[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 8:29 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑΒΕ..ΣΟΑΙΣΤΑ...;;; 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑΒΕ..ΣΟΑΙΣΤΑ...;;;
Δεν τίθεται θέμα να συνταχθεί ο ΣΟΑΙΣΤΑ με τον ΣΟΑΑ, ιδίως τώρα που συντάχθηκε και επιτροπή ιστορικών μέσα στον ίδιο τον ΣΟΑΑ.
Κι εγώ που γενικά δε φανατίζομαι με τέτοια θέματα, και το μόνο που θέλω είναι να περνάμε όλοι καλά, τα έχω πάρει στο κρανίο, και πραγματικά θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για τρέξω φέτος μα το Θεό αν δε λυθεί το πρόβλημα.

Και το πρόβλημα είναι οτι ξαφνικά, αποφασίστηκε να υποχρεούμαστε όλοι να γίνουμε μέλη ενός ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συλλογου και για ποιο λόγο? Για να ενδυναμωθεί το άθλημα?
Δηλαδή οι αγωνιζόμενοι που μένουν στην Κρήτη ή στη Θράκη τι χρωστάνε να είναι μέλη ενός συλλόγου που ούτε τους αφορά, ούτε τους βοηθάει??? (αυτό μου το είπε ο Στέλιος τις προάλλες που βρεθήκαμε σε μια συζήτηση.)
Οι μαλακίες που λες, δεν αφορούν τον ΣΟΑΙΣΤΑ.
Αν είναι κάποιος να κάνει πίσω, είναι ο ΣΟΑΑ και ν'αφήσουν ελεύθερο τον κόσμο να αποφασίσει σε ποια λέσχη θέλει να ανήκει όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Γιατί λοιπόν δέχτηκαν και τον ΣΟΑΑΒΕ και όχι τον ΣΟΑΙΣΤΑ?

Εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος σε κανένα σύλλογο, γιατί έτσι γουστάρω, και τώρα με υποχρεώνουν να γίνω?
Γιατί?
Δεν πλήρωσα και θα πληρώσω μια χαρά για τη λισανς μου? Δεν πληρώνω συμμετοχή?
Αν θέλανε να προσελκύσουν κόσμο με τέτοιο τρόπο θα έπρεπε να έχουν και παροχές όχι μόνο απαιτήσεις.

Και μην τα πάρεις προσωπικά όσα λέω, προς θεού, απλά είμαι ψιλο έξαλλη...

Εdit .....έφτιαξα νέο θέματάκι για να φαγωθούμε χωρίς αναστολές και να αφήσουμε την ΜοτοΣτρατά ήσυχη ....... GregWrc :tongue

Τρί Φεβ 23, 2010 5:31 pm
Προφίλ WWW
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: 2ο Ράλλυ σπρίντ Μπράλλου (21-2-2010)
Ναυσικα και εγω δεν ειμει υπερ κανενος και εχω πει και παλιοτερα ενας συνδεσμος οδηγων και μια επιτροπη αγωνων.Αυτο το τοπικιστικο μπορει να λυθει με αντιπροσωπους της καθε περιοχης στον εκαστοτε συνδεσμο οδηγων,για τον ΣΟΑΙΣΤΑ θελω να δω μεχρι που θα το τραβηξει δλδ τα μελοι του δεν θα λαβουν μερος σε κανενα αγωνα ουτε καν στο Ιστορικο Ακροπολης ή στο συγκεκριμενο αγωνα θα κανουν κολοτουμπα.
Παντως ενα ειναι σιγουρο μεσα απο αυτην την κοντρα χαμενοι θα βγουν ολοι και το κυριοτερο το motorsport και οι θεατες.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Τρί Φεβ 23, 2010 6:11 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
Ναυσικα και εγω δεν ειμει υπερ κανενος και εχω πει και παλιοτερα ενας συνδεσμος οδηγων και μια επιτροπη αγωνων.Αυτο το τοπικιστικο μπορει να λυθει με αντιπροσωπους της καθε περιοχης στον εκαστοτε συνδεσμο οδηγων,για τον ΣΟΑΙΣΤΑ θελω να δω μεχρι που θα το τραβηξει δλδ τα μελοι του δεν θα λαβουν μερος σε κανενα αγωνα ουτε καν στο Ιστορικο Ακροπολης ή στο συγκεκριμενο αγωνα θα κανουν κολοτουμπα.
Παντως ενα ειναι σιγουρο μεσα απο αυτην την κοντρα χαμενοι θα βγουν ολοι και το κυριοτερο το motorsport και οι θεατες.

+10000

και συμπληρώνω .... καλό είναι να υπάρχει μια μόνο αρχή και όχι πολλές μαζί γιατί μετά μπλέκει πολύ το πράγμα (συμφέροντα, προσωπικές φιλοδοξίες , κανένας δεν θέλει να είναι κατώτερός του άλλου κτλ).... εντάξει το κόστος της εγγραφής είναι μηδαμινό αλλά απο κάπου πρέπει να πιαστούμε ..... εγώ θα δοκίμαζα 1-2 χρόνια και θα γραφόμουν στην παλαιότερη αρχή (ΣΟΑΑ) και αν δεν έκανε κίνησεις προόδου (μειώμενο κόστος συμμετοχής , καλύτερη οργάνωση κτλ ) θα κοίταζα κάτι άλλο .... εξάλλου ΣΟΑΙΣΤΑ και ΣΟΑΒΕ είναι βρέφη μπροστά στον ΣΟΑΑ....... κάτι θα ξέρει καλυτερα .....

αυτό που πρέπει να γίνει για μένα είναι να τοποθέτηθουν στον ΣΟΑΑ ενέργοί οδηγοί αγώνων οι οποίοι είναι σε κάθε αγώνα πάνω στα βουνά και απο όλες τις περιοχές αν το βλέπεις τοπικιστικά πχ παπαδοκωνσταντακής απο κρήτη που τρέχει σχέδον σε όλους τις αναβάσεις , αφοί κύρκοι κτλ..... όπως εν μέρη έχει γίνει με το να αναλάβει την προεδρία του ΣΟΑΑ ο Κοσμόπουλος .....αλλά αυτός μόνο δεν φτάνει .....

όλα αυτά τα αναφέρω σαν απλός θεατής των ελληνικών αγώνων και το μόνο που με νοιάζει είναι να βλέπω επιτυχημένους αγώνες απο όλες τις απόψεις (συμμετοχές, οργάνωση κτλ)

Τρί Φεβ 23, 2010 7:16 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
εξάλλου ΣΟΑΙΣΤΑ και ΣΟΑΒΕ είναι βρέφη μπροστά στον ΣΟΑΑ....... κάτι θα ξέρει καλυτερα .....

Εδώ νομίζω οτι έχεις λάθος μάτια μου, γιατί οι οργανωτικές ομάδες ΣΟΑΑΒΕ και ΣΟΑΙΣΤΑ αποτελούνται από παλαιότερα μέλη και μη, του ΣΟΑΑ, και είναι χρόνια αγωνιζόμενοι οπότε κάτι θα ξέρουν κι αυτοί.
Μην ξεχνάμε οτι η ίδρυση ενός συνδέσμου για ιστορικά οχήματα ήταν απαραίτητη καθώς οι κανόνες και ο τρόπος λειτουργίας τους είναι (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) εντελώς διαφορετικά απ'οτι των σημερινών αγωνιστικών.

Τρί Φεβ 23, 2010 7:46 pm
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

queen_corvette έγραψε:
GregWrc έγραψε:
εξάλλου ΣΟΑΙΣΤΑ και ΣΟΑΒΕ είναι βρέφη μπροστά στον ΣΟΑΑ....... κάτι θα ξέρει καλυτερα .....

Εδώ νομίζω οτι έχεις λάθος μάτια μου, γιατί οι οργανωτικές ομάδες ΣΟΑΑΒΕ και ΣΟΑΙΣΤΑ αποτελούνται από παλαιότερα μέλη και μη, του ΣΟΑΑ, και είναι χρόνια αγωνιζόμενοι οπότε κάτι θα ξέρουν κι αυτοί.
Μην ξεχνάμε οτι η ίδρυση ενός συνδέσμου για ιστορικά οχήματα ήταν απαραίτητη καθώς οι κανόνες και ο τρόπος λειτουργίας τους είναι (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) εντελώς διαφορετικά απ'οτι των σημερινών αγωνιστικών.

και γιατί να υπάρχουν ρε ναυσικά .... ούτε με το ΣΟΑΑ είμαι .... απλά θέλω να πάει μπροστά το άθλημα και ο χώρος του μηχανοκίνητου γενικότερα .... ας τα βρούν τελικά .....

όσον αφορά τα ιστορικά κάτι πάει να γίνει απο ότι διαβαζω με την επιτροπή στον ΣΟΑΑ εκ μέρους των ιστορικών ...αυτό τους καλύπτει ....;;;;

Τρί Φεβ 23, 2010 10:23 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: ΣOAA...ΣΟΑΑΒΕ...ΣΟΑΙΣΤΑ....;;;;
Άρχισαν τα όργανα .....

Τα μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ, Λυμπέρης Παπάζογλου και Κάρολος Λάμπρου έκαναν ασφαλιστικά κατά της ΕΛΠΑ για το θέμα με το υποχρεωτικό παράβολο σε ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ. Η απόφαση να γίνει γνωστή στις 8 Μαρτίου…

πηγή greekmotorsport.blogpsot.com

YΓ ρε λέμε όλοι ενωμένοι για το καλό του αθλήματος :o

Τετ Φεβ 24, 2010 4:49 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑΒΕ..ΣΟΑΙΣΤΑ...;;;
Δημοσιεύω μια ανακοίνωση του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α.

09/03/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 8 Μαρτίου 2010 το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν δέχτηκε το αίτημα έκδοσης Διαταγής Προσωρινών Μέτρων για την μη ισχύ της απόφασης της ΕΘΕΑ για την έκδοση αγωνιστικών αδειών, και όρισε την 23 Ιουλίου 2010 για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν ζητήσει τα μέλη μας κ.κ. Λυμπέρης Παπάζογλου και Κάρολος Λάμπρου. Το Δικαστήριο θεώρησε ότι δεν μπορούσε να αποφανθεί για την λήψη προσωρινών μέτρων που αφορούν το σύννομο και την συνταγματικότητα της απόφασης της ΕΘΕΑ.

Μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ να μην εκδώσουν αγωνιστική άδεια και να απέχουν από τους αγώνες πρωταθλημάτων ιστορικών αυτοκινήτων (αναβάσεις, ταχύτητας, ράλλυ, regularity) που προκήρυξε η ΕΘΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δηλαδή αποχή από το μισό και παραπάνω πρωτάθλημα? Τα συμπεράσματα δικά σας...

Τετ Μαρ 10, 2010 8:43 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ρε παιδια βαλτε και λιγο νερο στο κρασι σας! Εχουν που εχουν αναβληθει τοσοι αγωνες μην τα χειροτερευετε και εσεις τα πραγματα!
Αλλωστε δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, Ενας συνδεσμος για ολους.Αnyway ισως ξερετε και πραγματα που δεν γνωριζουμε εμεις.

Παντως οι πρωτοι απεργοσπαστες ειναι γεγονος! Στο Ολυμπιακο ραλλυ εχουν δηλωσει περι τα 6-7 ιστορικα.

Οπως ειπε και ο κος Oli Ren " Καλο κουραγιο"

Πέμ Μαρ 11, 2010 1:47 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Σιγα ρε Γιωργο τους απεργοσπαστες,οι ανθρωποι εχουν ριξει χρηματα και μερακι στα αυτοκινητα τους, γιατι λοιπον να μην κανουν τους αγωνες που εχουν προγραμματισει ?Επειδη καποιοι θελουν να κανουν καριερα σε αλλα επιπεδα εξωαγωνιστικα.
Παντως και η Τριπολη την Κυριακη θα εχει φουλ ιστορικα και σαν θεατες χαιρομαστε γιατι GT40 δεν βλεπεις καθε μερα.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Πέμ Μαρ 11, 2010 9:27 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
Σιγα ρε Γιωργο τους απεργοσπαστες,οι ανθρωποι εχουν ριξει χρηματα και μερακι στα αυτοκινητα τους, γιατι λοιπον να μην κανουν τους αγωνες που εχουν προγραμματισει ?Επειδη καποιοι θελουν να κανουν καριερα σε αλλα επιπεδα εξωαγωνιστικα.

+1000

επίσης στα δικαστηρία λύνονται οι διαφορές και χαλάνε οι σχέσεις ..... πώς θα πάει μπροστά το άθλημα ..... απο πάλια επίσης σεβόμαστε το μεγαλύτερο ...εεεεε..... άλλα στην ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι και όχι αν έχεις τις δυνατότητες να είσαι .....

εγώ προσωπικά αν ήμουν στην θέση κάποιου αγωνιζόμενου θα έτρεχα όσο μπρούσα με οποίαδηπότε αρχή ..... πάνω απο όλα ο μηχανοκίνητος....

Πέμ Μαρ 11, 2010 12:31 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Σεμινάριο Αγωνιστικής Οδήγησης από ΣΟΑΙΣΤΑ 30 Ιουνίου 2012
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 2
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση