
Re: Καλώς ήρθατε στο Motorsport-Fanatics.gr
phantom έγραψε:
saxter έγραψε:
ΤΟΝΙΖΩ πως αυτο μπορει να ειναι απο κόντρες με τρακτερ και ποσα hp έχουν τα John Deere μεχρι το πάτημα με μια Gallardo
Υ.Γ. εννοειται πως ειμαστε ανοικτοι σε νέες ιδεες και πρότασεις απο τον καθενα σας για το πως θα περνάμε καλυτερα εδω "μέσα"
Να προτείνω κι εγώ κάτι? Δέ θα ήταν καλό να ανοιγόταν μία ενότητα με τα θέματα που περιγράφεις παραπάνω ώστε να ξέρουμε πού να γράφουμε και να γίνονται και τα σχόλια και ο χαβαλές χωρίς να γεμμίζουμε το φόρουμ με άσχετα ποστ σε άσχετα μέρη?
phantom έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία "Διάφορα" θεμάτολογία 'Streetracing' στην οποία μπορεί να γράψει ο καθένας ότι κόντρα είδε....εξάλλου απο ότι βλέπω τα βράδια έχουμε πολλά ενεργά μέλη στις "πίστες"
επίσης έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία "Διάφορα" θεματολογία "Εκτός Θέματος" στην οποία μπορούμε με λίγα λογία να γράφουμε ότι μα καπνίσει και δεν ταιριάζει καπού αλλού στο forum
όπως είπε και ο saxter είμαστε ανοιχτοί σε οποιάδηποτε πρόταση/βελτιώση .
none καλώς όρισες και απο μένα ....
YΓ αν θές θα σε παρακαλούσα να γράφει με ελληνικους χαρακτηρές.