|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 9:29 pm ]
|
|
Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
johanndelta
_
|
 Re: Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
Παιδια μου η Μπουρδελλαδα (ειδικα στο θεμα των ΙΧ) απλα δεν εχει τελος. Το μονο που μπορει πλεον κανεις να πει ειναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ( το αν ειναι κεντροδεξια ή κεντροδεξιοτερη μας πειραζει; ) Ειναι πολυ ενδιαφερον να μπορουσε να εξηγησει καποιος μπασταρδοχαρτογιακας του προ(κ)τεκτορατου τι ειναι αυτος ο μαγικος αριθμος των 1929cc που απο εκει και επανω εισαι ζαμπλουτος. Εγω ξερω οτι το '29 εγινε το κραχ στις ΗΠΑ. Απο που και ως που ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ το διλιτρο. Πανω απο τα 2lt να το καταλαβω. Αλλα και τα 2.0lt σημαδι πλουτισμου... Τεσπα, ας ελπισουμε οτι η μονιμως κοιμωμενη πλειoψηφια της ελληνικης κοινωνιας ξυπνησε μετα το  του μνημονιου και εχει καταλαβει οτι πρεπει (αναλογα με την ιδεολογια του καθενος) να επιλεξει πιο ξεκαθαρες λυσεις γιατι το απορρυπαντικο με τους μπλε και πρασινους κοκκους δεν καθαριζει κανενα λεκε. Αν ουτε αυτα δεν ειναι αρκετα, ε τοτε μαλλον θα πρεπει να φτασουν οι Τουρκοι μεχρι τη Γαυδο και ισως, ιιιιισως και να ξυπνησει το κοινο των κουταλοreality, των τουρκικων σηριαλ και της γενικης αποχαυνωσεως.
_________________ I'll be back...
|
| Τρί Σεπ 28, 2010 1:57 pm |
|
 |
|
|
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε johanndelta για την δημοσίευση του/της: Toufas |
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
johanndelta έγραψε: Παιδια μου η Μπουρδελλαδα (ειδικα στο θεμα των ΙΧ) απλα δεν εχει τελος. Το μονο που μπορει πλεον κανεις να πει ειναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ( το αν ειναι κεντροδεξια ή κεντροδεξιοτερη μας πειραζει; ) Ειναι πολυ ενδιαφερον να μπορουσε να εξηγησει καποιος μπασταρδοχαρτογιακας του προ(κ)τεκτορατου τι ειναι αυτος ο μαγικος αριθμος των 1929cc που απο εκει και επανω εισαι ζαμπλουτος. Εγω ξερω οτι το '29 εγινε το κραχ στις ΗΠΑ. Απο που και ως που ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ το διλιτρο. Πανω απο τα 2lt να το καταλαβω. Αλλα και τα 2.0lt σημαδι πλουτισμου... Τεσπα, ας ελπισουμε οτι η μονιμως κοιμωμενη πλειoψηφια της ελληνικης κοινωνιας ξυπνησε μετα το  του μνημονιου και εχει καταλαβει οτι πρεπει (αναλογα με την ιδεολογια του καθενος) να επιλεξει πιο ξεκαθαρες λυσεις γιατι το απορρυπαντικο με τους μπλε και πρασινους κοκκους δεν καθαριζει κανενα λεκε. Αν ουτε αυτα δεν ειναι αρκετα, ε τοτε μαλλον θα πρεπει να φτασουν οι Τουρκοι μεχρι τη Γαυδο και ισως, ιιιιισως και να ξυπνησει το κοινο των κουταλοreality, των τουρκικων σηριαλ και της γενικης αποχαυνωσεως. θεός .......... 
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Σεπ 28, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
πρωτον τα Citroen C4 δεν ειναι ειναι στην λιστα οποτε δεν πληρωνω!??? Δεν σας χαλασε???  Δηλαδη ειναι πιο πλουσιος αυτος που εχει ενα διλιτρο αυτοκινητο με 150hp παρα απο αυτον που εχει 1,4 TSi με 180 αλογα??? Greg κερνας ποτα το βραδυ! Εισαι πιο πλουσιος!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τρί Σεπ 28, 2010 3:52 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
saxter έγραψε: πρωτον τα Citroen C4 δεν ειναι ειναι στην λιστα οποτε δεν πληρωνω!??? Δεν σας χαλασε???  Δηλαδη ειναι πιο πλουσιος αυτος που εχει ενα διλιτρο αυτοκινητο με 150hp παρα απο αυτον που εχει 1,4 TSi με 180 αλογα??? Greg κερνας ποτα το βραδυ! Εισαι πιο πλουσιος!!! ρε ο πίνακας είναι ενδεικτικός ..είναι απο έρευνα του zougla.gr και έχει κάποια μοντέλα .... πολύ απλά μπορείς βρείς γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα εκμπέμπεί το καρούλι σου στο χιλιόμετρο και να το πολλαπλασιάσεις με την αντίστοιχη κατηγορία που είσαι δηλαδή 1,5, € 2 € κτλ εγώ με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα του χρόνου θα πληρώνω σχεδόν τα μισά ......αλλά και πάλι euro4 και euro5 χαμηλού κυβισμού αμάξι βλέπε tsi , t-jet κτλ θα πληρώνει λιγότερα παρόλο που έχουν παραπάνω άλογα
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Σεπ 28, 2010 4:49 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
να κάνω μια επισήμανση εδώ και θα σας πω ενα ενδιαφέρον κολπάκι για να γλύτωσε κάποιοι εδώ μέσα λέφτα..... τα αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν απο το 2011 και μετά θα πληρώνουν τέλη με βάση τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα ένω τα υπόλοιπα (δηλαδη τα ταξινόμηση 31-12-2010) θα πλήρωνουν με βάση τον κυβισμό τους άλλα συμφωνα με την ανακοίνωση με πιο αναλογικό τρόπο..... και το κολπάκι τώρα που διάβασα σε άλλο φόρουμ .... γιατί λοιπόν να μην καταθέσουμε τις πινακίδες κατά τον Δεκέμβρη μεριά και να ξαναβγάλουμε πινακίδες τον Γενάρη ώστε να φορολογηθούμε με τον νέο τρόπο τον οποίο εμένα με βολεύει ..... θα μου πείτε θα πληρώσεις ξάνα τέλη ταξινόμησης αλλά στα @@@@ μου.... σίγουρα τα λεφτά που θα γλιτώσω τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ περισσότερα και επίσης θα γλιτώσω το 600άρι....... επίσης δεν θα έχεις αμάξι για 2 μήνες , πιστεύω θα το αντέξω ( ήδη έχω κάνει πρόβες το καλοκαίρι που δεν το παίρνω μαζί μου και το αφήνω στο γκαράζ για πάνω απο μήνα) , έχω και ποδήλατο ..... YΓ αυτό αποτελεί ιδέα με κάθε επιφύλαξη και θέλει ψάξιμο .... όταν το δω διεξοδικά θα ενημερώσω.
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 12:53 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
όχι ρε θα τους αφήσουμε να μας πηδάνε και δεν θα κουνιόμαστε ..... οι μεγαλύτεροι αλήτες είναι αυτοί που κυβερνάνε (πράσινοι-μπλε-κόκκινοι)..... μας πέρασαν την αύξηση στα καύσιμα δήθεν ότι θα την εξισορροπούσαν με τα τέλη κυκλοφορίας και έτσι φέτος θα πληρώναμε λιγότερα (keep dreaming) ..... επίσης δεν δέχομαι να πληρώνω το ίδιο με έναν που έχει τετρακίνητη πολεμική μηχανή η οποία στοιχίζει την τριπλάσια τιμή της ονομαστικής αξίας του αυτοκινήτου μου και αυτος να γλιστράει με ασφάλεια με τα 4 και εγώ για να το γλυστρήσω κάνω 10 προσευχές και λέω "στον κίνδυνο που ξημερώνεις κλείνω τα μάτια και στρίβω το τιμόνι". ακόμα δεν θα μπω στο τρυπάκι τους να μουν πάρουν τσάμπα το αμάξι και να πάρω άλλο οικολογικό.απλά θα κάνω το δικό μου οικολογικό. 
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Proedros
__
|
Ολο μαλακιες λενε στα φορουμ Γκρεγκ.Ρε καντρονια το μετρο με τα χιλιογραμμαρια θα ισχυει μονο για τα αυτοκινητα που θα κυκλοφορισουν απο 01/01/2011 δλδ αμα κανεις την μαλακιουλα που περιγραφεις παραπανω ενημερωσαι του εξυπνους που το σκεφτηκαν οτι θα μεινουν 2 μηνες χωρις αμαξι,θα πληρωσουν οσο και πριν και θα ζημιωθουν και απο πανω διοτι ολοι οι αλλοι ηλιθιοι που πληρωσαν στην ωρα τους θα εχουν κυκλοφορησει ειδη 2 μηνες παραπανω απο αυτους πληρωνοντας αναλογικα λιγοτερα π.χ. 600/12=50 & 600/10=60.
_________________ Blue Oval Power
Juha Kankkunen - Rally Finland 1998
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
Proedros
__
|
Παντως η μεγαλητερη αλητεια του Ελληνικου κρατους ειναι οτι αμα αλαξεις μοτορι στο αυτοκινητο σου και το αντικαταστησεις με καποιο περισσοτερων κυβικων εκατοστων πρεπει να το δηλωσεις στο υπουργειο συγκοινωνιων για να φας το αντιστοιχο χαρατσι σε φορολογια,τελοι κυκλοφοριας,ασφαλειες κλπ.μεχρι εδω το δεχομαι εν μερη θες περισσοτερα κυβικα να πληρωσεις,αμα ομως θες να υποκυβισεις το μοτερ σου δεν γινεται δεν το επιτρεπει το κρατος για να μην χασει λεφτα ωραιο πραμα.
_________________ Blue Oval Power
Juha Kankkunen - Rally Finland 1998
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
Proedros έγραψε: Ολο μαλακιες λενε στα φορουμ Γκρεγκ.Ρε καντρονια το μετρο με τα χιλιογραμμαρια θα ισχυει μονο για τα αυτοκινητα που θα κυκλοφορισουν απο 01/01/2011 δλδ αμα κανεις την μαλακιουλα που περιγραφεις παραπανω ενημερωσαι του εξυπνους που το σκεφτηκαν οτι θα μεινουν 2 μηνες χωρις αμαξι,θα πληρωσουν οσο και πριν και θα ζημιωθουν και απο πανω διοτι ολοι οι αλλοι ηλιθιοι που πληρωσαν στην ωρα τους θα εχουν κυκλοφορησει ειδη 2 μηνες παραπανω απο αυτους πληρωνοντας αναλογικα λιγοτερα π.χ. 600/12=50 & 600/10=60. είπα ότι αυτή η ιδέα είναι με κάθε επιφύλαξη ... δεν ξέρω πόσο είναι το πόσο για να ξαναβγάλω πινακίδες ..... εγώ πάντως αν το κάνω θα πλήρωσω για τέλη του 2012 σχέδον τα μισά από ότι μου ζητάνε το 2011 ... οπότε σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Proedros έγραψε: Παντως η μεγαλητερη αλητεια του Ελληνικου κρατους ειναι οτι αμα αλαξεις μοτορι στο αυτοκινητο σου και το αντικαταστησεις με καποιο περισσοτερων κυβικων εκατοστων πρεπει να το δηλωσεις στο υπουργειο συγκοινωνιων για να φας το αντιστοιχο χαρατσι σε φορολογια,τελοι κυκλοφοριας,ασφαλειες κλπ.μεχρι εδω το δεχομαι εν μερη θες περισσοτερα κυβικα να πληρωσεις,αμα ομως θες να υποκυβισεις το μοτερ σου δεν γινεται δεν το επιτρεπει το κρατος για να μην χασει λεφτα ωραιο πραμα. ρε πρόεδρε ελάχιστοι πλεόν υπερκυβίζουν πλέον οι περισσότεροι συμπιέζουν και αποσυμπιέζουν ... υπάρχουν επίσης κάποιοι που κάνουν και τα δυο ......
|
| Τετ Σεπ 29, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|