[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Απρ 19, 2026 10:33 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1044 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 105  Επόμενο
 Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο) 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
και έδρα το Παρίσι

Κυρ Μαρ 10, 2013 1:45 am
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
Η Citroen... ανακαλεί τον Λεμπ
Εικόνα
Στη Citroen είπαν πως δεν αποκλείεται να καλέσουν πίσω τον Σεμπαστιάν Λεμπ για να βοηθήσει. Ο πολυπρωταθλητής απέσυρε τη συμμετοχή της ομάδας του από τις 24 Ώρες Le Mans.

Η VW με τον Σεμπαστιάν Οζιέ απειλεί το "μονοπώλιο" των τελευταίων ετών που έχει η Citroen. Με... άφαντο τον Σεμπαστιάν Λεμπ μέχρι την Αργεντινή και τον Μίκο Χίρβονεν να έχει μείνει αρκετά πίσω, ο γαλλικός κολοσσός ανησυχεί για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Έτσι δεν αποκλείεται η Citroen να ανακαλέσει τον Λεμπ, ο οποίος βάσει προγράμματος θα έκανε τέσσερις αγώνες φέτος (Μόντε Κάρλο, Σουηδία, Αργεντινή, Γαλλία).

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Citroen, Ιβ Ματόν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. "Γνωρίζετε πως η απόφαση δεν είναι δική μου. Νομίζω πως (ο Λεμπ) δεν το θέλει. Προς το παρόν δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έχω φέτος. Τον έχω για τέσσερις αγώνες και ενώ στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν θα έκανε κανέναν".

Ο Ματόν πρόσθεσε πως "κοντά στο τέλος της σεζόν, αν του ζητήσω να κάνει ένα επιπλέον ράλι και μετά από αυτόν τον αγώνα θα είμαστε πρωταθλητές, τότε σίγουρα θα τον ρωτήσω. Δεν πανικοβάλλομαι και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Σεμπ Οζιέ κάνει κάτι εκπληκτικό, αλλά έτσι είναι αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να πολεμήσουμε".

Λίγες ώρες μετά ο Λεμπ απέσυρε τη συμμετοχή της ομάδας του από τις 24 Ώρες Le Mans. Εκείνες τις μέρες (21-23 Ιουνίου) διεξάγεται το Ράλι Σαρδηνίας.
Πηγη http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/wrc

Όλοι σχεδόν το περιμέναμε να γίνει,να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον βρε παιδιά το πρωτάθλημα :) ,ας περιμένουμε λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση.

Παρ Μαρ 15, 2013 7:49 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση WRC Hot news
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ Citroen!!!

Η VW με τον Σεμπαστιάν Οζιέ απειλεί το "μονοπώλιο" των τελευταίων ετών που έχει η Citroen. Με... άφαντο τον Σεμπαστιάν Λεμπ μέχρι την Αργεντινή και τον Μίκο Χίρβονεν να έχει μείνει αρκετά πίσω, ο γαλλικός κολοσσός ανησυχεί για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Έτσι δεν αποκλείεται η Citroen να ανακαλέσει τον Λεμπ, ο οποίος βάσει προγράμματος θα έκανε τέσσερις αγώνες φέτος (Μόντε Κάρλο, Σουηδία, Αργεντινή, Γαλλία).

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Citroen, Ιβ Ματόν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. "Γνωρίζετε πως η απόφαση δεν είναι δική μου. Νομίζω πως (ο Λεμπ) δεν το θέλει. Προς το παρόν δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έχω φέτος. Τον έχω για τέσσερις αγώνες και ενώ στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν θα έκανε κανέναν".

Ο Ματόν πρόσθεσε πως "κοντά στο τέλος της σεζόν, αν του ζητήσω να κάνει ένα επιπλέον ράλι και μετά από αυτόν τον αγώνα θα είμαστε πρωταθλητές, τότε σίγουρα θα τον ρωτήσω. Δεν πανικοβάλλομαι και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Σεμπ Οζιέ κάνει κάτι εκπληκτικό, αλλά έτσι είναι αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να πολεμήσουμε".

Λίγες ώρες μετά ο Λεμπ απέσυρε τη συμμετοχή της ομάδας του από τις 24 Ώρες Le Mans. Εκείνες τις μέρες (21-23 Ιουνίου) διεξάγεται το Ράλι Σαρδηνίας.

Παρ Μαρ 15, 2013 9:44 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ομολογουμένως η Citroen δείχνει να έχει χάσει το παιχνιδι απο την αρχή κιόλας. Τωρα αν ο κοντος ξαναμπει πισω απο το τιμονι για την προσπάθεια κατάκτησης ενος ακομα πρωταθλήματος τότε πραγματικά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ξέρω πως ο κοντος δεν έχει να αποδειξει κάτι -για μενα τουλάχιστον- όσον αφορα την αξία του. Εχει νικήσει πολλούς και καλύτερους από τον έτερο Seb αλλά δεδομένου ότι ο Ogier είναι full κ@υλωμένος, μέσα στα νιάτα και με ενα ανταγωνιστικό αγωνιστικό, όντως θα κολλήσουμε στις οθόνες για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος!

Σάβ Μαρ 16, 2013 1:05 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Το θεμα ειναι οτι η αλλωτε κραταια Citroen βλεπει τα κεκτημενα της να απειλουνται απο εναν οδηγο που εχει δειξει επανειλημενως την αξια του στο προσφατο παρελθον και μαλιστα με τα χρωματα της και απο εναν κατασκευαστη που εχει μια σχετικη εμπειρια στον χωρο παρολα τα λεγομενα των ιθυνοντων της οτι ξεκινησαν απο το μηδεν και απο ενα αυτοκινητο 100% ανταγωνιστικο...

Εγω θεωρω και ελπιζω οτι το WRC εχει αλλαξει εποχη...Αν δεν σηκωσει φετος κουπα ο Οζιε και μεινει ξανα στη σκια του Κοντου δεν θα το κανει ποτε ξανα και θα καταληξει σαν τον Solberg...φετος ειναι η χρυση ευκαιρια να το σηκωσει και θα το σηκωσει...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!!!

Σάβ Μαρ 16, 2013 11:50 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ford Fiesta R5

Εικόνα

Τρί Μαρ 19, 2013 1:18 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εικόνα

ίσως ένας μελλοντικός πρωταθλητής ..... Elfyn Evans..... το μήλο βέβαια θα πέσει κάτω απο την μιλιά ... μου έρχονται συνειρμοί .... απο το νησί, μπαμπάς πολλάκις πρωταθλητής μεγάλης Βρετανία ...... τα άλλα ίδωμεν .....

θα λάβει μέρος στον αγώνα της Πορτογαλίας με Ford Fiesta RRC.

Τρί Μαρ 19, 2013 11:18 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ford Fiesta R5 test in Spain

Εικόνα

Πέμ Μαρ 21, 2013 9:02 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εικόνα

Παρ Μαρ 22, 2013 8:46 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ford Fiesta R5

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κυρ Μαρ 24, 2013 12:31 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1044 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 105  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Διάφορα για Ford Focus mk1
Δ. Συζήτηση: Αγγελίες
Συγγραφέας: Pyrgiotis
Απαντήσεις: 0
Μικρά και διάφορα νεα απο το Ελληνικό Dragster
Δ. Συζήτηση: Αγώνες Dragster
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 23
Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 662
Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 486
Νέα κατηγορία R4 στους αγώνες αυτοκινήτων
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 11
Κορυφή