Re: Ανάβαση Ριτσώνας 1-2/12/2012
Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι ο Αριστείδης που είχα το περιστατικό στην Κ4.
Στην ατυχη αυτη στιγμη τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικά:
- δεν υπηρξε σοβαρος τραυματισμος αν εξαιρέσουμε τα ραμματα στο ποδι ενος θεατή.
- με τοση δημοσιοτητα, ελπίζω απο εδω και περα να προσεχει ο κοσμος περισσοτερο το σημειο που θα κατσει. καλυτερα λιγο ψηλα και μακρυα, παρα πανω στη μπαριερα και μαλιστα στην εξοδο της στροφης.
- αυτο που μου συνεβη στο πρωτο αγωνα το βλεπω καλυτερο ώστε να μου κοψει λιγο τη φορα και να μην οδηγω με ενθουσιασμο, αλλα με το μυαλο. Καλυτερα συγκρατημενος στην αρχη, σιγα σιγα θα γινω και γρήγορος ωστε να κυνηγήσω και κάποιο χρόνο. Δε γινονται όλα μαζι σε μια μερα.
ελπιζω να μη σας εχει τυχει και να μη σας τυχει ποτε, αλλα το σοκ μου ηταν μεγαλο οταν ειδα ολο αυτο το κοσμο να πεφτει προς τα πισω απο το χτυπημα. ηρεμησα οταν το ασθενοφορο επεστρεψε απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ολοι ειναι καλα και ο Γιωργος εκανε 2 ραμματα στο πόδι (καλάμι) γιατι ηταν βαθυ το κοψιμο απο τη μπαριερα. Ήρθε και με βρηκε στο service μετα το νοσοκομειο για να δει αν ειμαι εγω καλα και σε τι κατασταση ηταν το αυτοκινητο.
πρεπει να ευχαριστησω τον Κ.Πατσουρεα και το Σ.Φωτεινελλη για την "ψυχολογικη" υποστηριξη που μου παρείχαν μετα το ατυχημα, όπως επίσης και όλα τα παιδιά της Power Boost Service που ετοίμασαν το αμαξι μου σε χρόνο dt για να ξαναμπει στο 2ο σκέλος. απλά το 2ο δεν έγινε ποτέ και εκεί απογοητεύτηκα πλήρως.
Τα λέμε στην επόμενη ανάβαση

η οποία ελπίζω να είναι καλύτερα οργανωμένη και με λιγότερες ατυχίες!