Οι άνθρωποι ήρθαν απο την ΤΣΕΧΙΑ για ευχαρίστηση, χωρις να διεκδικόυν βαθμούς για κανένα έπαθλο και σε όλες τις ειδικές πίεζαν το μικρό Γαλλάκι στο όριο. Αυτούς πρέπει να μιμηθούν τα ελληνικά πληρώματα, όπως πολύ καλά εκανε και επισήμανε ο Saxter.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Πολύ καλοί και ξέχασα να το αναφέρω!
Επίσης πολλά μπράβο και στο πιο "αδύναμο" πλήρωμα, τους ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ Σεραφείμ και ΚΟΥΓΙΑ Βασίλη όπυ με ένα ταπεινό TOYOTA Starlet EP 91, έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και τουλάχιστον για τις δυνάμεις του αγωνιστικού τους ήταν πολύ άξιόλογες!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
Τρί Μάιος 29, 2012 1:46 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Από αυτό το βίντεο φαίνεται Γρηγόρη ότι συνέχισαν αλλά το χτύπημα στο δέντρο μπορεί να του προκάλεσε βλάβη και αναγκαστικά εγκατέλειψαν. Πολύ βίαιο χτύπημα. Σου κουνιέται το κεφάλι στην κυριολεξία αν είσαι μέσα!
saxter έγραψε:
Επίσης πολλά μπράβο και στο πιο "αδύναμο" πλήρωμα, τους ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ Σεραφείμ και ΚΟΥΓΙΑ Βασίλη όπου με ένα ταπεινό TOYOTA Starlet EP 91, έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και τουλάχιστον για τις δυνάμεις του αγωνιστικού τους ήταν πολύ άξιόλογες!!!
Το ίδιο καλά κινήθηκε και το micra. Το πέταγε με όση φόρα είχε στις στροφές κ τέρμα το γκάζι στους Αγ.Θεοδώρους 2 της Κυριακής! Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τα Ελληνικά πληρώματα που πιστεύω για την εποχή που διανύουμε ήταν άθλος μόνο και μόνο που πήραν μέρος! "Παράπονο" έχω από τους θεατές που κατά την γνώμη μου δεν μπορώ να τους ονομάσω φίλαθλους από την στιγμή που είναι Έλληνες και μόλις γίνουν τα περάσματα από τα WRC σηκώνονται κ φεύγουν!!
_________________ ...αν φοβάσαι να μην πεθάνεις σημαίνει πως φοβάσαι και να ζεις !
και με την σειρά μου Ζήρια 1η ειδική με αρκετά ωραία περάσματα και ένα βίντεο αρκετά κουνημένο αλλά πιστεύω θα με καταλάβετε γιατί έφαγα τρελό σπρωξίμο γιατί τρέχανε να φύγουνε μακριά και άλλοι να έρθουν κοντά να δουν......!!!!αλλά πιστεύω αξίζει!
Ακούγαμε στο VHF για φωτιά από κλαταρισμένο ελαστικό. Στο βίντεο δεν φαίνεται κλαταρισμένο. Κάτι άλλο θα ήταν.
..."Παράπονο" έχω από τους θεατές που κατά την γνώμη μου δεν μπορώ να τους ονομάσω φίλαθλους από την στιγμή που είναι Έλληνες και μόλις γίνουν τα περάσματα από τα WRC σηκώνονται κ φεύγουν!! ...
Συμφωνώ.
Και εμείς πρώτη φορά φέτος, που την Παρασκευή χάναμε περίπου 5 με 8 τελευταία για να πάμε στην επόμενη ειδική, και την πατήσαμε μιας και τα R2 δεν κάνανε το δεύτερο loop. Λάθος που δεν θα επαναληφθεί. Τις άλλες μέρες, όλα κανονικά.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση