Re: WRC Rallye de France - Alsace 2012
saxter έγραψε:
Επίσης συμφωνω για τον Sordo ότι καλό θα ηταν να πει στην Ford. Εγω τον θεωρω πολυ καλό οδηγο, αλλα αποψη μου για δευτερο οδηγο( ίσως και για πρωτος). Για πρωτο να δωσει η Ford ευκαιρείες σε καναν πιτσιρικά όπως Ostberg και Tanak ή και κανεναν άλλον νεο.
Όσο για την Citroen απο του χρονου δεν ξερω τι θα γίνει. Πιστευω κάτι θα ξεφυτρωσουν οι γαλλοι οπου ομολογουμενως η γαλλια απο φυντανια εχει απλετα! Αν φυσικα δεν σταματησει και αναλαβει χρεη γαλλου εκπροσωπου η Peugeot! Εγω πάντως παλι γαλλος θα ειμαι. Αλλωστε το αγαπημενο μου WRC ήταν το 206!
Βασικά για μένα δεν υπάρχει "διορισμένος" πρώτος και δεύτερος οδηγός σε μια ομάδα..... απλά αυτό τον τίτλο τον κατακτά ο καθένας μόνος του ανάλογα με τις επιδόσεις του.... βλεπε φέτος που ξεκίνησε ο Latvala ως πρώτος οδηγός αλλά απο τον πρώτο αγώνα ο Petter πήρε τα ηνία.
έφυγε εν μέρει ο Loeb απο το wrc αλλά η Citroen παραμένει ως εργοστασιακή ομάδα με χαμηλότερο budget ... δηλαδή δεν χάθηκε και ο κόσμος .......
οι φίλοι του wrc θέλουν την citroen στο wrc για να την δουν να κοντράρεται με άλλες αμιγώς εργοστασιακές ομάδες (Vw, Huyndai, Toyota ?)