
Re: 36ο Ράλλυ Αχαιός 15-16/10/2011
Να πω και εγώ 2 λόγια για τον αγώνα.
Πραγματικά μια πολύ καλή εμπειρία....οι συνθήκες του αγώνα πολύ δύσκολες τόσο για τα πληρώματα όσο και για του θεατές (έντονή ομίχλη,κρύο και βροχόπτωση). Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους συμμετείχαν και ιδιαίτερα σε όσους τερμάτισαν(30 πληρώματα απο τους 39).
Πανάξια νικητές οι Ζάχος Βασίλης / Ασπρόμουγκος Βαγγέλης με το Citroen C2 R2 οι οποίοι κινήθηκαν πανέξυπνα κερδίζωντας την Ειδική Φτέρη δυο φορές η οποία όπως αποδείχτηκε αποτέλεσε βαρόμετρο για τον αγώνα.Κέρδισαν επίσης και τα Καλάβρυτα2.
Οι έτεροι Ζάχοι κινήθηκαν και αυτοοί πολύ γρήγορα και πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Ο Αμαξόπουλος με την νέα συνοδηγό Μαρία Χρήστου η οποία πήρε για τα καλά πιστεύω το βάπτισμα του πυρός μιας και το Αχαιός με Φτέρη κατηφόρα, ομίχλη και βροχή είναι μεγάλο σχολείο, ήταν πραγματικά απίστευτοι.Στην φουρκέτα μετά την καντινά που καθόμασταν στην Φτέρη ήταν απο τους ελάχιστούς που μπήκαν με τα τέσσερα.....εύγε amaxopoule.
Για μια ακόμη φόρα όπως σηνηθίζει, κινήθηκε πολύ σβέλτα ο νικητής των Ιστορικών Αντώνης Γιοβάς με Audi 80 GT επιβεβαιώντας το ρητό πως "οι παλίες αγάπες δεν ξεχνίουνται" .
Ο Μετάξας με το κόκκινο Sunny κέρδισε την κατηγορία του (Ε11) τερματίζοντας 17 γενικής ...Congratulations cabriovvl !!!!
O ADK τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του με το νέο στυλιστικά παπί ...Congrats....αν δεν ήταν το μοναδικό Porcshe το οποίο βρυχώντας αντιλαλώντας στην κατηφόρα της Φτέρης παραλίγο να μην το γνωρίσουμε.Με βάση τον χρόνο του πρέπει να αντιμτώπισε κάποιο πρόβλημα στην Φτέρη I μιας και απο το πρώτο στο δεύτερο πέρασμα ο χρόνος του είχε διαφορά 2:30 λεπτών. Στην Φτέρη Ι μάλιστα έχοντας μεγάλο οπτικό πεδίο κυνιγιοτάν με τον Βελάνη "σαν τον σκύλο με την γάτα".

Και έρχομαι τώρα στο πλήρωμα του αγώνα κατά την άποψη και αυτό είναι ο Κυριαζής με τον Χατζηπαναγιώτου με το Citroen Saxo της Ν/2 και το λέω αυτό ειλικρινά χώρις καμιά περαιτέρω προσπάθεια στήριξης επειδή τα παιδία είναι φίλοι και γράφουν στο φόρουμ. Απλά μιλούν τα γεγονότα. 1οι στην Ν, 6οι γενικής και 3ο χρόνο στην Φτέρη ΙΙ... δεν είναι και εύκολο αυτό με ένα saxo της Ν/2 αφήνωντας μάλιστα πίσω πολύ ισχυρότερους συνδυασμούς. Good job Guys !!!!
Tέλος κρίμα για τους Καμιτσάκη και Αξεξανδρή για την άτυχη στιγμή τους. Ο πρώτος μάλιστα κέρδισε την πρώτη ειδική του αγώνα απο τα άλλα πληρώματα που πρωταγώνιστησαν και έκαναν χρόνο στην ειδική. keep rallying guys!!!
YΓ ρε παιδία δεν έχω καταλάβει τι έγινε με την ειδκή Καλάβρυτα 1 και Καλαβρυτα 2. Στο πρώτο σκέλος με βάση τους χρόνους έχει μήκος 8,2 km και στο δεύτερο 4,8.
ΥΓ2 απο 4tforum.gr - Η ειδική πετράκοι 2 ακυρώθηκε λόγο βλάβης του ασθενοφόρου και πυκνής ομίχλης.
ΥΓ3 αναμείνατε βίντεο τις επόμενες μέρες.