[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Οκτ 05, 2025 5:02 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 Phantom polo GTI 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Phantom polo GTI
Λοιπόοοοοοοοον, κατόπιν υποδείξεως του διαχειριστή κύριου Gregwrc κάνω μιά αναλυτική παρουσίαση του οχήματος που με μετακινεί τα τελευταία 2,5 χρονάκια.
Αρχικά έχουμε ένα VW POLO (9N3) GTI για βάση, ξέρετε αυτό με το 20vt αλλά επειδή τα 150 ήταν λίγα ( λέμε τώρα... ) κι επειδή με γαργάλαγε το γνωστό και αρκετά βελτιώσιμο μοτεράκι προστέθηκαν τα εξής:
Φιλτροχοάνη τύπου Simota με στροβιλιστή αέρος
Σκάστρα Forge 006 ( κλειστού τύπου )
Front mount Intercooler απο IBIZA CUPRA με custom σωληνώσεις απο τον κύριο Καράμπελα
Full εξάτμιση απο downpipe μέχρι τελικό 63,5mm με 200άρη καταλύτη Americat και τελικό Sebring με μπούκα Φ103
Πρόγραμμα Plex tunning απο τον κύριο Ανδριανάκη
Coilover FK koningsport ( ΚΟΝΙ κατα παραγγελία για λογαριασμό της γνωστής FK )
Σινεμπλόκ απο Ibiza cupra
Πίσω φρένα απο S3 με αεριζόμενους, τρυπητούς δίσκους 256mm
Μπροστά φρένα απο S3 με δίσκους 312mm ZIMMERMANN τρυπητούς, τακάκια ATE και υγρά φρένων ΑΤΕ blue racing
Ζάντες 17" replica RS4 με λάστιχα TOYO proxes T1R διάστασης 215-40-17
Μπαρόμετρο Greddy ηλεκτρονικό με βάση για το ταμπλό
Πυρόμετρο, θερμοκρασία λαδιού και halmeter pro plus τοποθετημένα σε βάση κάτω απο το radiocd
ΧΕΝΟΝ φώτα πορείας
Και τέλος τα βασικά απο ήχο ( πηγή, διαιρούμενα ηχεία εμπρός, οβάλ ηχεία πίσω κι ένας τετρακάναλος να παίζουν όλα αυτά ).
Στο δυναμόμετρο του Ανδριανάκη έδειξε 190,7 hp τροχό με 32,5kg ροπής επίσης τροχό.
Στο δρόμο μου αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, κερνάει ακόμα και πιό δυνατά αυτοκίνητα και ο ήχος του μοτέρ, της εξάτμισης και της σκάστρας είναι άκρως πωρωτικός!!!
Η ανάρτηση απλά ΑΨΟΓΗ, δέ με έχει προδόσει ποτέ στον δικό μου τρόπο οδήγησης και άν και ευθειάκιας με έκανε να μπώ στον πειρασμό να στρίψω και λιγάκι ( μή φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, τα πρώτα μου βηματάκια κάνω ακόμα... στραααααααατα, στρατούυυυυυυυυυλα :D :D ) .
Αυτάααααααααααα.
Περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις σας και τα σχόλιά σας ( είτε είναι θετικά είτε αρνητικά ).
Ευχαριστώ για το χρόνο που σπαταλήσατε να διαβάσετε την παρουσίασή μου και θα χαρώ να γνωριστούμε κι απο κοντά!
Με εκτίμηση phantom - Γιώργος.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι οι αναδτήσεις είναι ρυθμιζόμενες σε ύψος και σκληρότητα και ότι αφαιρέθηκε και το λογότυπο GTI απο το πίσω μέρος για να περνάω απαρατήρητος.....

Τελευταία επεξεργασία από phantom και Τρί Απρ 07, 2009 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Τρί Απρ 07, 2009 8:06 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Phantom polo GTI
εγω χαιρομαι που ενας απο την παρεα των Motorsportfanatics βρηκε καποιον να τον αγχωσει (mike σε σενα αναφερομαι)

φιλε απο οσα διαβασα(δεν ειμαι και μηχανικος σε formula) εχεις βαλει πολυ καλα κομματια πανω στο polo σου!

προσεγμενη σε όλα τα σημεια βελτίωση! εστιασα πιο πολυ στα φρενα :shock: και στην αναρτηση :shock: :shock:

welcome .....

Τρί Απρ 07, 2009 8:19 pm
Προφίλ
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε saxter για την δημοσίευση του/της: phantom
_
Άβαταρ μέλους

Ευχαριστώ φίλε μου! Και μιάς και ανέφερες την ανάρτηση ξέχασα να αναφέρω ότι είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και σκληρότητα.
Ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα!

Τρί Απρ 07, 2009 8:24 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Καλώς ήρθες φίλε phantom. Καλή διαμονή και καλούς αγώνες. Όσον αφορά το όχημα..... πάρα πολύ καλός και δυνατός.

Τρί Απρ 07, 2009 8:41 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

πολυ σωστό αμάξι και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς .... εύγε .... ήδη κάποιο courtney αρχίζει και βρηχάτε....

Τρί Απρ 07, 2009 8:47 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Καλορίζικο το αμάξι φίλε μου μιας και είχες τραβήξει πολλά αν θυμάμαι καλά...Εξάτμιση άλλαξες από αυτή του Καραγιάννη;;;

Τρί Απρ 07, 2009 10:53 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Καλως ηρθες παιχτη... ελπιζω να ναι ολα οκ τωρα με το πολακι σου γτ ειχες τραβηξει αρκετα.

Τρί Απρ 07, 2009 10:58 pm
Προφίλ
_

Καλως ηρθες phantom και απο μενα το μικρο παιδακι τις παραιας μας....!
(περιμενω το video με το ferrari στο bp)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....

Τετ Απρ 08, 2009 2:04 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

@ enigma: Την εξάτμιση τελικά συμφώνησε ο Καραγιάννης και την άλλαξε ολόκληρη χωρίς να του σκάσω άλλα φράγγα και αυτή τη φορά την έφτιαξε σωστή ( με ένα μικρό παράπτωμα στην ένωση με τον καταλύτη αλλά αυτό ειναι μικρό το κακό, το έφτιαξα εδώ σε γνωστό μου ).
@ powerslave: Τώρα είναι μιά χαρά όλα φίλε μου, όντως είχα τραβήξει πολλά αλλά τώρα είμαι οκ και δέ σκέφτομαι καθόλου το παρελθόν....

Και ερώτηση τώρα και προς τους δύο: εντάξει, τον kaloburn ξέρω απο πού τον ξέρω, εσάς ρε παλικάρια απο πού σας ξέρω??? Ή απο πού με ξέρετε και ξέρετε και την ιστορία που έχω τραβήξει??????

Τετ Απρ 08, 2009 12:22 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

phantom εδώ όπως έχεις καταλάβεις είναι μαζεμένοι πολλοί απο τους αντάρτες πολλών forum....

τα post σου σε ορισμένα αλλά αυτοκινητιστικά forum όσον αφορά τα όσα είχες τραβήξει με την βελτιώση του αυτοκινήτου σου σε πατρινό βελτιωτή οπώς ibizaclub,vwclub έιχαν κάνει πάταγο .... εάν αναλογίστεις ότι ο enigma και o powerslave είναι κάτοχοι VAG αυτοκινήτων ξέρουν σίγoυρα την ιστορία σου ...

Τετ Απρ 08, 2009 12:34 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Kalle Rovanperä the next rally phantom
Δ. Συζήτηση: Βίντεο
Συγγραφέας: enigma
Απαντήσεις: 6
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση