| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Vrs5
_
|
 Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
Welcome στην ομορφη παρεα μας και με το καλο οι προετοιμασιες για το δικο σου αγωνιστικο....
|
| Τρί Μάιος 25, 2010 7:06 pm |
|
 |
|
orestis
_
|
καλως σας βρηκα. αν και εντελως τυχαια επεσα στα δυχτια σας, ειπα να κανω λογαριασμο για δυο λογους. 1ον γιατι ειδα ενδιφεροντα θεματα και 2ον με αφορμη την αναβαση Δημητσανας. οσον αφορα εμενα εχω ενα αγωνιστικο saxo A6 και το χαιρομαι οσο μου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις.
|
| Τρί Ιουν 29, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
orestis έγραψε: καλως σας βρηκα. αν και εντελως τυχαια επεσα στα δυχτια σας, ειπα να κανω λογαριασμο για δυο λογους. 1ον γιατι ειδα ενδιφεροντα θεματα και 2ον με αφορμη την αναβαση Δημητσανας. οσον αφορα εμενα εχω ενα αγωνιστικο saxo A6 και το χαιρομαι οσο μου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις. welcome oresti !!!! ΥΓ λογικά θα σε δούμε στην ανάβαση ...
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Ιουν 29, 2010 7:15 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Καλώς ήρθες και από εμένα.
Να έχεις έναν καλό αγώνα και θα τα πούμε από κοντά.
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Τρί Ιουν 29, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τρί Ιουν 29, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
johanndelta
_
|
Γεια σας, να 'μαι και εγω εδω...Καταρχην συγχαρητηρια για την τρελα σας. Η δουλεια σας στα βιντεο ειναι υπεροχη και οσο υπαρχουν τετοιοι θεατες, αλλο τοσο θα υπαρχουν και οι αγωνες σε πεισμα των καιρων (και των ανθρωπων). Οσο για μενα, εχω κανει το (μοιραιο) λαθος να ειμαι παιδι της πιστας, μεγα σφαλμα σε αυτη τη χωρα. Παρολα αυτα, εδωσα το 13αρι μου λογω ελλειψης συμμετοχων στη Sport και τωρα ετοιμαζω ενα kadett GSi για την επομενη χρονια στην Open. Να ειστε καλα και να συνεχισετε ετσι... 
_________________ I'll be back...
|
| Δευτ Σεπ 13, 2010 8:47 am |
|
 |
|
saxter
___
|
johanndelta έγραψε: Γεια σας, να 'μαι και εγω εδω...Καταρχην συγχαρητηρια για την τρελα σας. Η δουλεια σας στα βιντεο ειναι υπεροχη και οσο υπαρχουν τετοιοι θεατες, αλλο τοσο θα υπαρχουν και οι αγωνες σε πεισμα των καιρων (και των ανθρωπων). Οσο για μενα, εχω κανει το (μοιραιο) λαθος να ειμαι παιδι της πιστας, μεγα σφαλμα σε αυτη τη χωρα. Παρολα αυτα, εδωσα το 13αρι μου λογω ελλειψης συμμετοχων στη Sport και τωρα ετοιμαζω ενα kadett GSi για την επομενη χρονια στην Open. Να ειστε καλα και να συνεχισετε ετσι...  καλως ηρθες!!! Οπως θα εχεις καταλαβεις λειτουργουμε ερασιτεχνικα και με μονο κινητρο το παθος μας για τον μηχανοκινητο αθλητισμο! Για αυτο θα μας δεις να ενεργουμε μακρυα απο πρωτοκολλα και κανονισμους! Γραφουμε οτι μας αρεσει,οποτε μας αρεσει (μερικες μερες μας πιανει βαριεμαρα) και γενικα περναμε καλα χωρις να επιδιωκουμε να σπασουμε το φραγμα των χρηστών 'η της αναγνωρισημοτητας! Το 13αρι θα το ηθελα εγω μιας και προσπαθω καποια στιγμη να ενασχοληθω με τον χωρο και εμπρακτα αλλα ακομα δεν εχω τα λεφτα! Αλλα μαλλον δεν σε προλαβα!!  Οσον αφορα το Gsi, συγχαρητηρια! Ηταν παντα αγωνιάρικο και σου ευχομαι τα καλυτερα μαζί του!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Σεπ 13, 2010 9:36 am |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
welcome johanndelta ! καλή διαμονή !
ΥΓ Ανυπομονούμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό και με πολλές συμμετοχές όπως πριν μια δεκαετία, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Σεπ 13, 2010 10:04 am |
|
 |
|
johanndelta
_
|
Ευχαριστω παιδια! Ευτυχως που υπαρχουν οι ερασιτεχνες σε αυτη τη χωρα γιατι ο πολυς επαγγελματισμος ειδατε που μας εχει φερει, σε ολα τα επιπεδα... 
_________________ I'll be back...
|
| Δευτ Σεπ 13, 2010 1:48 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Καλώς ήρθες και από εμένα.
Καλή διαμονή και καλούς και πάνω από όλα ασφαλούς, αγώνες!
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Δευτ Σεπ 13, 2010 3:35 pm |
|
 |
|