αρχικα συγχαρητιρια για το site κ την εκπληκτικη δουλεια που εχεται κανει.σαν αρρωστος κ εγω προσπαθω να ακολουθω κ να παρακολουθω οσο το δυνατον περισσοτερο τους ομορφους αγωνες μας κ την προσπαθεια ολων των νεων οδηγων να πραγματοποιησουν το ονειρο τους.κ εγω προετοιμαζω το αυτοκινητο μου κ ελπιζω πρωτα ο θεος να τελειωσω οσο το δυνατον (με μυαλο)γρηγοροτερα.
αρχικα συγχαρητιρια για το site κ την εκπληκτικη δουλεια που εχεται κανει.σαν αρρωστος κ εγω προσπαθω να ακολουθω κ να παρακολουθω οσο το δυνατον περισσοτερο τους ομορφους αγωνες μας κ την προσπαθεια ολων των νεων οδηγων να πραγματοποιησουν το ονειρο τους.κ εγω προετοιμαζω το αυτοκινητο μου κ ελπιζω πρωτα ο θεος να τελειωσω οσο το δυνατον (με μυαλο)γρηγοροτερα.
καλώς ηρθες φιλε! Καταρχήν συγχαρητηρια που παλευεις με το ονειρο σου..Ευελπιστω και εγω σε κανα 2 χρονια να αρχισω να το κυνηγω...
Διπλα συγχαρητηρια ομως γιατι εισαι μερακλης!!! 306 maxi??? Ενας ο Gilles Panizzi και μετα εσυ!!!
keep motoring....
_________________ ______________ rally car wanted...
Κυρ Μάιος 23, 2010 11:44 pm
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε saxter για την δημοσίευση του/της: 306 maxi
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
306 maxi έγραψε:
welcome 306maxi !!!! thanks!!!
Σού εύχομαι να ετοιμάσεις το αυτοκίνητο σου το γρηγορότερο δυνατό και σε απολαμβάνουμε στα βουνά. Εξάλλου είναι διακαής πόθος για πολλούς εδώ μέσα !!!!
YΓ αν ετοιμάζεις 306 και ειδικά Maxi σου αφιερώνω το παρακάτω video με τον ψυχάκια Gilles .... απο τους πιο αγαπημένους οδηγούς και αγωνιστικό
Edit τώρα είδα ότι είχες κάνει σχόλιο για το εν λόγο videaki ...... πραγματικό σχολείο ..... το έχω χαζέψει άπειρες φορές ...
Yγ το αφιερώνω επίσης στο ΓΓΕΛΗ......
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
μπορει να ειναι η 354η φορα που το βλεπω ανετα κ με τερμα τα ηχεια.....κ μαλλον θα το δω αλλες τοσες κ τοσες μπορει κ τοσες... παιδια η τρελα παει στα βουνα δεν ειναι τυχαιο...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση