[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Οκτ 05, 2025 7:14 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 Περι χταποδιού.. 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Περι χταποδιού..
Για φουλ εξατμηση ειναι ψιλο-καλη η τιμη...

Θα σου προτεινα ομως να μην πειραξεις σωληνωσεις και να αλλαξεις για αρχη χταποδι-μεσαιο(αν θες δεν δινει τπτ μονο ηχο)-τελικο.

Θα δεις αρκετη διαφορα πιστευω με αυτα.. και μετα βαζεις και εναν καταλυτη.

Προγραμμα φορας??

Τετ Μαρ 25, 2009 3:27 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

αν θα βαλω προγραμμα θα βαλω αφου βαλω εξατμιση.

Τετ Μαρ 25, 2009 3:35 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

εγώ είμαι της απόψης όσον αφόρα την βελτίωση να χρησημοποιούνται "επώνυμα" πράγματα.

ειδικά για την εξάτμιση πιστεύω όλοι έχουμε δει διαφορές τόσο σε απόδοση όσο και θόρυβο μετάξυ των επωνύμων εξατμίσεων και των χειροποίητων. οι χειροποίητες για μένα μόνο παραπάνω θόρυβο έχουν και σε απόδοση υπολέίπονται των επώνυμων.αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό γιατί οι επώνυμες εταιρίες κατασκευής εξατμίσεων έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν και να ξαναφτιάξουν την συγκεκριμένη εξατμίση για κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου σε αντίθεση με τον εξατμίσα της "γειτονίας" ο οποίος θα κίνηθει σε στάνταρ πρότυπα για την κατασκευή της εξάτμισης που δουλεύουν για την πλειόψηφία των αυτοκινήτων.έτσι δεν εκμεταλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες του κάθε αυτοκινήτου.

ένα αμάξι που προορίζεται για καθημερινή χρήση καλό είναι να μην σου παίρνει τα αυτία η εξάτμιση γιατί όταν κάνεις ταξίδι θα σε κουράζει πολύ.

Τετ Μαρ 25, 2009 3:43 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Gregwrc έγραψε:
εγώ είμαι της απόψης όσον αφόρα την βελτίωση να χρησημοποιούνται "επώνυμα" πράγματα.

ειδικά για την εξάτμιση πιστεύω όλοι έχουμε δει διαφορές τόσο σε απόδοση όσο και θόρυβο μετάξυ των επωνύμων εξατμίσεων και των χειροποίητων. οι χειροποίητες για μένα μόνο παραπάνω θόρυβο έχουν και σε απόδοση υπολέίπονται των επώνυμων.αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό γιατί οι επώνυμες εταιρίες κατασκευής εξατμίσεων έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν και να ξαναφτιάξουν την συγκεκριμένη εξατμίση για κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου σε αντίθεση με τον εξατμίσα της "γειτονίας" ο οποίος θα κίνηθει σε στάνταρ πρότυπα για την κατασκευή της εξάτμισης που δουλεύουν για την πλειόψηφία των αυτοκινήτων.έτσι δεν εκμεταλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες του κάθε αυτοκινήτου.

ένα αμάξι που προορίζεται για καθημερινή χρήση καλό είναι να μην σου παίρνει τα αυτία η εξάτμιση γιατί όταν κάνεις ταξίδι θα σε κουράζει πολύ.

Αν πεις στον εξατμισά να μην σου φτιάξει φασαριόζικο τελικό δεν έχεις πρόβλημα. π.χ. ακόμα και groupN να έχεις αν δεν βάλεις μεγάλο καζανάκι τότε δεν θα έχεις τον φασαριόζικο χαρακτήρα τους...Όσο για την απόδοση ένα τελικό δεν θα σου δώσει ούτε θα σου κόψει αν δεν προβείς σε υπερβολές...Όσο για το χταπόδι, δεν κάνει διαφορά στον ήχο....
Εγώ είμαι της άποψης να πας σε χταπόδι-τελικό και τον καταλύτη άσε τον για όταν είναι να αλλαχτεί...Και τα υπόλοιπα λεφτά θα τα βάλεις σε πρόγραμμα...Μην νομίζεις ότι ο προγραμματιστής θα σου πει "έχεις βάλει αυτά και αυτά αρα θα στο κάνω έτσι..."ακόμα και τα custom κονσέρβες καταλήγουν....

Τετ Μαρ 25, 2009 4:05 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Λοιπόν πήρε το μάτι μου μια διαφήμηση με έναν Δανελάτο... http://danelatos.gr/sites/1337/default.asp
Από εκεί που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες φαίνονται καλές οι κούρμπες με καλές τιμές....αν και δεν φαίνεται το εσωτερικό για να δούμε αν έχει "τσακίσει"......

Τρί Απρ 07, 2009 11:14 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

σε αυτον που εχω βρει εγω μου εδειξε το χταποδι και οντως παιδια χωρις υπερβολες δεν ειχε καμοια σχεση τοθλαχιστον οπτικα με αυτα του δανελατου.λεω οπτικα γιατι ουσιαστικα δεν ξερω ακομα.απλα ειδα το χταποδι και μου εκανε πολυ αλη εντυπωση σαν να ηταν εργοστασιου.

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις...και πρεπει να μαθουμε..θα θυσιαστω εγω dont worry!

Τετ Απρ 08, 2009 1:07 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Εμπρός saxter χάραξε τον δρόμο.....

Τετ Απρ 08, 2009 7:42 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Επειδή η εξάτμιση, βασικά το χταποδι είναι υπέρ κρίσιμος τομέας δεν πάμε σαν πρόσφατα στην σφαγή για να θυσιαστούμε ;)....Μην βιαστείς και πάρε τιμές και δες δείγμα δουλειάς από όλους.

Τετ Απρ 08, 2009 7:48 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 Συναφή θέματα 
Απορία περί κατασκευαστικών κανονισμών αγων/κων αυτοκινήτων
Δ. Συζήτηση: Εκτός Θέματος
Συγγραφέας: MIXALHS
Απαντήσεις: 12
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση