|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 9:32 pm ]
|
|
Μικρά και διάφορα νεα απο την Formula 1
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
 Re: Μικρά και διάφορα νεα απο την Formula 1
zougla.gr έγραψε: Σκέψεις για πίστα Formula 1 στο Κερατσίνι«Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα σε πόλο έλξης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να δημιουργήσουμε μία νέα πηγή εσόδων για τους κατοίκους», τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία παρουσίασε μελέτη χωροθέτησης πίστας Formula 1, στην περιοχή του Πειραιά. Η φιλόδοξη προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 18 μήνες με πρωτοβουλία του κ. Τζανή. Το πρώτο βήμα ήταν η χωροθέτηση της πίστας και τη μελέτη ανέλαβε ο αρχιτέκτων Θανάσης Παπαθεοδώρου, ο οποίος εργάστηκε χωρίς αμοιβή. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε χάρτης της περιοχής με τη χάραξη της πίστας και δόθηκαν αρκετά στοιχεία για τη νέα προσπάθεια. «Η χρηματοδότηση του έργου κόστους 100 εκατ. ευρώ θα γίνει μέσω τού προγράμματος ΤΖΕΣΙΚΑ, που περιλαμβάνεται στο ΕΣΠΑ», είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Προβλέπεται συμμετοχή του κράτους κατά 50% και ισόποση συμμετοχή των ιδιωτών. Η νέα πίστα θα δημιουργήσει 3.500 νέες θέσεις εργασίας. Επίσης, θα συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και στην αύξηση του πρασίνου κατά 250 στρέμματα». Όπως έγινε γνωστό, η μελέτη για τις κτιριακές εγκαταστάσεις έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και τον Σεπτέμβριο θα κατατεθεί η πρόταση στη FIA. Οι πρώτες συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης και την Περιφέρεια έχουν ήδη γίνει και υπάρχει θετική ανταπόκριση.  όπως και να έχει και οι κινέζοι μάλλον θα βάλουν το χεράκι τους ....... για να δούμε .....
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Σάβ Ιούλ 16, 2011 1:50 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Σίγουρα πράγματα...
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Σάβ Ιούλ 16, 2011 4:55 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
GregWrc έγραψε: dielpisformula1.blogspot.com έγραψε: Πρόταση Αγώνων F1 Στην Ελλάδα
 Όταν είδα την παραπάνω εικόνα μου ήρθε στο μυαλό η παρακάτω σκηνή: 
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Σάβ Ιούλ 16, 2011 7:14 pm |
|
 |
|
bill vti
_
|
GregWrc έγραψε: zougla.gr έγραψε: Σκέψεις για πίστα Formula 1 στο Κερατσίνι«Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα σε πόλο έλξης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να δημιουργήσουμε μία νέα πηγή εσόδων για τους κατοίκους», τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία παρουσίασε μελέτη χωροθέτησης πίστας Formula 1, στην περιοχή του Πειραιά. Η φιλόδοξη προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 18 μήνες με πρωτοβουλία του κ. Τζανή. Το πρώτο βήμα ήταν η χωροθέτηση της πίστας και τη μελέτη ανέλαβε ο αρχιτέκτων Θανάσης Παπαθεοδώρου, ο οποίος εργάστηκε χωρίς αμοιβή. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε χάρτης της περιοχής με τη χάραξη της πίστας και δόθηκαν αρκετά στοιχεία για τη νέα προσπάθεια. «Η χρηματοδότηση του έργου κόστους 100 εκατ. ευρώ θα γίνει μέσω τού προγράμματος ΤΖΕΣΙΚΑ, που περιλαμβάνεται στο ΕΣΠΑ», είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Προβλέπεται συμμετοχή του κράτους κατά 50% και ισόποση συμμετοχή των ιδιωτών. Η νέα πίστα θα δημιουργήσει 3.500 νέες θέσεις εργασίας. Επίσης, θα συμβάλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και στην αύξηση του πρασίνου κατά 250 στρέμματα». Όπως έγινε γνωστό, η μελέτη για τις κτιριακές εγκαταστάσεις έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και τον Σεπτέμβριο θα κατατεθεί η πρόταση στη FIA. Οι πρώτες συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης και την Περιφέρεια έχουν ήδη γίνει και υπάρχει θετική ανταπόκριση.  όπως και να έχει και οι κινέζοι μάλλον θα βάλουν το χεράκι τους ....... για να δούμε ..... πειτε με απαισιοδοξο αλλα δεν βλεπω να γινεται τπτ......γιατι ειμαστε στην ελλαδα..
|
| Σάβ Ιούλ 16, 2011 9:02 pm |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
 Re: General Rally Videos
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Σάβ Σεπ 24, 2011 8:59 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
 Re: General Rally Videos
άμα υπάρχει το χρήμα .......
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Σάβ Σεπ 24, 2011 9:53 pm |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
Αγώνα στους δρόμους του New Jersey στην Αμερική θα έχει από το 2013 το πρόγραμμα της F1. Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι το κλίμα θα είναι σαν το Μονακό αλλά η πίστα θα θυμίζει Spa.
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Τετ Οκτ 26, 2011 11:04 am |
|
 |
|
GregWrc
___
|
msfree.gr έγραψε: Kimi, η μεγάλη επιστροφή
Ο Kimi Raikkonen έκανε τελικά τη μεγάλη επιστροφή στη Formula 1 μετά από 2 χρόνια μακριά από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όλα ξεκίνησαν με μια φαινομενικά αθώα επίσκεψη στο εργοστάσιο της Williams μερικούς μήνες πριν… από εκείνο το σημείο και μετά οι φήμες για την επιστροφή του «Iceman» φούντωσαν. Η κουβέντα τελικά με τον Frank Williams δεν κατέληξε κάπου και ο Kimi στράφηκε στη Renault. Στις 29/11 λοιπόν ο πρωταθλητής του 2007 ανακοινώνεται πως επιστρέφει στη Formula 1 και με την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα.
Ο 32χρονος δηλώνει πως κίνητρα υπάρχουν παρά τα όσα ακούγονται γι’ αυτόν. Με τον χαρακτηριστικό τρόπο του λοιπόν ο Raikkonen (σ.σ. μου είχε λείψει αυτός τρόπος μπορώ να πω) ξεκαθαρίζει από την πρώτη κιόλας ημέρα πως δεν τον απασχολεί τι λένε γι’ αυτόν. «Δεν θα επέστρεφα αν δεν είχα κίνητρο. Υπάρχει αρκετή κουβέντα σχετικά με τα κίνητρα μου αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι σκέφτομαι εκτός από εμένα, έτσι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι. Μου αρέσει που επέστρεψα. Δεν θα υπέγραφα αλλιώς. Είναι φανταστική η επιστροφή», δήλωσε ο Kimi.
Ο Raikkonen συνέχισε λέγοντας πως είχε αρχίσει να χάνει μέρος της ανταγωνιστικότητας του στα ράλι κάτι που το κατάλαβε όταν αγωνίστηκε στα NASCAR. «Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για τη Formula 1, αλλά ίσως για τα πράγματα που την περιφέρουν. Αγωνίστηκα στα NASCAR φέτος και είχα αρχίσει να χάνω την ανταγωνιστικότητά μου απέναντι στους άλλους διότι στα ράλι μάχεσαι μόνο με το χρόνο. Είχα τις επαφές μου με μερικούς ανθρώπους στη Formula 1 καταλήγοντας σε κουβέντα με τη Lotus Renault με την οποία τελικά και συμφώνησα. Είμαι χαρούμενος με αυτό».
Τέλος μίλησε για τις επιλογές που είχε πριν καταλήξει στην LRGP. «Υπήρχαν δύο επιλογές. Ήταν είτε αυτή η ομάδα ή η Williams, τελικά όλα εξελίχθηκαν όπως θέλαμε με την Lotus Renault». Kimi ευχαριστούμε αλλά πήγαινε να παίξεις με τα παιδάκια ... το βουνό απο ότι έιδες είναι για άνδρες.
|
| Τρί Νοέμ 29, 2011 4:57 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: msfree.gr έγραψε: Kimi, η μεγάλη επιστροφή
Ο Kimi Raikkonen έκανε τελικά τη μεγάλη επιστροφή στη Formula 1 μετά από 2 χρόνια μακριά από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όλα ξεκίνησαν με μια φαινομενικά αθώα επίσκεψη στο εργοστάσιο της Williams μερικούς μήνες πριν… από εκείνο το σημείο και μετά οι φήμες για την επιστροφή του «Iceman» φούντωσαν. Η κουβέντα τελικά με τον Frank Williams δεν κατέληξε κάπου και ο Kimi στράφηκε στη Renault. Στις 29/11 λοιπόν ο πρωταθλητής του 2007 ανακοινώνεται πως επιστρέφει στη Formula 1 και με την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα.
Ο 32χρονος δηλώνει πως κίνητρα υπάρχουν παρά τα όσα ακούγονται γι’ αυτόν. Με τον χαρακτηριστικό τρόπο του λοιπόν ο Raikkonen (σ.σ. μου είχε λείψει αυτός τρόπος μπορώ να πω) ξεκαθαρίζει από την πρώτη κιόλας ημέρα πως δεν τον απασχολεί τι λένε γι’ αυτόν. «Δεν θα επέστρεφα αν δεν είχα κίνητρο. Υπάρχει αρκετή κουβέντα σχετικά με τα κίνητρα μου αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι σκέφτομαι εκτός από εμένα, έτσι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι. Μου αρέσει που επέστρεψα. Δεν θα υπέγραφα αλλιώς. Είναι φανταστική η επιστροφή», δήλωσε ο Kimi.
Ο Raikkonen συνέχισε λέγοντας πως είχε αρχίσει να χάνει μέρος της ανταγωνιστικότητας του στα ράλι κάτι που το κατάλαβε όταν αγωνίστηκε στα NASCAR. «Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για τη Formula 1, αλλά ίσως για τα πράγματα που την περιφέρουν. Αγωνίστηκα στα NASCAR φέτος και είχα αρχίσει να χάνω την ανταγωνιστικότητά μου απέναντι στους άλλους διότι στα ράλι μάχεσαι μόνο με το χρόνο. Είχα τις επαφές μου με μερικούς ανθρώπους στη Formula 1 καταλήγοντας σε κουβέντα με τη Lotus Renault με την οποία τελικά και συμφώνησα. Είμαι χαρούμενος με αυτό».
Τέλος μίλησε για τις επιλογές που είχε πριν καταλήξει στην LRGP. «Υπήρχαν δύο επιλογές. Ήταν είτε αυτή η ομάδα ή η Williams, τελικά όλα εξελίχθηκαν όπως θέλαμε με την Lotus Renault». Kimi ευχαριστούμε αλλά πήγαινε να παίξεις με τα παιδάκια ... το βουνό απο ότι έιδες είναι για άνδρες. Διαφωνω. Απέδειξε ότι φοράει παντελόνια γιατι προσπαθησε κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που ηξερε μεχρι προτεινος. Το ότι δεν μπορεσε να εδραιωθει δεν σημαινει οτι δεν ειναι ανδρας. Απλα ότι δεν ανηκει στους πρωτοκλασσατους του wrc αλλα σε αυτους της F1.
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τρί Νοέμ 29, 2011 9:28 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
Δηλαδή σε ποια κατηγορία οδηγών ανήκει ..... να δούμε τώρα με την williams αν θα μπορεί να κοντράρει την red bull .... οι πραγματικοί οδηγοί κατά την άποψη μου φαίνονται στο βουνό ....
|
| Τετ Νοέμ 30, 2011 12:41 am |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|