|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Σάβ Απρ 18, 2026 12:45 pm ]
|
|
Jordan Rally 14-16 Απριλίου 2011
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Pyrgiotis
_
|
 Re: Jordan Rally 14-16 Απριλίου 2011
Τι έγινε ρε φίλε......
_________________ Like us on Facebook: Fiesta mk1 Historic Rally Team Pyrgos
|
| Σάβ Απρ 16, 2011 4:48 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: Τρίτος ο κοντός ή αλλιως φραγκοκοτά μιας και σήμερα δεν πάλεψε με τους μικρούς και συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση ..... μάλλον ήλπιζε να εγκαταλέιψουν και οι δύο και να κερδίσει .... είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάποιο αγαπητό ...... σίγουρα είναι η τελευταία χρονιά του στο WRC μιας και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ.....
Αν αυτό δεν ειναι κομπλεξισμός τι είναι? Κερδιζει τους αγωνες τρωει κραξιμο, χάνει τους αγωνες τωει κραξιμο!!! Δηλαδη αν δεν του παει ενας αγωνας με το ζορι να παει να τον παρει! Μαλακια του βεβαια, θα επρεπε να ειχε ακολουθησει το σχεδιο του Mikko.... Παράθεση: O Hirvonen αποδείχθηκε ότι έκανε αγώνα στρατηγικής αφού όταν έπρεπε πήρε το όπλο του και πυροβόλησε Νομιζω πως θα επρεπε να υπηρχε ο στοιχειωδης σεβασμος σε καποιον που εχει σαρωσει τα παντα στο περασμα του! Απλα και αντικειμενικα!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Σάβ Απρ 16, 2011 5:11 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
saxter έγραψε: GregWrc έγραψε: Τρίτος ο κοντός ή αλλιως φραγκοκοτά μιας και σήμερα δεν πάλεψε με τους μικρούς και συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση ..... μάλλον ήλπιζε να εγκαταλέιψουν και οι δύο και να κερδίσει .... είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάποιο αγαπητό ...... σίγουρα είναι η τελευταία χρονιά του στο WRC μιας και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ.....
Αν αυτό δεν ειναι κομπλεξισμός τι είναι? Κερδιζει τους αγωνες τρωει κραξιμο, χάνει τους αγωνες τωει κραξιμο!!! Δηλαδη αν δεν του παει ενας αγωνας με το ζορι να παει να τον παρει! Μαλακια του βεβαια, θα επρεπε να ειχε ακολουθησει το σχεδιο του Mikko.... απλά στην Πορτογαλία και στο Μεξικό δεν το πήγε ο αγώνας τον Hirvonen και έκανε το αυτονόητο .... πήγε φυλαγμένα και "πυροβόλησε" στην Power Stage.... απλά τότε ο Hirvonen ήταν άχρηστος ένω ο Loeb εδώ έκανε το σωστό .....δύο μέτρα και δυο σταθμά..... Η διαφορά ξέρεις ποια είναι : ότι ο Hirvonen δεν είναι επτάκις πρωταθλητής, δεν ξεκίνησε καμία τρίτη μέρα στην δεύτερη θέση με σαφές πλεονέκτημα εκκίνησης και δεν μπήκε στον κόπο να κυνήγησει την πρώτη θέση ενώ ο μικρός Latvala έχασε στο νήμα..... Tι έκανε όμως ο Loeb ...... Οι αγαπήτες παλιοσειρές colin, tommi , juha ξέρεις τι έλεγαν ..... Flat out μέχρι το τέλος και ας είμαι 2 λεπτά μπροστά...... φαντάσου εδώ που είχαν και κίνητρο τι θα έκαναν.... saxter έγραψε: Παράθεση: O Hirvonen αποδείχθηκε ότι έκανε αγώνα στρατηγικής αφού όταν έπρεπε πήρε το όπλο του και πυροβόλησε Νομιζω πως θα επρεπε να υπηρχε ο στοιχειωδης σεβασμος σε καποιον που εχει σαρωσει τα παντα στο περασμα του! Απλα και αντικειμενικα! πιστολέρο ξανά ο Mikko , τον ξαναπυροβόλησε τον κοντούλη στην Power Stage ...... σε έναν άνθρωπο ό οποίος είναι είδωλο στο είδος του και γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη του σε ένα πιτσιρικά που του ζητάει αυτόγραφο δεν αξίζει σεβασμό ...... άποψη μου πάντα......
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Σάβ Απρ 16, 2011 5:33 pm |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
GregWrc έγραψε: Τρίτος ο κοντός ή αλλιως φραγκοκοτά μιας και σήμερα δεν πάλεψε με τους μικρούς και συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση ..... μάλλον ήλπιζε να εγκαταλέιψουν και οι δύο και να κερδίσει .... είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάποιο αγαπητό ...... σίγουρα είναι η τελευταία χρονιά του στο WRC μιας και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ.....
Κοίτα δεν νομίζω να είχε λόγους να μην παλέψει. Αμα δεις τους χρόνους του σήμερα, πήρε 2 ειδικές και στις άλλες ήταν μέσα στην 3αδα. Ίσως να μην πάλεψε τόσο έντονα όσο άλλες εποχές επί Gronholm, αν και στο wrc radio κάτι έπιασε το αυτί μου και συζητούσαν, γιατί έκοψε ο Loeb στην μέση της ειδικής και όχι στο τέλος όπως κάνουν όλοι (νομίζω για την 1η μέρα το έλεγαν). GregWrc έγραψε: πιστολέρο ξανά ο Mikko , τον ξαναπυροβόλησε τον κοντούλη στην Power Stage ...... σε έναν άνθρωπο ό οποίος είναι είδωλο στο είδος του και γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη του σε ένα πιτσιρικά που του ζητάει αυτόγραφο δεν αξίζει σεβασμό ...... άποψη μου πάντα...... Ωωωωχ!!! πότε έγινε αυτό? Και όσο πέρι στρατηγικής Μikko και πυροβολισμούς και μπαλοθιές, αυτά θα τα συναντάμε σε κάθε γύρω του πρωταθλήματος. Εφόσον έχεις μία διαφορά 2,5 λεπτών ή ακόμα και μισού λεπτού σου λέω γω, θα είναι ανώφελο να πιέσεις, παρά να κρατήσεις δυνάμεις για την PS (Power Stage) που μπορεί να σου δώσει 3 ποντάκια.
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Σάβ Απρ 16, 2011 11:21 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
panrok90 έγραψε: GregWrc έγραψε: πιστολέρο ξανά ο Mikko , τον ξαναπυροβόλησε τον κοντούλη στην Power Stage ...... σε έναν άνθρωπο ό οποίος είναι είδωλο στο είδος του και γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη του σε ένα πιτσιρικά που του ζητάει αυτόγραφο δεν αξίζει σεβασμό ...... άποψη μου πάντα...... Ωωωωχ!!! πότε έγινε αυτό? πριν χρόνια στο SP στο ΟΑΚΑ
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Κυρ Απρ 17, 2011 6:28 pm |
|
 |
|
Pyrgiotis
_
|
GregWrc έγραψε: panrok90 έγραψε: GregWrc έγραψε: πιστολέρο ξανά ο Mikko , τον ξαναπυροβόλησε τον κοντούλη στην Power Stage ...... σε έναν άνθρωπο ό οποίος είναι είδωλο στο είδος του και γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη του σε ένα πιτσιρικά που του ζητάει αυτόγραφο δεν αξίζει σεβασμό ...... άποψη μου πάντα...... Ωωωωχ!!! πότε έγινε αυτό? πριν χρόνια στο SP στο ΟΑΚΑ Εγώ πάντως ''τσίμπησα'' το ΄06 αυτόγραφο απο Seb και Marcus.... 
_________________ Like us on Facebook: Fiesta mk1 Historic Rally Team Pyrgos
|
| Κυρ Απρ 17, 2011 8:01 pm |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Κυρ Απρ 17, 2011 10:00 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
|
| Δευτ Απρ 18, 2011 1:24 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
sport-fm.gr έγραψε: Είχε πρόβλημα η Citroen του Λεμπ
Στην Ιορδανία φιλοξενήθηκε ο τέταρτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, με τον Σεμπαστιάν Οζιέ να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ωστόσο, ο ομόσταβλός του, Σεμπαστιάν Λεμπ, αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη DS3.
Ο Αλσατός οδηγός πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, καθώς δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
«Ήμουν πολύ γρήγορος στα γρήγορα κομμάτια και πολύ αργός στα αργά, δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Την τελευταία ημέρα αποφασίσαμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς και να σταματήσουμε να παλεύουμε για τη νίκη», ανέφερε ο Λεμπ, ο οποίος συμπλήρωσε,
«Το δεύτερο πέρασμα ήταν πολύ δύσκολο, είχα υπερστροφές και είχα πρόβλημα στο να μείνω στο δρόμο. Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να λύσουμε για τους υπόλοιπους αγώνες», πρόσθεσε ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. και ρωτώ εγώ .... γιατί στην Power Stage πήρε ένα βαθμό .....  ...... ξαφνικά μπορεί να έφτιαξε ......
|
| Τετ Απρ 20, 2011 2:18 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: sport-fm.gr έγραψε: Είχε πρόβλημα η Citroen του Λεμπ
Στην Ιορδανία φιλοξενήθηκε ο τέταρτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, με τον Σεμπαστιάν Οζιέ να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ωστόσο, ο ομόσταβλός του, Σεμπαστιάν Λεμπ, αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη DS3.
Ο Αλσατός οδηγός πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, καθώς δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
«Ήμουν πολύ γρήγορος στα γρήγορα κομμάτια και πολύ αργός στα αργά, δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Την τελευταία ημέρα αποφασίσαμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς και να σταματήσουμε να παλεύουμε για τη νίκη», ανέφερε ο Λεμπ, ο οποίος συμπλήρωσε,
«Το δεύτερο πέρασμα ήταν πολύ δύσκολο, είχα υπερστροφές και είχα πρόβλημα στο να μείνω στο δρόμο. Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να λύσουμε για τους υπόλοιπους αγώνες», πρόσθεσε ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. και ρωτώ εγώ .... γιατί στην Power Stage πήρε ένα βαθμό .....  ...... ξαφνικά μπορεί να έφτιαξε ...... εσύ απλά θες να ακούσεις μόνο ότι δεν βγήκε πρώτος επειδή είναι "φραγκόκοτα"! Τίποτα άλλο δεν θα σε καλύψει ! Με λίγα λόγια ισχύει μόνο αυτό που θες να πιστευεις να ισχυει. Τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ. Μην παρακολουθείς αγώνες! Τσάμπα χρόνος! Καθε φορα βγαζε μια κατάταξη με βάση αυτους που θες να νικόυν κάθε φορά και άσε τα υπόλοιπα! 
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Πέμ Απρ 21, 2011 10:39 am |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|