Το πέρασμα του δικού μας Αμαξόπουλου απο το Col De Turini!
_________________ ______________ rally car wanted...
Κυρ Ιαν 23, 2011 2:55 am
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Rally Monte Carlo 2011
Toufas έγραψε:
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν ξέρω. Δεν ξέρω εάν επέλεξαν λάθος ελαστικά, δεν ξέρω εάν ήταν λάθος η στρατηγική, δεν ξέρω εάν οι συνθήκες δεν τους ευνόησαν. Το μόνο που ξέρω είναι το χρονόμετρο, και γράφει: 1 Bryan Bouffier (Peugeot 207 S2000) 3h32m55.6s 2 Freddy Loix (Škoda Fabia S2000) +32.5s.
Το ξέρεις ότι δεν είμαι γαλλάκιας, αλλά εδώ υποστηρίζω τον saxter γιατί τον φάγατε σε προηγούμενα post.
Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι άνθρωπος, "εγώ σκύβω το κεφάλι και δουλειά", τι πάει να πει τρέχω με νέο αμάξι, τι πάει να πει δεν είναι το αμάξι στα νερά μου. Δεκτά όλα αυτά και αληθινά.
Τρέχεις, χάνεις, μαθαίνεις και παραδέχεσαι με υπερηφάνεια και πας παρακάτω.
καταρχήν συμφωνώ με αυτά που λες ..... ίσα - ίσα που συμπαθώ ιδιαίτερα τον Bryan και ανέκαθεν τα rally ήταν αγώνες εκτός ταχύτητας, στρατηγικής και σε καποιες περιπτώσεις τύχης ..... επίσης δυσανασχέτησα πολύ με την ομάδα της Skoda που δεν είχε σωστή πληροφόρηση για την SS7 και SS8 με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα απο καθαρά ερασιτεχνισμό....
με την Peugeot και γενικότερα με την συμπεριφορά του κ. Quensel τα έχω ..... αν η Peugeot ήθελε να πρωταγωνιστεί ας έτρεχε όλο το πρωτάθλημα να μας αποδείξει ότι είναι καλύτερη απο την Skoda (o Hanninen εκτός των ειδικών με το χίονι και άλλης μιας σημείωνε χρόνους μέσα στην 3άδα και προηγούνταν με άνεση ....απο κοντα και ο Loix) και όχι να τρέξει μόνο στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς ο οποίος γίνεται στην πατρίδα της και έχει τόσο μεγάλη προβολή.ακόμα ο κ. Quensel δήλωσε ειρωνικά στο eurosport ότι "οι φίλοι μας απο την Skoda είδαν τι λάστιχα βάλαμε και έβαλαν τα ίδια ".αυτό βέβαια είναι ψεγάδι μπροστά στην δήλωση που έκανε ότι το C4 του Loeb είναι ίδιο με του Petter και το θλιβερό είναι ότι κάποιοι τον πιστεύουν.
επίσης έτρεχαν 15 207 και 7 Skoda με τα 2 (Mikkelsen και Vouiloz ) να βρίσκονται εκτός διεκδίκησης της νίκης απο τα πρώτα μέτρα της πρώτης ειδικής. οπότε οι πιθανότητες νίκης κάποιου Peugeot ήταν πάρα πολλές σε σχέση με αυτές της Skoda. και όπως είπα, τι συμμετοχές ... πρωτοκλασσάτες .... μόνο τον Panizzi και τον Ragniotti δεν έβαλαν ....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Κυρ Ιαν 23, 2011 11:42 am
GregWrc
___
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Κυρ Ιαν 23, 2011 12:22 pm
GregWrc
___
ενα βιντεάκι με τον Δημητρη που ποσταρίστηκε στον xwmatino.
και ένα αλλο ώραίο με πλάνα απο το sale που βρίσκεται ακριβως στο COl de Turini ....
YΓ πραγματικά όταν μπαίνεις εκεί σε πίανει ένα δεος και νομίζεις πως όλη η ιστορία των ράλλυ περνάει από μπροστά σου.....
Κυρ Ιαν 23, 2011 12:37 pm
GregWrc
___
και ένα βίντεο με μικρόεξόδους απο μια στροφή που είχε πάγο ...πιο πάνω έχουν ποσταριστεί και φωτογραφίες απο τις εξόδους
Κυρ Ιαν 23, 2011 1:24 pm
GregWrc
___
Καλα Τουφα θα μας τρελανεις εσυ με τον Γιωργο , δλδ εσεις δεν ειδατε οτι γαι 1,5 μερα τα skoda γαζωναν με 1 λεπτο διαφορα απο το ποιο γρηγορο 207 που το οδηγουσε o PETER. Μια λαθος επιλογη ελαστικων σε 2 χιονισμενες ειδικες εδωσε την νικη στον ΜΠΟΥΦΙΕΡ που αν και PAG τον συμπαθω. Το αμαξι ειναι ΤΑΦΟΣ ανοιχτος οπως λενε και οι κοντρερ και δεν εχει καμια τυχη στο πρωταθλημα,οπου δεν βλεπω να περνει και καμια αλλη νικη παρα αυτης της τυχαιας.Περσι το σκορ ηταν 6-2 ,φετος θα ειναι 7-1 πολυ απλα και ευκολα. Αμα δεν μπορει ο θεος ο PETER να ειναι μπροστα απο τα SKODA τοτε το αμαξι απο μονο του δεν μπορει να κανει τιποτα .
Υγ1.Καλα αφου δεν υπαρχει επισημη συμμετοχη της PEUGEOT στο πρωταθλημα την εντολη για την ποινη και αλαγη θεσεων ποιος την εδωσε?Ο θειος ΚΙΕΝΣΕΛ δημιουργησαι για αλλη μια φορα μπραβο. Υγ2.Τον ΤΟΥΦΑ και τον SAXTER θα τους στειλω για σπουδες στο αντικειμενο γιατι ολο λαθοι ειναι και λανθασμενα συμπερασματα ή δεν ξερουν ή πρεπει να βγαλουν τα οπαδικα γυαλια τους.ΜΑΘΕ MOTORSPORT οπως λεει και μια ψυχη .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση