[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 9:30 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
 Μαύρο δαγκωτό στις αντιπροσωπίες 
Συγγραφέας Μήνυμα
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Μαύρο δαγκωτό στις αντιπροσωπίες
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί κάπου θέλω να μιλήσω, κάπου θέλω να φωνάξω για τους απατεώνες τους αντιπροσώπους. Η ιστορία μου έχει ως εξής: σαν οικογένεια έχουμε αγοράσει από την Europa Car στο Περιστέρι (greg sorry αλλά η καταγγελία μου θέλω να είναι ονομαστική) 3 αυτοκίνητα σε διάστημα 5 ετών. Ως αντιπροσωπεία λοιπόν κάνουμε εκεί και όλα τα service (μας τα μασάνε κανονικά!!!). Υπάρχει και μια γνωριμία λόγω πελατείας, αλίμονο τόσο μαρούλι πετάμε στο μαγαζί.
Σήμερα όμως κατάλαβα, ότι δεν υπάρχουν τέτοιες φιλίες. Στα 45.000 χλμ πάω για service, μου λένε θες τακάκια εμπρός. Οκ λέω, αλλάξτε και τα πίσω και ας μην θέλουν. Οκ μου λένε. Πληρώνω και φεύγω με την εντύπωση ότι όλα είναι εντάξει. Το προηγούμενο σάββατο (63.700 χλμ) ακούω κάτι τριξίματα από τον πίσω άξονα. Μαζί με τον εγκάρδιο φίλο saxter καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι τα τακάκια. Πράγματι σήμερα στο μάστορα της γειτονιάς βγάζω ρόδες και τι να δώ. Μέταλλο!!!! Καθόλου κεραμικό υλικό!!! Μου έφαγε και λίγο τον δίσκο. Πως γίνεται μεσα σε 20.000 χλμ να φάει τακάκια και πίσω μάλιστα. Τα μπροστινά είναι οκ. Πολύ απλά, δεν μου τα άλλαξαν ποτέ. Αίσχος!!!
Θάνατος στους αντιπροσώπους!!!!!!!

Δευτ Ιουν 15, 2009 8:37 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Μαύρο δαγκωτό στις αντιπροσωπίες
Όταν έχω χρόνο θα γράψω και την δική μου περιπέτεια...
Πάντως πήγαινε και κράξε τους απλά....Και αν δεν έχεις κρατήσει την απόδειξη εσύ, έχουν αυτή στα pc το τι έχει γίνει στο αμάξι σου....

Δευτ Ιουν 15, 2009 9:41 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

ειχες πει οτι θα πηγαινες! τελικα τι εκανες?πηγες???μπα..... ολο λογια εισαι! στο λαγουμι σου και εσυ παλιοποντικα!!!!

Τρί Ιουν 16, 2009 8:58 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

tommi αφού είναι θέμα παραπλάνησης καταναλωτή πρέπει να προβληθεί ..... Don't Worry !!!

απλά αυτοι που δεν είναι σωστοί επαγγελματίες , δεν επιβιώνουν.

κανονικά θα έπρέπε με την παραλάβή του αυτοκινήτου να σου δείξούν ότι αναλώσιμο\ελλατωματικο αλλάχθηκε στο αυτοκινητό σου. την πολίτικη αυτοί ακολουθούν πολλές "σωστές" αντιπροσωπείες\ συνεργεία. οποτε απο εδώ και πέρα καλό είναι να ζητάμε να βλέπουμε ότι αλλάχθήκε.....

Τετ Ιουν 17, 2009 11:11 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Λοιπόν παίδες δεν είναι θέμα αντιπροσωπίας αλλά επαγγελματία....Απλώς επειδή η αντιπροσωπία είναι πιο ακριβή είμαστε πιο αυστηροί ενώ τους άλλους τους έχουμε στην απέξω λες και δεν κάνουν λαμογιές αυτοί....

Σκηνικό από αντιπροσωπία πάμε να κάνουμε το καθιερωμένο service sthn 200E w124 που είχαμε, καλοκαιριάτικα, και οι μαλάκες ξεχνάνε να βάλουν το φίλτρο αέρα και το καπάκι του παπά πάνω στο αμάξι...Αφού έκανε 240+km μέχρι να κατέβει από Αθήνα το άκουγα το αμάξι να κάνει μεν θόρυβο άγριο αλλά να μην πηγαίνει-τραβάει...Ψυλλιαζόμενος την φάση ανοίγω καπό και βλέπω τις ομορφιές τους.....Σημειωτέων εκεί το αμάξι πήγαινε το λιγότερο 13χρόνια....

Όσο για το ibiza παίζει να βρέθηκα να πληρώνω συμπιεστή clima εξαιτιας της αμπαλοσύνης του ΜΑΛΑΚΑΡΟΥ αντιπροσώπου εδώ.....Και ήταν σούπερ η γκαντεμιά γιατί έπεσε παραμονή εξεταστικής και βιαζόμουν απελπιστικά το αμάξι...Μόλις έκανα μια επικοινωνία με Τεχνοκάρ ως δια μαγείας το αμάξι από εκεί που θα ήθελε το λιγότερο άλλες 2 μέρες (έξω το ΣΚ άρα 4 μαζί με αυτό) μου το ετοίμασαν και μου έκοψαν και αρκετά λεφτά....Το θέμα είναι ότι δεν μου έδωσαν τα παλιά ανταλλακτικά και για πρώτη φορά όσο το πήγαινα έβαλε και παραπάνω λάδι μέσα στο μοτέρ από όσο παίρνει....

Τέσπα τελευταία φορά, πήγα σε έναν εξουσιοδοτημένο ειδικά για vag αλλά από εδώ και πέρα θα ξηγηθώ Τραχίλη....

Τέλος, ο καλός επαγγελματίας στη στραβή φαίνεται....

Πέμ Ιουν 18, 2009 11:43 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
 Συναφή θέματα 
Στις 22 και 24 Φεβρουαρίου οι απονομές των Πρωταθλητών
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: micrapower
Απαντήσεις: 1
38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο 8-12-2013
Δ. Συζήτηση: Ράλλυ Sprint
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 13
Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας FORMULA SALOON στις αναβάσεις!
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: NIKOS P
Απαντήσεις: 17
5ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ στις 17/ 19/2010
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 0
Εκδρομή για το 37ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο (25 Οκτωβρίου 2009)
Δ. Συζήτηση: Εκδρομές
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 6
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: