[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Απρ 19, 2026 12:23 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 112 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο
 Ανάβαση Ριτσώνας 1-2/12/2012 
Συγγραφέας Μήνυμα
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Ανάβαση Ριτσώνας 1-2/12/2012
Πολύ "καλλιτέχνης" ο junior. Εύγε.

Τρί Δεκ 04, 2012 4:45 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Τρί Δεκ 04, 2012 5:28 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Τρί Δεκ 04, 2012 6:12 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:

Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!

Τρί Δεκ 04, 2012 9:11 pm
Προφίλ
_

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι ο Αριστείδης που είχα το περιστατικό στην Κ4.

Στην ατυχη αυτη στιγμη τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικά:
- δεν υπηρξε σοβαρος τραυματισμος αν εξαιρέσουμε τα ραμματα στο ποδι ενος θεατή.
- με τοση δημοσιοτητα, ελπίζω απο εδω και περα να προσεχει ο κοσμος περισσοτερο το σημειο που θα κατσει. καλυτερα λιγο ψηλα και μακρυα, παρα πανω στη μπαριερα και μαλιστα στην εξοδο της στροφης.
- αυτο που μου συνεβη στο πρωτο αγωνα το βλεπω καλυτερο ώστε να μου κοψει λιγο τη φορα και να μην οδηγω με ενθουσιασμο, αλλα με το μυαλο. Καλυτερα συγκρατημενος στην αρχη, σιγα σιγα θα γινω και γρήγορος ωστε να κυνηγήσω και κάποιο χρόνο. Δε γινονται όλα μαζι σε μια μερα.

ελπιζω να μη σας εχει τυχει και να μη σας τυχει ποτε, αλλα το σοκ μου ηταν μεγαλο οταν ειδα ολο αυτο το κοσμο να πεφτει προς τα πισω απο το χτυπημα. ηρεμησα οταν το ασθενοφορο επεστρεψε απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ολοι ειναι καλα και ο Γιωργος εκανε 2 ραμματα στο πόδι (καλάμι) γιατι ηταν βαθυ το κοψιμο απο τη μπαριερα. Ήρθε και με βρηκε στο service μετα το νοσοκομειο για να δει αν ειμαι εγω καλα και σε τι κατασταση ηταν το αυτοκινητο.

πρεπει να ευχαριστησω τον Κ.Πατσουρεα και το Σ.Φωτεινελλη για την "ψυχολογικη" υποστηριξη που μου παρείχαν μετα το ατυχημα, όπως επίσης και όλα τα παιδιά της Power Boost Service που ετοίμασαν το αμαξι μου σε χρόνο dt για να ξαναμπει στο 2ο σκέλος. απλά το 2ο δεν έγινε ποτέ και εκεί απογοητεύτηκα πλήρως.

Τα λέμε στην επόμενη ανάβαση ;-) η οποία ελπίζω να είναι καλύτερα οργανωμένη και με λιγότερες ατυχίες!

Τετ Δεκ 05, 2012 4:13 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

alemao έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι ο Αριστείδης που είχα το περιστατικό στην Κ4.

Στην ατυχη αυτη στιγμη τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικά:
- δεν υπηρξε σοβαρος τραυματισμος αν εξαιρέσουμε τα ραμματα στο ποδι ενος θεατή.
- με τοση δημοσιοτητα, ελπίζω απο εδω και περα να προσεχει ο κοσμος περισσοτερο το σημειο που θα κατσει. καλυτερα λιγο ψηλα και μακρυα, παρα πανω στη μπαριερα και μαλιστα στην εξοδο της στροφης.
- αυτο που μου συνεβη στο πρωτο αγωνα το βλεπω καλυτερο ώστε να μου κοψει λιγο τη φορα και να μην οδηγω με ενθουσιασμο, αλλα με το μυαλο. Καλυτερα συγκρατημενος στην αρχη, σιγα σιγα θα γινω και γρήγορος ωστε να κυνηγήσω και κάποιο χρόνο. Δε γινονται όλα μαζι σε μια μερα.

ελπιζω να μη σας εχει τυχει και να μη σας τυχει ποτε, αλλα το σοκ μου ηταν μεγαλο οταν ειδα ολο αυτο το κοσμο να πεφτει προς τα πισω απο το χτυπημα. ηρεμησα οταν το ασθενοφορο επεστρεψε απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ολοι ειναι καλα και ο Γιωργος εκανε 2 ραμματα στο πόδι (καλάμι) γιατι ηταν βαθυ το κοψιμο απο τη μπαριερα. Ήρθε και με βρηκε στο service μετα το νοσοκομειο για να δει αν ειμαι εγω καλα και σε τι κατασταση ηταν το αυτοκινητο.

πρεπει να ευχαριστησω τον Κ.Πατσουρεα και το Σ.Φωτεινελλη για την "ψυχολογικη" υποστηριξη που μου παρείχαν μετα το ατυχημα, όπως επίσης και όλα τα παιδιά της Power Boost Service που ετοίμασαν το αμαξι μου σε χρόνο dt για να ξαναμπει στο 2ο σκέλος. απλά το 2ο δεν έγινε ποτέ και εκεί απογοητεύτηκα πλήρως.

Τα λέμε στην επόμενη ανάβαση ;-) η οποία ελπίζω να είναι καλύτερα οργανωμένη και με λιγότερες ατυχίες!

Welcome Αριστείδη!

Όπως ίσως διαβασες και σε προηγούμενα σχολια μας αυτο το περιστατικό που αναφερεις δεν ήταν τίποτα άλλο από ενα αθλητικο συμβαν, από την στιγμή κιόλλας που τελειωσε με καποιους μικροτραυματισμους. Για σενα ισχυει αυτο.

Για την διοργάνωση τωρα , ναι , μπορω να το χαρακτηρισω περιστατικό. Και κακό μαλιστα , το οποιο θα μπορουσε να ειχε εξελιχθει σε πολυ χειρότερο.

Φυσικά εσυ εισαι αυτος που ειδε τους ανθρωπους στο ενα μετρο και όπως επιβαλει η κοινη λογικη σε εχει επηρεασει αρκετα. Λογικό! Αλλά απλά θα συνεχισεις να κανεις αυτο που αγαπας!

Κρατα όμως ότι εσυ δεν έκανες κατι το μεμπτο απλά χαρη στην ηλιοθιότητα καποιων και μαζι σε αυτους ειναι και οι θεατες το αθλητικο συμβαν για σενα, εξελιχθηκε καπως πιο δυσάρεστα για πολλους που ειχαν την ευθυνη αλλά και σε αλλους που δεν έφεραν καμοια ευθυνη.

Παράθεση:

Αυτο μου θυμιζει την τελευταια μου φορα στα καρτ. Όπου προσπαθωντας να πιασω εναν καλο χρονο και εχοντας μπει με ενθουσιασο -υπερμετρο μπορω να πω- ουτε καν μπορουσα να πλησιασω τον ιδεατο χρονο. Μιλησα με τον υπευθυνο της πιστας, μου ειπε πολυ απλα να ηρεμησω και να οδηγησω στρωτα και σαν αποτελεσμα ειχα να κατεβασω τον χρονο 2 ολακερα δευτερολεπτα.

Οι αγωνες θα ειναι εκει και θα σε περιμενουν .... εσυ δεν χρειαζεται να "τρέχεις" παραπανω γιατι πολύ απλά θα τους "προσπερνας". "Τρέχε" όσο οσο για να εισαι στην ώρα σου στην γραμμη της αφετηριας και όλα τα υπολοιπα θα έρθουν μόνα τους!!!!

Τετ Δεκ 05, 2012 10:27 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Καλώς ήρθες !!!!

Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες στην συγκεκριμένη ανάβαση. Δυστυχώς αυτά μας κάνουν πιο έμπειρους.....

Σίγουρα έκτος απο σένα ευελπιστώ να γίνουν σοφότεροι και κάποιοι άλλοι ...... όταν τρέχει ένας οδηγός δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του που κάθονται οι θεατές μιας και αυτά εμπεριέχονται ως παροχή στο παράβολο που δίνει ο κάθε συμμετέχον ...... είναι απλά αντιμέτωπος με τον καλό του εαυτό, το αγωνιστικό και τον δρόμο......

Η αντίδραση σου ήταν πολύ καλή αλλά κάποιο άλλο παιδί ίσως να είχε ξενερώσει και να σκεφτόταν να τα παρατήσει ..... αυτό είναι πολύ κρίμα.

Keep Racing Αριστείδη ...... tfrc for ever !!!!!

Υγ γίνομαι γραφικός αλλά δώστε τόπο στα νιάτα ......

Τετ Δεκ 05, 2012 11:23 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Τετ Δεκ 05, 2012 12:07 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Δυστυχώς λόγο εργασίας δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την 2η Ριτσώνα για φέτος!
Αριστείδη συνέχισε δυναμικά , βάλε πλώρη για τον επόμενο αγώνα και θα είμαστε εκεί να σε χειροκροτήσουμε! Θέλει τσαγανό η ανάβαση και γερή ψυχολογία ειδικά αν έχεις 15.000 κόσμο να σε βλέπει και 1.000 από αυτούς να κάθονται σε σημεία για κασκαντέρ(!). Κομάντο αυτοκτονίας τους ονομάζω εγώ!
Θυμάμαι στο σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης να τονίζει συνέχεια ο κύριος Ιαβέρης να αφήνουμε πιο πριν το γκάζι όταν βλέπουμε ανθρωπομπαριέρες...δεν έχουν άδικο τα λόγια του ειδικά σε Ράλλυ ,αλλά σε μια ανάβαση είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό αφού είναι πολύς ο κόσμος και είναι παντού! Ας προσέχουν λοιπόν παραπάνω οι θεατές και ας γνωρίζουν καλύτερα πως η μπαριέρα δεν είναι μπετόν! Με ελάχιστα χιλιόμετρα ξηλώνεται αφού το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές είναι πρόχειρα βαλμένες!

Τετ Δεκ 05, 2012 2:38 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ένα ομολογουμένως πολύ ωραίο video από έναν νέο του "videoχώρου"! (ή είναι παλιός?)

Πέμ Δεκ 06, 2012 1:40 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 112 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
IRC - Sata Rallye Açores 2012
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 8
Εκδρομή για την 1n Ανάβαση "ΙΤΕΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΑΣ"
Δ. Συζήτηση: Εκδρομές
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 5
12η Ανάβαση Κύμης - 10 & 11 Μαΐου
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: GregWrc