| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Johnnyascona
_
|
 Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
Καλησπερα σας και απο εμενα συγχαριτηρια για το site και ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχαριστες ωρες που εχω περαση μεσα σε αυτο.
|
| Παρ Ιαν 28, 2011 8:49 pm |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Νέο μέλος κι εγώ! Με λένε Παναγιώτη, φοιτητής αυτοματισμού στη Θεσσαλονίκη, ασχολούμε με WRC, IRC και ότι υπάρχει σε πίστα στο εξωτερικό (GT1, GT3, LMS, ALMS...) και φυσικά όλα τα 24ωρα (Le mans, SPA, Nurburging...). "Ειδικότητά" μου το WRC, subarakias μεχρι το κοκαλο, και φανατικός υποστηρικτής Petter Solberg  ! Τα υπολοιπα θα τα πούμε στο forum!
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Σάβ Ιαν 29, 2011 10:52 am |
|
 |
|
saxter
___
|
panrok90 έγραψε: Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Νέο μέλος κι εγώ! Με λένε Παναγιώτη, φοιτητής αυτοματισμού στη Θεσσαλονίκη, ασχολούμε με WRC, IRC και ότι υπάρχει σε πίστα στο εξωτερικό (GT1, GT3, LMS, ALMS...) και φυσικά όλα τα 24ωρα (Le mans, SPA, Nurburging...). "Ειδικότητά" μου το WRC, subarakias μεχρι το κοκαλο, και φανατικός υποστηρικτής Petter Solberg  ! Τα υπολοιπα θα τα πούμε στο forum! Μάλλον ήρθε η στιγμη για παράρτημα στην Θεσσαλονίκη! Καλως ήρθες panrok!!! Υ.Γ. Μου θυμίζεις τον Proedro αλλα με πιο βαρύ "λα"
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Σάβ Ιαν 29, 2011 12:26 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Johnnyascona έγραψε: Καλησπερα σας και απο εμενα συγχαριτηρια για το site και ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχαριστες ωρες που εχω περαση μεσα σε αυτο. Οτι μπορούμε κάνουμε ..... σκοπός μας είναι να μεγαλώνει η παρέα μας με άλλα ανήσυχα "motorsport" μυαλά. panrok90 έγραψε: Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Νέο μέλος κι εγώ! Με λένε Παναγιώτη, φοιτητής αυτοματισμού στη Θεσσαλονίκη, ασχολούμε με WRC, IRC και ότι υπάρχει σε πίστα στο εξωτερικό (GT1, GT3, LMS, ALMS...) και φυσικά όλα τα 24ωρα (Le mans, SPA, Nurburging...). "Ειδικότητά" μου το WRC, subarakias μεχρι το κοκαλο, και φανατικός υποστηρικτής Petter Solberg  ! Τα υπολοιπα θα τα πούμε στο forum! Welcome Panrok90..... !!! Kαλή διαμονή !!!!
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Σάβ Ιαν 29, 2011 12:55 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Καλώς ήρθες και στον "αστερισμό" του MF Panrok90.
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Κυρ Ιαν 30, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
Johnnyascona
_
|
Τελευταία επεξεργασία από GregWrc και Δευτ Ιαν 31, 2011 6:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
youtube bbcodes
|
| Δευτ Ιαν 31, 2011 6:20 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Ωραίος Johnyascona!!! Και η καλύτερη φωτογραφία ξέρεις ποια είναι, αυτή που το "έντυσες" γαμπριάτικο!! Έτσι η νύφη και ο γαμπρός στα bucket!!! Μερακλής 
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Δευτ Ιαν 31, 2011 7:13 pm |
|
 |
|
Johnnyascona
_
|
Ειμαι ο μοναδικος στην πολη του Βολου που Driftαριζα στην κεντρικη λεοφορο(Δημητριαδος) απο φαναρι σε φαναρι καπνιζοντας τα λαστιχα εως τις Αλυκες(παραλιακη περιοχη) και με την συνεννεση και συνοδια της Τροχαιας..........
|
| Δευτ Ιαν 31, 2011 7:59 pm |
|
 |
|
Vrs5
_
|
Πολυ ομορφο το Ascona και νοικοκυρεμενο... αλλα σε καποιο πλανο με σα στο video ειδα ενα Μουλαρι... Το πουλας το μουλαρι;
|
| Δευτ Ιαν 31, 2011 9:54 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
Vrs5 έγραψε: Πολυ ομορφο το Ascona και νοικοκυρεμενο... αλλα σε καποιο πλανο με σα στο video ειδα ενα Μουλαρι... Το πουλας το μουλαρι; απιστευτος vrs5 
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Ιαν 31, 2011 10:21 pm |
|
 |
|