Σωστός ! Έχουμε και το γρουσούζικο 13 που λείπει!!!
Μάχη μεγάλη βλέπω στην Α6+ -Α7 με αδερφούς Ζαχους,Κοσμόπουλο, Χαλιβελακη και πολλούς ακόμα οδηγούς! Είναι η κατηγορία που θα γινει μαλλον η σφαγή!!!! Αν δεν κάνω λάθος και ο ΑΛεξανδρης με το 206 RC είναι από τους "γρήγορους" της παρέας!
Θέλω να δω τι θα κανει ο γείτονας Ψύλλος αλλά και ο Καιτατζης απένταντι στον πολυνίκη Λαμπρο Κυρκο!
Κύριοι το Hotel "Τασία" μας περιμένει.....
_________________ ______________ rally car wanted...
Δευτ Μάιος 16, 2011 7:31 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 32o Ράλλυ Κένταυρος (21-22 Μαϊου 2011)
saxter έγραψε:
Μάχη μεγάλη βλέπω στην Α6+ -Α7 με αδερφούς Ζαχους,Κοσμόπουλο, Χαλιβελακη και πολλούς ακόμα οδηγούς! Είναι η κατηγορία που θα γινει μαλλον η σφαγή!!!! Αν δεν κάνω λάθος και ο ΑΛεξανδρης με το 206 RC είναι από τους "γρήγορους" της παρέας!
F2 θέλεις να πεις ..... στο παιχνίδι επίσης για την πρωτία είναι ο Βασίλης Ζαχος με Citroen C2 R2 , ο Γιώργος Περουλάκης με Honda Civic , o Γιώργος Αργυρίου με Opel Corsa, ο Νίκος Καρπάνος με Renault Clio, ο Παπαναστασίου Δημήτρης και ο Γάτσος Βασίλης αμφότεροι με Citroen Saxo.
Saxterie Γαλλάκια τα Xsara, ZX και DS3 ξέχασες να αναφέρεις.....
Καλή επίτυχία και καλό αγώνα απο μένα σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιάιτερα στις MF συμμετοχές Sotiri , SpirosR και xali...jr
Λέτε να δούμε κάνα Κένταυρο στα βουνό..... θα πάρω μαζί μου το σπαθί του Ηρακλή ......
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
F2 θέλεις να πεις .....Λέτε να δούμε κάνα Κένταυρο στα βουνό..... θα πάρω μαζί μου το σπαθί του Ηρακλή ......
1. Εγω σαν Α6 και Α7 τις ξέρω! To μονο F2 που ξέρω είναι αυτό στο πληκτρολόγιο δίπλα απο το F1!!!
2. O Ηρακλής δεν είχε σπαθί ρε!!!! Ενα παλιό ρόπαλο είχε!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
Τρί Μάιος 17, 2011 9:20 am
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 32o Ράλλυ Κένταυρος (21-22 Μαϊου 2011)
Αναλυτικό Ωράριο Αγώνα
ΥΓ Ο δρόμος κλείνει για τους θεατές μια (1) ώρα πριν την διέλευση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση