| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
queen_corvette
_
|
 Re: Classic microcars Πρόγραμμα 2010
Ρε αφήστε τα αυτά... Η επίδοσή μου ήταν κάτω του μετρίου λόγω φόβου συνθηκών. Και κάτι μου λέει οτι εσείς είχατε έρθει περισσότερο να δείτε το Στέλιο να προσφέρει θέαμα.... Αλλά επειδή ο φόβος φυλάει τα έρμα, πάρτε και το κυπελλάκι τώρα, αφιερωμένο στην υπέροχη κερκίδα  και τον εξαιρετικό συνοδηγό μου  που τόσο πολύ ήθελε να τρέξει χθες, που σε κάποια φάση άρχισε και μου πάταγε το γκάζι... Συγχωρείστε λόγω κρύου γιατί δεν είδα ν'ανεμίζει ούτε μια φανέλα... Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη στήριξη... 
|
| Δευτ Ιαν 25, 2010 11:17 am |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
queen_corvette έγραψε: Ρε αφήστε τα αυτά... Η επίδοσή μου ήταν κάτω του μετρίου λόγω φόβου συνθηκών. Και κάτι μου λέει οτι εσείς είχατε έρθει περισσότερο να δείτε το Στέλιο να προσφέρει θέαμα.... Αλλά επειδή ο φόβος φυλάει τα έρμα, πάρτε και το κυπελλάκι τώρα, αφιερωμένο στην υπέροχη κερκίδα  και τον εξαιρετικό συνοδηγό μου  που τόσο πολύ ήθελε να τρέξει χθες, που σε κάποια φάση άρχισε και μου πάταγε το γκάζι... Συγχωρείστε λόγω κρύου γιατί δεν είδα ν'ανεμίζει ούτε μια φανέλα... Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη στήριξη...  και μετά λένε εμένα αγαπούλη ..... ο saxter τι κάνει .... λοιπόν κοινώς ήσουν κουλομαρία ...... η αγωνιστική οδήγηση κοπέλα μου θέλει ψυχή .... "με μαχες πάνω απο όλα" που λέει ο φίλος μου ο Μπαμπης απο την Μοσχοκαρύα.... πιστεύω να σε κάλυψα έτσι ώστε να πεισμώσεις την επόμενη φορά και να πηγαίνεις αεροπορία ..... Keep Motorsporting Guys !!!!! και η συμμετοχή μόνο αρκεί ...... εξάλλου με τον καιρό βελτιώνεσαι .......
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Ιαν 25, 2010 12:42 pm |
|
 |
|
queen_corvette
_
|
Λοιπόν πείσμωσα ήδη... Την επόμενη φορά πάμε για 1η γενικής... Μάλλον θα πρέπει να αποχωριστώ το αγαπημένο μου ρητό "to finish first, first you have to finish" και να φτάσω το όριο (κάτι που η γυναικεία μου φύση αρνείται ν'αγγίξει, λόγω της ευθύνης που έχω σα μελλοντική μάνα για τη διαιώνιση του είδους)...
|
| Δευτ Ιαν 25, 2010 1:52 pm |
|
 |
|
mk1 Stelios
_
|
...απουσίαζε η φωνή της ομάδας (toufas) για αυτό κ η 3ή Θέση αλλιώς... GregWrc έγραψε: ....πιστεύω να σε κάλυψα έτσι ώστε να πεισμώσεις την επόμενη φορά και να πηγαίνεις αεροπορία ..... Γρηγόρη μην της βάζεις ιδέες!! Μια φορά πήγε αεροπορία δεν νομίζω να θέλει άλλη!! 
_________________ ...αν φοβάσαι να μην πεθάνεις σημαίνει πως φοβάσαι και να ζεις !
|
| Δευτ Ιαν 25, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
Αν και καθυστερημένα αφου περασε μονο(  ) μια εβδομαδα παραθετω τα Link με τα αποτελεσματα του κυριακατικου αγώνα των Microcar στα Σπατα: Κατηγορία RegularityΚατηγορία Sporting SΚατηγορία Sporting    Επομενη συναντηση στις 6 και 7 Μαρτιου ενω ο επομενος αγωνας στις 10 και 11 Απριλίου Χρωσταμε και ενα video!(greg θα κανεις τιποτα????)
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Παρ Ιαν 29, 2010 10:23 pm |
|
 |
|
kaloburn_20VT
_
|
nice pic!! Μπραβο στους ιδιοκτιτες που εχουν αυτα τα στολιδια και μπωρουμε και τα θαυμαζουμε μετα απο τοσα χρονια εν δραση!!!
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....
|
| Τετ Φεβ 10, 2010 5:51 am |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Κυρ Φεβ 14, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
Οταν εχεις παθος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο βρισκεις μερη να το δηλωσεις οπουδηποτε και με οτιδηποτε! Μπραβο βρε παιδια!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Κυρ Φεβ 14, 2010 6:18 pm |
|
 |
|
kaloburn_20VT
_
|
saxter έγραψε: Οταν εχεις παθος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο βρισκεις μερη να το δηλωσεις οπουδηποτε και με οτιδηποτε! Μπραβο βρε παιδια! +100000
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....
|
| Δευτ Φεβ 15, 2010 8:36 am |
|
 |
|