[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Αύγ 24, 2026 2:34 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 396 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Επόμενο
 Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr 
Συγγραφέας Μήνυμα
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
Μεγαλος οδηγος ο Κωστας Κορακας με το τοτε πολυ καλο civic και τις ομηρικες μαχες με τον Μαρπινη OPEL astra kit-car.
Anavasakia μου θυμισες ωραιες εποχες στα Μεγαρα που εχουν περασει ανεπιστρεπτει.Καλως ηρθες στην παρεα μας, θα χαρουμε να τα πουμε απο κοντα στα βουνα και οχι μονο.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Τετ Νοέμ 10, 2010 3:16 pm
Προφίλ
_

Κι εγω χαρηκα....και να ηταν μονο το σιβικ ef,eg....ακολουθησε και το τρομερο groupN integra....που ο Κωστας και ο Τασος οδηγησαν με επιτυχια σαν ιδιωτες πλεον!!!

Τωρα ο Κωστας ευτυχως συνεχιζει με το εvo9 στα rally με αρκετες επιτυχιες και συνεπικουρει τον φοβερο και τρομερο για την ηλικια του Σταματη Κατσιμη με evo9.

Τωρα μονο μη με ρωτησετε τι μαρκα αυτοκινητο εχω....γιατι νομιζω ειναι αυτονοητο... :xaxaxa :xaxaxa

Τετ Νοέμ 10, 2010 3:41 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

anavasakias έγραψε:
Ειμαι λατρης των rally και των αναβασεων.....

Εξαλλου μεγαλωσα με τα καμαρια HONDA του ΕΜΠ κατω απο το σπιτι μου....οποτε εμαθα πως ενα grN Honda στριβει με τα οσα μπροστα απο κιτ καρ και τετρακινητα της εποχης!!!Ετσι για τους δυσπιστους ευρωπαιους....περι ιαπωνικου στριψιματος....

anvasakias και hondakias δηλάδη ...ωραία .... μακάρι να έτρεχε στην Α/7 ο Ξανθάκος ή στην Ν/3 όπως συνήθιζε αλλά και στην Α/6 ο Κόρακας ώστε να δούμε τι μπορούν να κάνουν τα vtec απέναντι στα saxoralla.... με βάση τους χρόνους του Φωτεινέλη που κρατάει εδώ και πολλά χρονια την σημαία των Honda το civic του της Α/7 είναι αργότερο απο τα saxo του Ντόφη και του Παπαχρήστου και το 106 του Ζάγαρη και Δέλγερη. οπότε αν ετρέχαν οι παραπάνω θα ήταν αλλιώς πιστεύω......

Τετ Νοέμ 10, 2010 3:57 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

anavasakias έγραψε:
Ειμαι λατρης των rally και των αναβασεων.....

Εξαλλου μεγαλωσα με τα καμαρια HONDA του ΕΜΠ κατω απο το σπιτι μου....οποτε εμαθα πως ενα grN Honda στριβει με τα οσα μπροστα απο κιτ καρ και τετρακινητα της εποχης!!!Ετσι για τους δυσπιστους ευρωπαιους....περι ιαπωνικου στριψιματος....

Καλως ήρθες φίλε! Το Honda του Κόρακα όντως ήταν ένα πολύ καλό αγωνιστικό (πιστευω πως αυτό εννοεις)

Τετ Νοέμ 10, 2010 8:53 pm
Προφίλ
_

Eννοω ακριβως αυτο που εννοω....οτι το integra αν και group Ν απλα ομολογκαρισμενο....εκανε χρονους καλυτερους απο kit cars και τετρακινητα της εποχης!!Ειδικα οταν ετρεχαν τα χοντα του ΕΜΠ,ολα βασιζονταν σε ελληνικες πατεντες....καθως η βελτιωση χοντα δεν υπηρχε ΚΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ,σε σχεση με τους ευρωπαιους ανταγωνιστες που τα βελτιωτικα τους προιοντα ηταν αμεσα διαθεσιμα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!Αρα και μονο αυτο κανει διπλη την επιτυχια των χοντα.

Τα χοντα στριβουν οσο πρεπει στα καταλληλα χερια!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ αποδεδιγμενο,οπως στην open circuit με το honda civic 1600 του 98 με οδηγο τον Κατσιμη...που αφηνε εκτος συναγωνισμου ολα τα pug περνωντας συνεχως πρωτιες και για αυτον τον αναγκασαν να σταματησει η συμμετοχη του!!

Οσο για τον υιο φωτεινελη καλος ειναι..αλλα ποτε δεν θα φτασει τα χερια του πατερα του!!

Η διαφορα με ολους που οδηγουσαν χοντα σε σχεση με τον Κορακα ηταν....οτι οι αλλοι ηταν απλως οδηγοι...ενω ο Κωστας βοηθουσε ο ιδιος ως μηχανολογος στο setup του αυτοκινητου!!

Πέμ Νοέμ 11, 2010 2:31 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

anavasakias έγραψε:
Eννοω ακριβως αυτο που εννοω....οτι το integra αν και group Ν απλα ομολογκαρισμενο....εκανε χρονους καλυτερους απο kit cars και τετρακινητα της εποχης!!Ειδικα οταν ετρεχαν τα χοντα του ΕΜΠ,ολα βασιζονταν σε ελληνικες πατεντες....καθως η βελτιωση χοντα δεν υπηρχε ΚΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ,σε σχεση με τους ευρωπαιους ανταγωνιστες που τα βελτιωτικα τους προιοντα ηταν αμεσα διαθεσιμα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!Αρα και μονο αυτο κανει διπλη την επιτυχια των χοντα.

Τα χοντα στριβουν οσο πρεπει στα καταλληλα χερια!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ αποδεδιγμενο,οπως στην open circuit με το honda civic 1600 του 98 με οδηγο τον Κατσιμη...που αφηνε εκτος συναγωνισμου ολα τα pug περνωντας συνεχως πρωτιες και για αυτον τον αναγκασαν να σταματησει η συμμετοχη του!!

Οσο για τον υιο φωτεινελη καλος ειναι..αλλα ποτε δεν θα φτασει τα χερια του πατερα του!!

Η διαφορα με ολους που οδηγουσαν χοντα σε σχεση με τον Κορακα ηταν....οτι οι αλλοι ηταν απλως οδηγοι...ενω ο Κωστας βοηθουσε ο ιδιος ως μηχανολογος στο setup του αυτοκινητου!!

anavasakia συμφωνώ με αυτά που λες αλλά έβαλες και τον κατάλληλο χαρακτηρισμό .... στα "κατάλληλα χέρια" (πιο κατάλληλος απο τον Κατσίμη και τον Κόρακα δεν μπορεί να υπαρξει )και να προσθέσω και εγώ οπως είπες, στα κατάλληλα προετοιμασμένα με μοντίφες ελληνικές αυτοκίνητα .... εγώ πιστεύω ότι το τελευταίο καιρό τα Honda έχουν βελτιωθεί πολύ παγκοσμίως τόσο σε στρίψιμο αλλά και σε μοτερ μιας και οι μαχητές των δρόμων τα έχουν συμπίεσει στα χαμηλά και στα ψηλά τα vtec σκυλιάζουν και έχουν βγάλει πολλά άτια......

επίσης καλά honda που δείχνουν τα δόντια τους στην Α/6 εχουν τα κοπέλια Περουλάκης και Πατσουράκης όπως παλιότερα ο Βαρνακιώτης (integra) ο οποίος μετά πήρε Fiesta ST.... τυχαίο ... δεν νομίζω.... :tongue

anavasakia αναμένω να ιδώθουμε σε κάμια ανάβαση και πάμε μετά για στρίψιμο ..... :D

Πέμ Νοέμ 11, 2010 3:05 pm
Προφίλ
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε GregWrc για την δημοσίευση του/της: anavasakias
_

+10000 Greg!!!

Καμμια διαδρομουλα την κανω παντως Υμμητο....αφου δυστυχως μας εχουν κλεισει ολες τις πιστες που ειναι ευκολα προσβασιμες!!!Απο Αθηνα για Σερρες που ειναι μια καλη πιστα....ειναι πολλα τα εξοδα!!

Πέμ Νοέμ 11, 2010 3:19 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Καλώς ήρθες και από εμένα anavasakia. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά στα βουνά.

Πέμ Νοέμ 11, 2010 6:07 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα παιδιά.Ονομάζομαι Νίκος είμαι 23 και είμαι απο Αθήνα Περιστέρι.
Αγαπάω της αναβάσεις (και τα rally) αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω αλλά δεν έχει πολλή θέαμα και δεν έχω πάει σε πολλές.Ο πατέρας μου με πήγαινε απο όταν ήμουν 4 ετών και με πήγαινε μόνο στην Ριτσώνα οπότε η αγαπημένη μου πια άλλη εκτός απο Ριτσώνα.Προς το παρών δεν έχω αμάξη λόγω το ότι θα πάω στρατό αλλά είμαι φανατικός Hondakias λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι μηχανικός αυτοκινήτων μόνο σε Honda εδώ και 20 χρόνια περίπου.
Anyway καλως σας βρήκα παιδιά !!!

Τετ Δεκ 08, 2010 8:25 pm
Προφίλ WWW
__
Άβαταρ μέλους

Καλώς ήρθες Νικόλα, καλή διαμονή και όποτε θες να παρακολουθήσεις κανα αγώνα, εδώ είμαστε.

Τετ Δεκ 08, 2010 8:41 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 396 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Αναβάθμιση Fiesta ST του Motorsport-Fanatics
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά Θέματα
Συγγραφέας: vagelis
Απαντήσεις: 10
2 Χρόνια Motorsport - Fanatics
Δ. Συζήτηση: Εκτός Θέματος
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 11
Βίντεο (εκτός Motorsport) που αξίζει να δούμε
Δ. Συζήτηση: Βίντεο
Συγγραφέας: GregWrc