| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Mike_M
_
|
 Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
Καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας φίλε Eristike. Κάτι μου θυμίζει το nickname σου...
_________________ Corsa OPC K03 Hybrid tuned with loving care by Tuning on Road
|
| Κυρ Απρ 26, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Eristikos έγραψε: Καλώς σας βρήκα παίδες. Μιχάλης πολύ εριστικός από Ελευσίνα.Έχω ένα Astra OPC που έχει τον άστριφτο και αγαπημένο μου hobby είναι να ράβω V.A.G. και Honda!!!!!  καλώς ήρθες Eristike.... εδώ θα βρείς πολλούς "VAG-φίλους"..... αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... keep motorsporting....!!!!!
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Κυρ Απρ 26, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
phantom
_
|
Eristikos έγραψε: Καλώς σας βρήκα παίδες. Μιχάλης πολύ εριστικός από Ελευσίνα.Έχω ένα Astra OPC που έχει τον άστριφτο και αγαπημένο μου hobby είναι να ράβω V.A.G. και Honda!!!!!  Αν και είμαι VAG lover σε καλωσορίζω γιατί έχουμε ένα κοινό χόμπυ.... το ράψιμο των HONDA...... Εμένα θα με ράψεις καμιά μέρα να κάνουμε και λίγο χαβαλέ και να γουστάρουμε?? 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=q7SjbU3P-rM
|
| Κυρ Απρ 26, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
Καλως ηρθες μιχαλη.. Ονομα κ πραμα το nick σου .. .χεχεχ Στην κατηγορια των τουρμπο δεν εχω δει τι κανουν τα οπελακια vs vag, αλλα στα ατμοσφαιρικα δεν τα πανε κ πολυ καλα 
|
| Κυρ Απρ 26, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Καλώς όρισες εριστικέ!!!!! powerslave έγραψε: Καλως ηρθες μιχαλη.. Ονομα κ πραμα το nick σου .. .χεχεχ Στην κατηγορια των τουρμπο δεν εχω δει τι κανουν τα οπελακια vs vag, αλλα στα ατμοσφαιρικα δεν τα πανε κ πολυ καλα  τι να πουν τα corsa μωρέ....
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Κυρ Απρ 26, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
eristike μαλλον πρωτα παει η φημη σου και μετα το opel σου! για να γινει τοσος ντορος πρεπει να εισαι ενας καλός εριστικος tailor!!! welcome...and join the M.F. club
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Eristikos
_
Εγγραφή: Κυρ Απρ 26, 2009 8:31 pm Δημοσιεύσεις: 43 Τοποθεσία: ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Ευχαριστώ πολύ παίδες. Εννοείται πως κανονίζουμε ότι θέλετε!!! Ρε συ powerslave τι υπογραφή είναι αυτή? Και VAG και Honda μαζί??? 
_________________ BYE BYE V.A.G.
http://www.youtube.com/watch?v=k14v1OLuwNA
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 3:18 am |
|
 |
|
Geo F1
_
|
Καλησπερα σε ολους.Εμαθα για το σιτε απο τον σουπερ αντμιν Γρεγκ!! Εχω και γω ενα Φιεστα ΣΤ ελαφρως βελτιωμενο Τρελλα με φ1..Σεννα παλια,και τωρα με Σουπερ Αλονσο!!
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Geo F1 έγραψε: Καλησπερα σε ολους.Εμαθα για το σιτε απο τον σουπερ αντμιν Γρεγκ!! Εχω και γω ενα Φιεστα ΣΤ ελαφρως βελτιωμενο Τρελλα με φ1..Σεννα παλια,και τωρα με Σουπερ Αλονσο!! καλώς ήρθες μαλλόν επιτλελους πόσταρές Geo F1. Μάλλον με το γρηγορότερο Fiesta στην Ελλάδα. Ανάμενουμε να σε δούμε έσενα και το εργαλέιο σου καμιά μέρα απο κοντά. YΓ μπορείς να εκφράσεις της F1-ανησυχίες σου ελέυθερά ....(ολή η κατηγορία Formula1 δικία σου )
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Eristikos
_
Εγγραφή: Κυρ Απρ 26, 2009 8:31 pm Δημοσιεύσεις: 43 Τοποθεσία: ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Γρηγόρη εγώ να αναλάβω το κομμάτι με τις κόντρες? Αφού πλέον στρίβω μόνο για να παρκάρω? 
_________________ BYE BYE V.A.G.
http://www.youtube.com/watch?v=k14v1OLuwNA
|
| Δευτ Απρ 27, 2009 1:33 pm |
|
 |
|