[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 10:51 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 Επίδειξη ( Ανάβαση ) Ασπροπύργου (19/09/2010) 
Συγγραφέας Μήνυμα
_

Δημοσίευση Re: Επίδειξη ( Ανάβαση ) Ασπροπύργου (19/09/2010)
Καντε τοπο στα νιατα.Εγω εχω να παρατηρησω οτι η δεσποινης τα πηγε περιφημα και αυτο αποδεικνυεται απο την θεση που πηραν.Τι αλλο επρεπε να γινει για να αναγνωρισει καποιος την αξια της.Στον επομενο αγωνα θα εχουν την πρωτια και εμεις θα ειμαστε εκει να καμαρωσουμε και να πανηγυρισουμε μαζι τους.Μπραβο παιδια κανετε τελειο διδυμο,παντα τετοια.Επισης εχω να πω οτι χαρηκα πολυ που ειδα τον φιλο Στελιο ανανεωμενο και τοσο χαρουμενο. :applause

Παρ Σεπ 24, 2010 6:45 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:

Υ.Γ. ο ΣΟΑΙΣΤΑ με αυτα που κανει πιστευω πως ξεφτιλιζεται!!!! Μου θυμιζει ΚΚΕ και ΓΣΕΕ που κανουν διαφορετικες πορειες για το ιδιο πραγμα! Βρε παιδια ηρεμηστε δεν εγινε και τιποτα! Υποτιθετε οτι γουσταρετε το αυτοκινητο και τους αγωνες! Δεν ειναι και τοσο τραγικό να κατεβενουμε στις "πορείες" όλοι κάτω απο την ίδια αρχή!!!anyway....

Τι έγινε κ δεν πήρα χαμπάρι?? :?:

queen_corvette έγραψε:
Mπράβο Στέλιο!
Κρίμα που δε μπορούσα να είμαι εκεί. Με έψηνε ακόμα και να "ανέβω"... :cry:
Νομίζω πρέπει σιγά-σιγά ν'αποβάλλεις τις παλιές συνήθειες να μπαίνεις με τα όσα στις φουρκέτες επειδή δεν έχεις δύναμη. ΈΧΕΙΣ δύναμη πλέον.
Άντε, πάμε Παλάδιο τώρα... :thinking

...θελει κιάλο δύναμη το αμαξι αφου προς το παρον ειναι μολις 76.4 άλογα
Εντάξει δεν λέω πάει μια ταχυτητα πάνω σε σχέση με το 1.1 αλλα.....αλλά!! :D
Οι κακές συνήθεις δεν κόβονται!! (για τον κοσμο ρε γμτ :ok )

saxter έγραψε:
ε ενταξει χωρις παρεξηγηση και να με συγχωρα η δεσποινιδα αλλα η Nαυσικα εχει καποια ενσημα προυπηρεσιας παραπανω! Εχει δοκιμασθει και εχει περασει με επιτυχια! Ψηφιζω Ναυσικα για co pilot! :):) :)

Τυχαίνει η Mαιρηλιζ (η συνοδηγος του Απροπύργου) και η Ναυσικά να είναι δύο πολύ καλές μου φίλες!!
Είναι καλό στην συνοδήγηση να ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον! Αυτο είναι πάντα το μυστικό της επιτυχίας!!
Η Ναυσικούλα μου είναι πολύ καλη κ το εχετε δει στους αγώνες που έχουμε πάρει μέρος ..ειδικά στο Παλαδιο!!
Η Μαιρηλιζ το ίδιο καλη αφου τα κατάφερε άψογα με "προπονηση" μολις μια μερας πριν (στον τροπο που θα μου τα λεει) κ υπόψιν οτι ήρθε απο Πάτρα για να συνοδηγησει στον αγώνα κ να φυγει μετα απο αυτόν!

Πάντα για εμένα ο σκοπός θα είναι να μπορεί να τερματίζει ένα ιστορικό αυτοκίνητο και να έχει χαρεί πραγματικά το κοινο οπως εσεις οι motorsportfanatics
έναν ξεχωριστό αγώνα..εναν αγώνα που δεν μετράει η θέση όσο το χειροκρότημα!!

Τελευταία επεξεργασία από mk1 Stelios και Τρί Σεπ 28, 2010 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Τρί Σεπ 28, 2010 12:55 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Γεια σου ρε Στέλιο με τις γυναίκες σου!!!!! ;)
Η Μαίριλιζ ήταν καταπληκτική στον Ασπρόπυργο, το διάβασμά της πεντακάθαρο, δυνατό και πάρα πολύ εύστοχο. Δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή οτι θα τα κατάφερνε!
Εγώ περιμένω τη μέρα που θα τρέχω με συνοδηγό τη Μαίριλιζ και θα τρως τη σκόνη μας... :D

Τρί Σεπ 28, 2010 1:05 pm
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
saxter έγραψε:

Υ.Γ. ο ΣΟΑΙΣΤΑ με αυτα που κανει πιστευω πως ξεφτιλιζεται!!!! Μου θυμιζει ΚΚΕ και ΓΣΕΕ που κανουν διαφορετικες πορειες για το ιδιο πραγμα! Βρε παιδια ηρεμηστε δεν εγινε και τιποτα! Υποτιθετε οτι γουσταρετε το αυτοκινητο και τους αγωνες! Δεν ειναι και τοσο τραγικό να κατεβενουμε στις "πορείες" όλοι κάτω απο την ίδια αρχή!!!anyway....

Τι έγινε κ δεν πήρα χαμπάρι?? :?:

Stelio χωρις παρεξηγηση το ειπα για τον εξης λογο! Αντι να λαμβανεται μερος εσεις τα ιστορικα στους αγωνες πρωταθληματος μαζι με τους αλλους, εχετε αποφασισειι να μην τρεχετε καθολου αγωνες και να δημιουργητε καποιες επιδειξεις-αναβασεις επειδη δεν μπορειτε αλλο την αποχη και θελετε να ξεχαρμανιασατε! Θελω να βλεπω στο πρωταθλημα ολα τα γωνιστικα μαζι και οχι σε εναν αγωνα τα ιστορικα, σε καποιον αλλον μονο τα 1990-2000 και σε καποιον αλλο τα υπολοιπα. αυτο ειπα!

Τρί Σεπ 28, 2010 9:14 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Ειναι πλέον οικονομικο το πρόβλημα!! Εχει λυθει το πρόβλημα που υπηρχε στην αρχη της χρονιας!!
Αρκετα απο τα ιστορικα που΄δες δεν εχουν τον απαραιτητο εξοπλισμο ασφαλειας για να τρεξουν!
..θα τους δεις μαζεμενους στο Παλλαδιο!!

Τετ Σεπ 29, 2010 12:49 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
Ειναι πλέον οικονομικο το πρόβλημα!! Εχει λυθει το πρόβλημα που υπηρχε στην αρχη της χρονιας!!
Αρκετα απο τα ιστορικα που΄δες δεν εχουν τον απαραιτητο εξοπλισμο ασφαλειας για να τρεξουν!
..θα τους δεις μαζεμενους στο Παλλαδιο!!

Μακάρι!μας λείψατε!

Τετ Σεπ 29, 2010 9:29 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

όντως το τελευταίο καιρό έχουν πέσει οι τόνοι .... απο την άλλη όμως δεν πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις σε θέματα ασφάλειας ειδικά σε αγώνες που γίνονται στο δρόμο ...

ήδη στο ΕΛΠΑ έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 πληρώματα ιστορικών αυτοκινήτων (σχεδόν τα μίσα του αγώνα).... :)

Τετ Σεπ 29, 2010 11:40 am
Προφίλ
_

queen_corvette έγραψε:
Γεια σου ρε Στέλιο με τις γυναίκες σου!!!!! ;)
Η Μαίριλιζ ήταν καταπληκτική στον Ασπρόπυργο, το διάβασμά της πεντακάθαρο, δυνατό και πάρα πολύ εύστοχο. Δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή οτι θα τα κατάφερνε!
Εγώ περιμένω τη μέρα που θα τρέχω με συνοδηγό τη Μαίριλιζ και θα τρως τη σκόνη μας... :D

προς το παρον αυτη την κυριακη θα φας την δικη μου σκονη..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....................σε αγαπαω ναυσικα και το ξερεις πολυ καλα αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bye-bye :bye-bye :bye-bye

τα πηγαν τα παιδια παρα πολυ καλα.....οπως και θα τα πατε και εσεις πολυ καλα στον επομενο αγωνα με το στελιο :ok

Τετ Σεπ 29, 2010 6:51 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 Συναφή θέματα 
18η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 3
Ανάβαση Αγίας Άννας 2009
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 7
1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων 24/11/2013
Απαντήσεις: 41
29η Ανάβαση Πορταριάς (17 – 18 Οκτωβρίου 2009)
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 4
Ράλλυ Ιαπωνίας 2010
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Απαντήσεις: 19
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση