| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
 Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
Eristikos έγραψε: Γρηγόρη εγώ να αναλάβω το κομμάτι με τις κόντρες? Αφού πλέον στρίβω μόνο για να παρκάρω?  Eristike στον Forum αυτό όπως έχει ξαναειπωθεί είμαστε όλοι ίδιοι .... ο καθένας παίρνει πρωτοβουλία και κάνει ότί θέλει αρκεί να μην παραβιάζει κάποιο Ορο Χρήσης του Forum. Oι διαχιρίστες είναι απλώς διαδικαστικοί γιατί δυστυχώς χωρίς αυτούς δεν μπορεί να λειτουργήσει-βελτιωθεί το Forum.Κοινώς δεν έχουμε ουσιαστικές ιεράρχίες εδώ μέσα. τέλος δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση αντιθέτως αποτέλει τιμή να συμμέτεχει ενεργά στο forum ένας "Μέγας Κοντερ"... (δεν σε γλέιφω απλά δίνω respect για την ενημέρωση και τα χρόνια που απο ότι ξέρω κουβάλας πάνω στο άθλημα) Η μόνη υποχρέωση των μελών είναι να διαδίδουν το forum σε άλλα ανήσυχα-motorsport μυάλα. ΥΓ eristike οι λεπτομέριες απο κοντά
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
phantom
_
|
Λυπάμαι φίλε μου αλλά αυτό το κομμάτι θα πρέπει να το μοιραστούμε...... ( ευτυχώς γιατί δέ λέει να γράφω μόνο εγώ εκεί... )
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=q7SjbU3P-rM
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 1:57 pm |
|
 |
|
Geo F1
_
|
Greg θα γραφω και εγω καμια κοντρουλα,τωρα που το οχημα ειναι ετοιμοπολεμο!! 
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
phantom έγραψε: Λυπάμαι φίλε μου αλλά αυτό το κομμάτι θα πρέπει να το μοιραστούμε...... ( ευτυχώς γιατί δέ λέει να γράφω μόνο εγώ εκεί... ) μην φαγωθείτε όμως καμία μέρα ό ένας Vag o αλλός Αντι-Vag..... ρε οργίαστε και κάντε ότι γουστάρετε...
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
Geo F1 έγραψε: Greg θα γραφω και εγω καμια κοντρουλα,τωρα που το οχημα ειναι ετοιμοπολεμο!!  εσένα σε θέλω στο F1 καταρχάς ..... για να αρχίσεις να εμφανίζεσαι και να γράψεις όσες κόντρες θές....
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
phantom
_
|
Gregwrc έγραψε: μην φαγωθείτε όμως καμία μέρα ό ένας Vag o αλλός Αντι-Vag..... ρε οργίαστε και κάντε ότι γουστάρετε... Μπαααααα, εγώ το παίρνω λίγο χαλαρά, δέν είναι όλοι υποχρεωμένοι να τους αρέσουν τα VAG επειδή τα γουστάρω εγώ... Άλλωστε είπαμε, έχουμε και κάτι κοινό.... rip Honda...... 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=q7SjbU3P-rM
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Καλώς ήρθατε Geo F1 και Eristikos, καλά postαρίσματα και καλούς αγώνες.
_________________ A samurai spectator of rallyes
Τελευταία επεξεργασία από Toufas και Δευτ Απρ 27, 2009 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Eristikos
_
Εγγραφή: Κυρ Απρ 26, 2009 8:31 pm Δημοσιεύσεις: 43 Τοποθεσία: ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Ναι ρε Greg χαβαλέ να κάνουμε!!!! Phantom βλέπω είσαι πολύ μάχιμος και δε θα αργήσουμε να κάνουμε και μαζί ένα τεστ. 
_________________ BYE BYE V.A.G.
http://www.youtube.com/watch?v=k14v1OLuwNA
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
phantom έγραψε: Gregwrc έγραψε: μην φαγωθείτε όμως καμία μέρα ό ένας Vag o αλλός Αντι-Vag..... ρε οργίαστε και κάντε ότι γουστάρετε... Μπαααααα, εγώ το παίρνω λίγο χαλαρά, δέν είναι όλοι υποχρεωμένοι να τους αρέσουν τα VAG επειδή τα γουστάρω εγώ... Άλλωστε είπαμε, έχουμε και κάτι κοινό.... rip Honda......  phantom & eristike εννοείται πως το είπα για πλάκα .... σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας για τα παλιοσίδερα....
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
Geo F1 έγραψε: Greg θα γραφω και εγω καμια κοντρουλα,τωρα που το οχημα ειναι ετοιμοπολεμο!!  Καλως ορισες παιχτη, ειχα πετυχει το φιεστακι σου σε μια βολτιτσα παραλιακη (με ενα κλαμπ με ιμπιζακια)... να το χαιρεσαι ! Eristikos έγραψε: Ρε συ powerslave τι υπογραφή είναι αυτή? Και VAG και Honda μαζί???   Το s3 στην δικη σου υπογραφη πες μου οτι ειναι το γνωστο κιτρινο α σταδιο το προηγουμενο μοντελο.. Αν ναι κερναω καφε χαχαχ 
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 5:53 pm |
|
 |
|