Re: Acropolis Rally 28-30/3/2014
Pyrgiotis έγραψε:
Η εντύπωσεις μου από τα video είναι ότο μόνο η Ε.Δ. Ψαρι αξίζει οδήγικά, κι αυτή δεν έχει προσβάσεις.
απο αυτην αξίζει το κομμάτι που έχει στις προσβάσεις μεταξύ 9-11 km και όπως το τελευταίο κομμάτι στο 16km λιγο πριν τον τερματισμό (δες την φωτογραφία του junior)
Pyrgiotis έγραψε:
Στο Αγιονόρι μόνο το κομμάτι πριν το χωριό αξίζει και τα τελευταία χλμ.
Ακριβώς .... το σημείο είνα περίπου στο 10-10,5. βλεπεις για αρκετή ώρα αφου πριν το χωρίο έχει 3-4 φουρκέτες και αν κάτσεις στις τελευταίες έχει μεγαλά περιθώρια θέασης (βλεπε φώτο απο junior)
Στο αγιονορι επίσης πολυ ωραίο σημείο είναι και αυτό στην αρχη στην διασταυρωση για το μοναστήρι (πέριπου στο 2,25 κμ - μετά το 3:09 στο βίντεο).
Τέλος καλά θα έινα και στην δεύτερη πρόσβαση στην αλλαγή πορείας (5,57 του βίντεο)
Pyrgiotis έγραψε:
Το ίδιο και στον Αγ. Ιωάννη (πιστεύω ότι τα τελευταία χλμ πρίν τα Αθίκια είναι πολύ καλα).
απο τον άγιο ιωάννη εμένα μου άρεσει το σημείο στο 15km στο οποίο λογικά θα ακους κόφτές (βλεπε φώτο απο junior)
αυτα προς το παρόν ... πάντως τα βίντεο έδειξαν τα ενδιαφέρον σημεία ... τουλάχιστον ο κόπος δεν πήγε χαμένος...
ο junior kaloburn στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (γνήσιος MF) .... θα γίνει παρασημοφόρηση στο acropolis .... φάπες εννοώ ....
thanks a lot και στον big kaloburn !!!!
ΥΓ αν ακούσετε στις ειδήσεις .... πάρεα κατέληξε στο νοσοκομείο ύστερα απο λογομαχίες, θα είμαστε εμείς γιατι αύριο-μεθαυριο θα γίνει συνεδρίαση για το που θα κάτσουμε

.... we can't wait