[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 9:59 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 76 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Rally Monte Carlo 2011 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Rally Monte Carlo 2011
Μεγάλοι νικητές του Rally Monte Carlo 2011 οι Bryan Bouffier / Panseri Xavier με Peugeot 207 S2000.

Εικόνα

Δευτερος ο Βέλγος γερόλυκος freedy Loix με Skoda Fabia S2000 και τρίτος ύστερα απο εξαιρετική εμφάνιση παρόλο τα προβλήματα την τρίτη μέρα ο Stefan Sarrazin με Peugeot 207 S2000.

Εικόνα

Τέταρτος ο Guy Wilks με Peugeot 207 s2000 και πέμπτος ο Delecour ο οποίος μια΄με τα προβλήματα με το μοτερ μια η λανθασμένη επιλογή των ελαστικών έχανε συνεχώς θέσεις.

Η τελική κατάταξη του αγώνα έχει ως εξής

1 Bryan Bouffier (Peugeot 207 S2000) 3h32m55.6s
2 Freddy Loix (Škoda Fabia S2000) +32.5s
3 Stéphane Sarrazin (Peugeot 207 S2000) +51.9s
4 Guy Wilks (Peugeot 207 S2000) +1m19.7s
5 François Delecour (Peugeot 207 S2000) +1m22.4s
6 Juho Hänninen (Škoda Fabia S2000) +1m29.3s
7 Petter Solberg (Peugeot 207 S2000) +3m45.9s
8 Nicolas Vouilloz (Škoda Fabia S2000) +4m47.8s
9 Jan Kopecký (Škoda Fabia S2000) +7m45.9s
10 Giandomenico Basso (Peugeot 207 S2000) +8m46.0s

Την C3 κέρδισε ο Gonon(14oς) με Subaru Impreza N12 και την C5 ο Campana με Renault Clio R3 (15ος).
Υγ μην σας ξεγελάει το 14ος και 15ος.Η διαφορά τους είναι 8:21.7

Τερματισμός και για τον Δημήτρη Αμαξόπουλο με Citroen DS3 R3T ο οποίος κατέκτησε την 29 θέση γενικής και την 8η στην C5.Πραγματικός άθλος. Congratulations !!!!! :applause :cheers :applause :cheers :applause :cheers

ΥΓ Καληνύχτα πουλάκια !!!

Σάβ Ιαν 22, 2011 3:18 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Συγχαρητηρια στους symforoumites mou που με ειχαν μεσα στον αγώνα καθε στιγμή!

Συγχαρητηρια στο 207...τα έλεγα εγω.... :) :) :)

Συγχαρητήρια και στον κο Αμαξόπουλο όπυ και τόλμησε και τα καταφερε!!!

Συγχαρητηρια στο ίδιο το Rally Monte Carlo όπου για ακόμα μια χρόνια στάθηκε στο ιστορικό του ύψος!!!

Σάβ Ιαν 22, 2011 3:33 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Μια σημαντική αλλαγή όσον αφορα τα τελικά αποτελεσματα. Ο Sarrazin έφαγε ποινή 30'' και έτσι αυτό τον ρίχνει στην τέταρτη θέση και ανεβάζει τον Wilks στην τρίτη! Κρίμα για τον Sarrazin απο την μία αλλά και μπράβο στον Wilks απο την άλλη που τελικά ανέβηκε στο podium.

Υ.Γ.Ελπίζω μόνο η ποινή να ήταν για κάτι σημαντικό και όχι μόνο επειδη ο Sarrazin δεν θα ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα ενω ο Wilks θα το ακολουθήσει!

Σάβ Ιαν 22, 2011 11:29 am
Προφίλ
_

Συγχαρητηρια στο Δημήτρη Αμαξόπουλο και στο DS3 R3T !!!Αλλο ενα Rally Monte Carlo μενει στην ιστορια..!

PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....

Σάβ Ιαν 22, 2011 2:28 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:

Συγχαρητηρια στο ίδιο το Rally Monte Carlo όπου για ακόμα μια χρόνια στάθηκε στο ιστορικό του ύψος!!!

Προς gregwrc και proedro. Κύριοι είχατε κόντρα με τον saxter. Δεν είχα πάρει μέρος σε αυτήν γιατί δεν είχα κάποιο ισχυρό επιχείρημα. Τώρα που τελείωσαν όλα, καθίστε στη 2η θέση!!!!
Μίλησαν τα χρονόμετρα! Και μη μου πείτε καλή είναι και η δεύτερη γιατί όπως λέει και η διαφήμιση της Nike, κανείς δεν προπονείται για την δεύτερη θέση.

Saxter ήσουν πολύ απλός στον σχολιασμό σου, περίμενα περισσότερα...

Σάβ Ιαν 22, 2011 2:59 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Toufas έγραψε:
saxter έγραψε:

Προς gregwrc και proedro. Κύριοι είχατε κόντρα με τον saxter. Δεν είχα πάρει μέρος σε αυτήν γιατί δεν είχα κάποιο ισχυρό επιχείρημα. Τώρα που τελείωσαν όλα, καθίστε στη 2η θέση!!!!
Μίλησαν τα χρονόμετρα! Και μη μου πείτε καλή είναι και η δεύτερη γιατί όπως λέει και η διαφήμιση της Nike, κανείς δεν προπονείται για την δεύτερη θέση.

εγώ δεν είμαι Skoda ..... οι θέσεις μου είναι πάγιες ..... δεν αντηχεί στον κόσμο του μηχανοκίνητου να στήνονται ομάδες εν μια νυκτι για έναν αγώνα επειδή γίνεται στην πατρίδα τους και να εξαναγκάζουν οδηγούς πρωτοκλασσάτους να τρέξουν με αυτοκίνητα τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου στον οδηγικό τους στυλ (βλέπε Petter) για να εξασφαλίσουν ένα Bucket στο WRC με αποτέλεσμα να εξευτελίζονται ..... επίσης είχαν επιστρατεύσει ότι καλύτερο έχει απο οδηγούς η Γάλλια αυτή την στιγμή εκτος των χρυσών παιδιών Loeb & Ogier.... κατά την άποψη μου ο κοντός δεν είχε τύχη μιας και θα έτρεχαν με το ίδιο αμάξι πολλοί οδηγοί και όχι μόνο 3-4 τους οποίους μπορούμε να τους ελεγχουμε.....

toufa μπορεί να μου πεις την γνώμη αν τον αγώνα τον κέρδισε η Peugeot ή τον έχασε η Skoda .......;;;;;

Σάβ Ιαν 22, 2011 8:17 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
Toufas έγραψε:
saxter έγραψε:

εγώ δεν είμαι Skoda ..... οι θέσεις μου είναι πάγιες ..... δεν αντηχεί στον κόσμο του μηχανοκίνητου να στήνονται ομάδες εν μια νυκτι για έναν αγώνα επειδή γίνεται στην πατρίδα τους και να εξαναγκάζουν οδηγούς πρωτοκλασσάτους να τρέξουν με αυτοκίνητα τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου στον οδηγικό τους στυλ (βλέπε Petter) για να εξασφαλίσουν ένα Bucket στο WRC με αποτέλεσμα να εξευτελίζονται ..... επίσης είχαν επιστρατεύσει ότι καλύτερο έχει απο οδηγούς η Γάλλια αυτή την στιγμή εκτος των χρυσών παιδιών Loeb & Ogier.... κατά την άποψη μου ο κοντός δεν είχε τύχη μιας και θα έτρεχαν με το ίδιο αμάξι πολλοί οδηγοί και όχι μόνο 3-4 τους οποίους μπορούμε να τους ελεγχουμε.....

toufa μπορεί να μου πεις την γνώμη αν τον αγώνα τον κέρδισε η Peugeot ή τον έχασε η Skoda .......;;;;;

Στο πρωταθλημα WRC αυτο που λέγατε ήταν ότι το πρωταθλημα το πήρε ο κοντός και οχι η Citroen . Τώρα λέτε ότι την νίκη δεν την πήραν οι οι οδηγοι που οδηγούσαν τα 207 αλλά ουτε και ότι τον νίκησε η Peugeot απλά ότι τον έχασε η Skoda.... ρε πάτε κάλα???? Τελικά ποιος κερδίζει ????

Σάβ Ιαν 22, 2011 9:20 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν ξέρω. Δεν ξέρω εάν επέλεξαν λάθος ελαστικά, δεν ξέρω εάν ήταν λάθος η στρατηγική, δεν ξέρω εάν οι συνθήκες δεν τους ευνόησαν. Το μόνο που ξέρω είναι το χρονόμετρο, και γράφει: 1 Bryan Bouffier (Peugeot 207 S2000) 3h32m55.6s 2 Freddy Loix (Škoda Fabia S2000) +32.5s.

Το ξέρεις ότι δεν είμαι γαλλάκιας, αλλά εδώ υποστηρίζω τον saxter γιατί τον φάγατε σε προηγούμενα post.

Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι άνθρωπος, "εγώ σκύβω το κεφάλι και δουλειά", τι πάει να πει τρέχω με νέο αμάξι, τι πάει να πει δεν είναι το αμάξι στα νερά μου. Δεκτά όλα αυτά και αληθινά.

Τρέχεις, χάνεις, μαθαίνεις και παραδέχεσαι με υπερηφάνεια και πας παρακάτω.

Σάβ Ιαν 22, 2011 9:23 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Μικροέξοδος απο H.Solberg...

Οδηγίες: Πάμε μαλιαααά ( :applause :applause :applause )...κατεβάζουμε ταχύτητα πάνω στην δεξιά στροφή ( :down :down :down ) ...λίγο τα yubs του δρόμου( :bye-bye :bye-bye :bye-bye ) ...αρχίζουμε και χάνουμε πρόσφυση ( :shock: :shock: :shock: ) και τρώμε την ταμπέλα ( :headbang :headbang :headbang )...Λογικό....

Σάβ Ιαν 22, 2011 9:41 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ένα πολύ καλό link με τις ειδικές του Rally Monte Carlo σε rapidshare....

popkorn και λιώσιμο...

πηγή: tolis

Σάβ Ιαν 22, 2011 9:53 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 76 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
ERC Barum Czech Rally Zlín 2014
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 11
2ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2011 - Τυμπάκι
Δ. Συζήτηση: Αγώνες Dragster
Συγγραφέας: bill vti
Απαντήσεις: 2
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ 2011
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: sotiris