[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Αύγ 24, 2026 2:33 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 396 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Επόμενο
 Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
welcome nick .... καλή διαμονή !!!!

Τετ Δεκ 08, 2010 8:57 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Nick έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Ονομάζομαι Νίκος είμαι 23 και είμαι απο Αθήνα Περιστέρι.
Αγαπάω της αναβάσεις (και τα rally) αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω αλλά δεν έχει πολλή θέαμα και δεν έχω πάει σε πολλές.Ο πατέρας μου με πήγαινε απο όταν ήμουν 4 ετών και με πήγαινε μόνο στην Ριτσώνα οπότε η αγαπημένη μου πια άλλη εκτός απο Ριτσώνα.Προς το παρών δεν έχω αμάξη λόγω το ότι θα πάω στρατό αλλά είμαι φανατικός Hondakias λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι μηχανικός αυτοκινήτων μόνο σε Honda εδώ και 20 χρόνια περίπου.
Anyway καλως σας βρήκα παιδιά !!!

welcome φιλε!

ο πατέρας σου μηπως φτιαχνει και Citroen :) :) (σε περιπτωση που τον χρειαστουμε)

Ελα μαζι μας καμια φορα και θα αρχιζεις να τα αγαπας τα ραλλυ!

Τετ Δεκ 08, 2010 9:52 pm
Προφίλ
_

Παίδες σας χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου,
Ονομάζομαι Χρήστος, είμαι από Μέγαρα αλλά μένω Σάμο. Φανατικός της πίστας, των ράλλυ/αναβάσεων και -κυρίως- των κλασικών αυτοκινήτων. Έχω στην κατοχή μου ένα Nissan Cherry Ν13, μοντ 9ος/'90, χωρίς κάτι το αξιόλογο ν' αναφέρω, για καθαρά προσωπικούς λόγους... Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνετε σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αγωνιστικών δρώμενων, όπως το ράλλυ Παλλάδιο και η ανάβαση Σχοίνου που έγινε στην περιοχή μου και είδα υλικό από εδώ. Δε δηλώνω φανατικός κάποιας χώρας προέλευσης, καθώς οι ιαπωνικοί κινητήρες με τρελαίνουν, το ιταλικό αμάξι φέρει συναίσθημα, το γαλλικό κράτημα είναι παροιμιώδες, η γνήσια γερμανική ποιότητα είναι το κάτι άλλο, και το κύρος και η μοναδικότητα του εγγλέζικου είναι ασύγκριτα... Έχουν όλοι και τα κουσούρια τους όμως...

Αναμένω να βρεθούμε κάποια στιγμή στην Πίστα ή σε κάποια ανάβαση... Και να τα πούμε φιλικά, αντικειμενικά κι όμορφα...!

Πέμ Δεκ 09, 2010 1:01 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Liou έγραψε:
Παίδες σας χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου,
Ονομάζομαι Χρήστος, είμαι από Μέγαρα αλλά μένω Σάμο. Φανατικός της πίστας, των ράλλυ/αναβάσεων και -κυρίως- των κλασικών αυτοκινήτων. Έχω στην κατοχή μου ένα Nissan Cherry Ν13, μοντ 9ος/'90, χωρίς κάτι το αξιόλογο ν' αναφέρω, για καθαρά προσωπικούς λόγους... Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνετε σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αγωνιστικών δρώμενων, όπως το ράλλυ Παλλάδιο και η ανάβαση Σχοίνου που έγινε στην περιοχή μου και είδα υλικό από εδώ. Δε δηλώνω φανατικός κάποιας χώρας προέλευσης, καθώς οι ιαπωνικοί κινητήρες με τρελαίνουν, το ιταλικό αμάξι φέρει συναίσθημα, το γαλλικό κράτημα είναι παροιμιώδες, η γνήσια γερμανική ποιότητα είναι το κάτι άλλο, και το κύρος και η μοναδικότητα του εγγλέζικου είναι ασύγκριτα... Έχουν όλοι και τα κουσούρια τους όμως...

Αναμένω να βρεθούμε κάποια στιγμή στην Πίστα ή σε κάποια ανάβαση... Και να τα πούμε φιλικά, αντικειμενικά κι όμορφα...!

Καλως ηρθες φίλε Liou.....

Να ξερεις ότι οταν υπαρχει αγωνιστικό δρωμενο και δεν ξεπερναει τα 370km σε αποσταση εμεις θα ειμαστε εκει ...οποτε ενημερωσε μας και θα βρεθουμε!

Υ.Γ. Εννοειται πως περιμενουμε και απο εσενα οπους και απο ολους μας να γραφεις τις ανυσηχιες σου αλλα και να μας ενημερωνεις για οτιδηποτε δεν πεφτει στην αντιληψη μας!

ενημερωτικα εγω απολαμβανω το παροιμιωδη κρατημα του γαλλικού!!!!

Πέμ Δεκ 09, 2010 1:06 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

welcome Liou .....

saxter έγραψε:

Να ξερεις ότι οταν υπαρχει αγωνιστικό δρωμενο και δεν ξεπερναει τα 370km σε αποσταση εμεις θα ειμαστε εκει ...οποτε ενημερωσε μας και θα βρεθουμε!

το 370 υποθέτω ότι το πήρες απο την τσιπουρουπολη ...... έχουμε πάει και πολύ πιο μακρία ..... :tongue

Πέμ Δεκ 09, 2010 11:25 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Καλώς ήρθες και από εμένα Liou.

Καλή διαμονή και καλά postαρισματα. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά στα βουνά.

Όπως βλέπεις και στη φωτό μου, εγώ απολαμβάνω την γερμανική ποιότητα.

Παρ Δεκ 10, 2010 11:39 pm
Προφίλ
_

Nick έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Ονομάζομαι Νίκος είμαι 23 και είμαι απο Αθήνα Περιστέρι.
Αγαπάω της αναβάσεις (και τα rally) αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω αλλά δεν έχει πολλή θέαμα και δεν έχω πάει σε πολλές.Ο πατέρας μου με πήγαινε απο όταν ήμουν 4 ετών και με πήγαινε μόνο στην Ριτσώνα οπότε η αγαπημένη μου πια άλλη εκτός απο Ριτσώνα.Προς το παρών δεν έχω αμάξη λόγω το ότι θα πάω στρατό αλλά είμαι φανατικός Hondakias λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι μηχανικός αυτοκινήτων μόνο σε Honda εδώ και 20 χρόνια περίπου.
Anyway καλως σας βρήκα παιδιά !!!

Καλωςηρθες νικ,

Αν θες στειλε μου σε pm που δουλευει ο πατερας σου και αν εχει δικο του μαγαζι.

Ευχαριστω

Δευτ Ιαν 03, 2011 3:37 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Kαλησπερα και απο εμενα ονομαζομαι Γιαννης ειμαι 36 ετων και εχ στην κατοχη μου 1 ASCONA 400 μονο το μοτερ και οαξονας πισω ειναι γνησια 400αρια 2.4 16ν 286hp Full 3 stage το σασσι ειναι OPEL ASCONA 1.6sr Berllineta. Eπισεις 1 4πορτη που αυτη την στιγμη ειναι 3000cc 24v V6 To MV6 OMEGA yperkybismeno sta 3.6 με κομπρεσορα ΕΑΤΟΝ Μ102 απο MERCEDES A55 AMG και αποδιδει 417.2hp 5912rpm 44.3kg ροπη και το αμαξι προετιμαζετε αποκληστηκα μονο απο εμενα Roll-cage τεποζιτο inox λαμαρινοδουλεια βαφη μηχανικα ηλεκτρηκα μετατροπες και συγκολλησεις μεταλλων για Time Attack και Drift. Nα μην σας κουραζω αλλο επετε και συνεχεια.....

Παρ Ιαν 28, 2011 4:43 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Johnnyascona έγραψε:
Kαλησπερα και απο εμενα ονομαζομαι Γιαννης ειμαι 36 ετων και εχ στην κατοχη μου 1 ASCONA 400 μονο το μοτερ και οαξονας πισω ειναι γνησια 400αρια 2.4 16ν 286hp Full 3 stage το σασσι ειναι OPEL ASCONA 1.6sr Berllineta. Eπισεις 1 4πορτη που αυτη την στιγμη ειναι 3000cc 24v V6 To MV6 OMEGA yperkybismeno sta 3.6 με κομπρεσορα ΕΑΤΟΝ Μ102 απο MERCEDES A55 AMG και αποδιδει 417.2hp 5912rpm 44.3kg ροπη και το αμαξι προετιμαζετε αποκληστηκα μονο απο εμενα Roll-cage τεποζιτο inox λαμαρινοδουλεια βαφη μηχανικα ηλεκτρηκα μετατροπες και συγκολλησεις μεταλλων για Time Attack και Drift. Nα μην σας κουραζω αλλο επετε και συνεχεια.....

αν και εχεις γραφτει εδω και ενα χρονο αργήσαμε να καλωσοριστουμε!!! welcome!!!

Υ.Γ. 417,2hp-44,3kg!!!!!???? δυνατός!!!!

Παρ Ιαν 28, 2011 5:42 pm
Προφίλ
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε saxter για την δημοσίευση του/της: Johnnyascona
__
Άβαταρ μέλους

Johnnyascona έγραψε:

Αυτός είναι πραγματικός κεραυνός! Καλώς ήρθες Johnnyascona.

Παρ Ιαν 28, 2011 6:58 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 396 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 40  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Βίντεο (εκτός Motorsport) που αξίζει να δούμε
Δ. Συζήτηση: Βίντεο
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 250
2η Συνάντηση της motorsport-fanatics...
Δ. Συζήτηση: Συναντήσεις
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 7
2 Χρόνια Motorsport - Fanatics
Δ. Συζήτηση: Εκτός Θέματος
Συγγραφέας: saxter