Προλα αυτα ειμαι και γω του σκεπτικου το Τουφα!!! Βουνο και παλι βουνο...δεν συγκρινεται ουτε με ηλεκτρονικα ουτε με τιποτα!!!
εισαι τυχερος που δεν εχω και δικια σου φωτο αλλιως θα ανεβαινες και εσυ στα ιμαλαια!
Υ.Γ. Η ερασιτεχνικη αποψη και ο τρόπος που προσεγγιζουμε τα μηχανοκινητα δρωμενα ειναι αυτο που μας χαρακτηριζει ολους μας εδω μεσα. Μερικοι απο αθηνα, ενας απο Βόλο καποιο αλλοι απο πατρα και θεσσαλονικη και σιγα σιγα θα κανουμε την "τρελλα" μας να παει και στα βουνα! (λογίδριο επηρεασμενο απο 37,5 celsius)
_________________ ______________ rally car wanted...
Σάβ Φεβ 27, 2010 4:15 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Ηλεκτρονικό παιχνίδι live στο WRC
Panos Volos έγραψε:
Για αλλη μια φορα διαπιστωνω την μουρλα που σας δερνει!!!!!!! Γι αυτο και μπηκα εδω μεσα πριν απο ενα μηνα.... Οσο για τ παιχνιδι θα προτιμουσα να το χω για παρτη μου στο PC και να το παιζω οποτε θελω εγω παρα να περιμενω 1-2 βδομαδες μεχρι τον επομενο αγωνα για να παιξω και γω!!! Προλα αυτα ειμαι και γω του σκεπτικου το Τουφα!!! Βουνο και παλι βουνο...δεν συγκρινεται ουτε με ηλεκτρονικα ουτε με τιποτα!!!
εννόειται πως πάντα υπάρχει στο pc ένα υποκατάστατο (colin mcrae dirt2 , nfs shift κτλ ) αλλά θέλω να πάρω παγκόσμιο πρωτάθλημα .......
PanosVolos η βλάβη είναι μόνιμη με το motorsport ......
saxter .... έληξε η ομολογκασιον σου ..... πήγαμε monte μέσα στα χίονια και κρύωσες σε ένα sprintακι τον Μπράλο.... ανεπίδεκτο για πράκτορες....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Για αλλη μια φορα διαπιστωνω την μουρλα που σας δερνει!!!!!!! Γι αυτο και μπηκα εδω μεσα πριν απο ενα μηνα.... Οσο για τ παιχνιδι θα προτιμουσα να το χω για παρτη μου στο PC και να το παιζω οποτε θελω εγω παρα να περιμενω 1-2 βδομαδες μεχρι τον επομενο αγωνα για να παιξω και γω!!! Προλα αυτα ειμαι και γω του σκεπτικου το Τουφα!!! Βουνο και παλι βουνο...δεν συγκρινεται ουτε με ηλεκτρονικα ουτε με τιποτα!!!
εννόειται πως πάντα υπάρχει στο pc ένα υποκατάστατο (colin mcrae dirt2 , nfs shift κτλ ) αλλά θέλω να πάρω παγκόσμιο πρωτάθλημα .......
PanosVolos η βλάβη είναι μόνιμη με το motorsport ......
saxter .... έληξε η ομολογκασιον σου ..... πήγαμε monte μέσα στα χίονια και κρύωσες σε ένα sprintακι τον Μπράλο.... ανεπίδεκτο για πράκτορες....
Nα σας δω απέναντι σε κάτι τέοια διαμάντια
Όποιος ψήνεται να πάει στου βουνό θα πάει ρε σεις. Μια φορά θα γίνεται αν είναι στην χώρα του. Την υπόλοιπη σεζόν θα διαγωνίζεται τους παγκόσμοιους.
off topic: Ζητείται το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο.
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
Τελευταία επεξεργασία από Toufas και Σάβ Φεβ 27, 2010 9:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
απλα ειπα για counter επειδη το unreal tournament δεν το ηξερα. Το googlara ομως και οντως υφισταται. Ε ενταξει παντως, ειναι τραγικο!
Υ.Γ. εγω το πιο τραγικο μου μαζι με Nikos ειναι μετα απο βραδυνες εξοδους να πγαινουμε για counter μεχρι τα ξημερωματα σε μαγαζια με νετ και να παιζουμε counter με ομαδες το παταρι vs ισογειο μαγαζιου. Θυμασαι manurial???
_________________ ______________ rally car wanted...
Κυρ Φεβ 28, 2010 12:27 pm
kaloburn_20VT
_
Re: Ηλεκτρονικό παιχνίδι live στο WRC
ποτε θα το στισουμε ....?????? ελπιζω να μιν ιστε τιποτα παλιο καμπερια!!!
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση