τα λεφτά που θα γλιτώσω τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ περισσότερα και επίσης θα γλιτώσω το 600άρι....... επίσης δεν θα έχεις αμάξι για 2 μήνες , πιστεύω θα το αντέξω ( ήδη έχω κάνει πρόβες το καλοκαίρι που δεν το παίρνω μαζί μου και το αφήνω στο γκαράζ για πάνω απο μήνα) , έχω και ποδήλατο ..... :tongue

YΓ αυτό αποτελεί ιδέα με κάθε επιφύλαξη και θέλει ψάξιμο .... όταν το δω διεξοδικά θα ενημερώσω.

Τετ Σεπ 29, 2010 12:53 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
να κάνω μια επισήμανση εδώ και θα σας πω ενα ενδιαφέρον κολπάκι για να γλύτωσε κάποιοι εδώ μέσα λέφτα..... τα αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν απο το 2011 και μετά θα πληρώνουν τέλη με βάση τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα ένω τα υπόλοιπα (δηλαδη τα ταξινόμηση 31-12-2010) θα πλήρωνουν με βάση τον κυβισμό τους άλλα συμφωνα με την ανακοίνωση με πιο αναλογικό τρόπο..... :shock:

και το κολπάκι τώρα που διάβασα σε άλλο φόρουμ .... γιατί λοιπόν να μην καταθέσουμε τις πινακίδες κατά τον Δεκέμβρη μεριά και να ξαναβγάλουμε πινακίδες τον Γενάρη ώστε να φορολογηθούμε με τον νέο τρόπο τον οποίο εμένα με βολεύει ..... θα μου πείτε θα πληρώσεις ξάνα τέλη ταξινόμησης αλλά στα @@@@ μου.... σίγουρα τα λεφτά που θα γλιτώσω τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ περισσότερα και επίσης θα γλιτώσω το 600άρι....... επίσης δεν θα έχεις αμάξι για 2 μήνες , πιστεύω θα το αντέξω ( ήδη έχω κάνει πρόβες το καλοκαίρι που δεν το παίρνω μαζί μου και το αφήνω στο γκαράζ για πάνω απο μήνα) , έχω και ποδήλατο ..... :tongue

YΓ αυτό αποτελεί ιδέα με κάθε επιφύλαξη και θέλει ψάξιμο .... όταν το δω διεξοδικά θα ενημερώσω.

Ρε φιλε ο Ελληνας δεν πιανεται πουθενα!!! χαχαχαχαχαχαχ :) :) :)

Δεν μας σωζει τιποτα!!!!!!!!:) :) :) :) :)

Τετ Σεπ 29, 2010 2:21 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

όχι ρε θα τους αφήσουμε να μας πηδάνε και δεν θα κουνιόμαστε ..... οι μεγαλύτεροι αλήτες είναι αυτοί που κυβερνάνε (πράσινοι-μπλε-κόκκινοι)..... μας πέρασαν την αύξηση στα καύσιμα δήθεν ότι θα την εξισορροπούσαν με τα τέλη κυκλοφορίας και έτσι φέτος θα πληρώναμε λιγότερα (keep dreaming) .....

επίσης δεν δέχομαι να πληρώνω το ίδιο με έναν που έχει τετρακίνητη πολεμική μηχανή η οποία στοιχίζει την τριπλάσια τιμή της ονομαστικής αξίας του αυτοκινήτου μου και αυτος να γλιστράει με ασφάλεια με τα 4 και εγώ για να το γλυστρήσω κάνω 10 προσευχές και λέω "στον κίνδυνο που ξημερώνεις κλείνω τα μάτια και στρίβω το τιμόνι". ακόμα δεν θα μπω στο τρυπάκι τους να μουν πάρουν τσάμπα το αμάξι και να πάρω άλλο οικολογικό.απλά θα κάνω το δικό μου οικολογικό. ;)

Τετ Σεπ 29, 2010 3:01 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Ολο μαλακιες λενε στα φορουμ Γκρεγκ.Ρε καντρονια το μετρο με τα χιλιογραμμαρια θα ισχυει μονο για τα αυτοκινητα που θα κυκλοφορισουν απο 01/01/2011 δλδ αμα κανεις την μαλακιουλα που περιγραφεις παραπανω ενημερωσαι του εξυπνους που το σκεφτηκαν οτι θα μεινουν 2 μηνες χωρις αμαξι,θα πληρωσουν οσο και πριν και θα ζημιωθουν και απο πανω διοτι ολοι οι αλλοι ηλιθιοι που πληρωσαν στην ωρα τους θα εχουν κυκλοφορησει ειδη 2 μηνες παραπανω απο αυτους πληρωνοντας αναλογικα λιγοτερα π.χ.
600/12=50 & 600/10=60.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Τετ Σεπ 29, 2010 3:06 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Παντως η μεγαλητερη αλητεια του Ελληνικου κρατους ειναι οτι αμα αλαξεις μοτορι στο αυτοκινητο σου και το αντικαταστησεις με καποιο περισσοτερων κυβικων εκατοστων πρεπει να το δηλωσεις στο υπουργειο συγκοινωνιων για να φας το αντιστοιχο χαρατσι σε φορολογια,τελοι κυκλοφοριας,ασφαλειες κλπ.μεχρι εδω το δεχομαι εν μερη θες περισσοτερα κυβικα να πληρωσεις,αμα ομως θες να υποκυβισεις το μοτερ σου δεν γινεται δεν το επιτρεπει το κρατος για να μην χασει λεφτα ωραιο πραμα.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Τετ Σεπ 29, 2010 3:15 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
Ολο μαλακιες λενε στα φορουμ Γκρεγκ.Ρε καντρονια το μετρο με τα χιλιογραμμαρια θα ισχυει μονο για τα αυτοκινητα που θα κυκλοφορισουν απο 01/01/2011 δλδ αμα κανεις την μαλακιουλα που περιγραφεις παραπανω ενημερωσαι του εξυπνους που το σκεφτηκαν οτι θα μεινουν 2 μηνες χωρις αμαξι,θα πληρωσουν οσο και πριν και θα ζημιωθουν και απο πανω διοτι ολοι οι αλλοι ηλιθιοι που πληρωσαν στην ωρα τους θα εχουν κυκλοφορησει ειδη 2 μηνες παραπανω απο αυτους πληρωνοντας αναλογικα λιγοτερα π.χ.
600/12=50 & 600/10=60.

είπα ότι αυτή η ιδέα είναι με κάθε επιφύλαξη ... δεν ξέρω πόσο είναι το πόσο για να ξαναβγάλω πινακίδες ..... εγώ πάντως αν το κάνω θα πλήρωσω για τέλη του 2012 σχέδον τα μισά από ότι μου ζητάνε το 2011 ... οπότε σκέφτομαι μακροπρόθεσμα.

Proedros έγραψε:
Παντως η μεγαλητερη αλητεια του Ελληνικου κρατους ειναι οτι αμα αλαξεις μοτορι στο αυτοκινητο σου και το αντικαταστησεις με καποιο περισσοτερων κυβικων εκατοστων πρεπει να το δηλωσεις στο υπουργειο συγκοινωνιων για να φας το αντιστοιχο χαρατσι σε φορολογια,τελοι κυκλοφοριας,ασφαλειες κλπ.μεχρι εδω το δεχομαι εν μερη θες περισσοτερα κυβικα να πληρωσεις,αμα ομως θες να υποκυβισεις το μοτερ σου δεν γινεται δεν το επιτρεπει το κρατος για να μην χασει λεφτα ωραιο πραμα.

ρε πρόεδρε ελάχιστοι πλεόν υπερκυβίζουν πλέον οι περισσότεροι συμπιέζουν και αποσυμπιέζουν ... υπάρχουν επίσης κάποιοι που κάνουν και τα δυο ......

Τετ Σεπ 29, 2010 3:23 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 663 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 67  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Δεν ήταν φήμες τελικά!
Δ. Συζήτηση: Εκτός Θέματος
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 3
Μικρά και διάφορα νέα από το Moto GP
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 1
Μικρά και διάφορα νεα απο το Ελληνικό Dragster
Δ. Συζήτηση: Αγώνες Dragster
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 23
Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 1043
Μικρά και διάφορα νεα απο το ΕRC
Δ. Συζήτηση: Νέα/Ειδήσεις
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 115
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση