[ +/- ] [ Τώρα είναι Τετ Ιούλ 15, 2026 8:48 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 62 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Επόμενο
 GTCC 2012 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: GTCC 2012
GregWrc έγραψε:
Στέλιο και έσυ είσαι ένα άλλο παράδειγμα ....(δεν γλείφω).....μιλούν τα βάζα.

Μακάρι να βρεθούν λεφτά .......

Φυσικά δεν το λες για να γλείψεις ...ούτε εγώ είχα σκοπό να αναφερθώ σε εμένα ;) ..απλά πιστεύω πως ο θεσμός του gtcc δεν θα δει τις παλιές καλές εποχές του 2007&2008. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα προς το χειρότερο από πλευράς οργάνωσης , επικινδυνότητας , κατηγοριών, φαγομάρας οδηγών για τα υπερκιβισμένα και όχι μόνο !
Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που προτίμησα να απέχω αφού η συγκίνηση που σου δίνει ένα Ράλλυ δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο κ ας έχω ένα από τα πιο αργά αγωνιστικά στην Ελλάδα!!

Τετ Μάιος 02, 2012 7:02 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα προς το χειρότερο από πλευράς οργάνωσης , επικινδυνότητας , κατηγοριών, φαγομάρας οδηγών για τα υπερκιβισμένα και όχι μόνο !

γιατί δεν μας λές, για να το βελτιώσουμε, τι λάθη και παραβλέψεις κάνουμε η τι προτίνεις εσύ για να τα διορθώσουμε

είναι από όλους μας για όλους μας, δεν ανήκει σε κανένα, αλλά σε όλους αυτούς που το στηρίζουν και το βοηθούν

Πέμ Μάιος 03, 2012 11:15 pm
Προφίλ WWW
_
Άβαταρ μέλους

Από θέμα οργάνωσης π.χ. έχει αγώνα σε λιγότερο από 10 ημέρες κ ακόμα δεν έχει βγει κάποιο Δελτίο που θα μπορούσε να το στείλετε επίσημα και στα κλάμπ (κ σε κλαμπ που δεν έχουν λάβει μέρος καν) για να ωθήσετε νέο κόσμο.
Το κόστος συμμετοχής θα το έλεγα τσουχτερό. Για νέους οδηγούς θα ήταν καλό να τους έχετε έκπτωση τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα.
Από θέμα ασφάλειας(επικινδυνότητας) θεωρώ υψηλές ταχύτητες που πιάνει ένα αυτοκίνητο σε Τρίπολη και Μέγαρα που δεν έχει κλωβό ..κ αν έχει κλωβό από νεροσωλήνα ακόμα χειρότερα τα πράγματα!
Από πλευράς κατηγοριών έχουν εξαφανιστεί οι μικρές (!)
Εγώ έχω ένα 1.1 που θα πάει να τρέξει στα 1.4
Μετά ο κανονισμός με τα πολυπετάλουδα είναι τελείως άκυρος!
Κάποιος άλλος έχει για παράδειγμα το 1.1 Μκ1 Fiesta το οποίο από την μάνα του είχε 2 διπλά καρμπυρατέρ(!) αυτομάτως θα πάει να τρέξει στην 1.6
Το ίδιο θα γίνει και με το 1.6 Μκ1 Fiesta που έχω και έχει 84 άλογα (με διπλό)θα πλησιάσει τα 100 (με 2 διπλά) και αυτομάτος θα μπεί στα 1.8 και στις 2 περιπτώσεις (!) ...αυτά τα πράγματα ούτε στα Ράλλυ δεν τα βλέπεις!
Πάντα σε φιλικό κλίμα τα λέω χωρίς να θέλω να φανεί ότι το παίζω έξυπνος!
"Οριακά" θα πω σε έναν φίλο μου να μπει με το αμάξι του για να κάνει ένα αγώνα στον Καρτόδρομο! (προτιμώ να δώσω το δικό μου να τρέξει (που το έχω κάνει στο παρελθόν) παρά να τρέξει κ να "ρισκάρει" ) . Κάποιον που θέλει να μπει να τρέξει Μέγαρα χωρίς αξιόλογες επιβραδύνσεις δεν θα τον θεωρώ φίλο μου για να του πω να πάει να τρέξει!
Δεν υποτιμάω σε καμία περίπτωση το GTCC. Είναι ένα καλό σχολείο. Στο GTCC έμαθα να προσπαθώ για να γίνω καλύτερος οδηγός! Ένα σπάσιμο πίσω άξονα και ένα τουμπάρισμα (χωρίς κλωβό) σε δοκιμαστικά για αγώνα GTCC με έκαναν να δω πως δεν αξίζει να ρισκάρεις για τα λίγα χρήματα επιπλέον που έχει ένας κλωβός.
Το GTCC σκοπός είναι να γίνει "σχολείο" για όλους. Όλοι πρέπει να πάρουν το "μάθημα" πως οι κόντρες δεν γίνονται στα λιμανάκια...πως η κόντρα είναι το χρονόμετρο!

Παρ Μάιος 04, 2012 3:42 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Και για μενα τα κάγκελα ειναι απαραίτητα σε πιστα,δεν ειναι και οτι ποιο δυσκολο να τουμπαρης .

Δεν εχω καταλαβει γιατι πολλα απο τα παιδια που ασχολουνται εχουν ριξει ενα σκασμο λεφτα στην βελτιωση και δεν κανουν και ενα εξοδο παραπανω για κλωβο ασφαλειας.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Παρ Μάιος 04, 2012 8:31 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
Από θέμα οργάνωσης π.χ. έχει αγώνα σε λιγότερο από 10 ημέρες κ ακόμα δεν έχει βγει κάποιο Δελτίο που θα μπορούσε να το στείλετε επίσημα και στα κλάμπ (κ σε κλαμπ που δεν έχουν λάβει μέρος καν) για να ωθήσετε νέο κόσμο.
Το κόστος συμμετοχής θα το έλεγα τσουχτερό. Για νέους οδηγούς θα ήταν καλό να τους έχετε έκπτωση τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα.
Από θέμα ασφάλειας(επικινδυνότητας) θεωρώ υψηλές ταχύτητες που πιάνει ένα αυτοκίνητο σε Τρίπολη και Μέγαρα που δεν έχει κλωβό ..κ αν έχει κλωβό από νεροσωλήνα ακόμα χειρότερα τα πράγματα!
Κάποιος άλλος έχει για παράδειγμα το 1.1 Μκ1 Fiesta το οποίο από την μάνα του είχε 2 διπλά καρμπυρατέρ(!) αυτομάτως θα πάει να τρέξει στην 1.6
Το ίδιο θα γίνει και με το 1.6 Μκ1 Fiesta που έχω και έχει 84 άλογα (με διπλό)θα πλησιάσει τα 100 (με 2 διπλά) και αυτομάτος θα μπεί στα 1.8 και στις 2 περιπτώσεις (!) ...αυτά τα πράγματα ούτε στα Ράλλυ δεν τα βλέπεις!
"Οριακά" θα πω σε έναν φίλο μου να μπει με το αμάξι του για να κάνει ένα αγώνα στον Καρτόδρομο! (προτιμώ να δώσω το δικό μου να τρέξει (που το έχω κάνει στο παρελθόν) παρά να τρέξει κ να "ρισκάρει" ) . Κάποιον που θέλει να μπει να τρέξει Μέγαρα χωρίς αξιόλογες επιβραδύνσεις δεν θα τον θεωρώ φίλο μου για να του πω να πάει να τρέξει!
Δεν υποτιμάω σε καμία περίπτωση το GTCC. Είναι ένα καλό σχολείο. Στο GTCC έμαθα να προσπαθώ για να γίνω καλύτερος οδηγός! Ένα σπάσιμο πίσω άξονα και ένα τουμπάρισμα (χωρίς κλωβό) σε δοκιμαστικά για αγώνα GTCC με έκαναν να δω πως δεν αξίζει να ρισκάρεις για τα λίγα χρήματα επιπλέον που έχει ένας κλωβός.
Το GTCC σκοπός είναι να γίνει "σχολείο" για όλους. Όλοι πρέπει να πάρουν το "μάθημα" πως οι κόντρες δεν γίνονται στα λιμανάκια...πως η κόντρα είναι το χρονόμετρο!

Επειδή δεν γνωρίζω τα πράγματα εκ των εσω αλλά μπορώ να πω ότι stelios πάντα μετράει τα λόγια του και δείχνει ότι προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί από το δικό του μετερίζι το μηχανοκίνητο άθλημα μας.

Δηλαδή εγώ να μην μπώ στο καρτόδρομο με το C4 μου?????

Παρ Μάιος 04, 2012 9:37 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Από την στιγμή που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βγάλω πινακίδες στο 1.1 η απάντηση μου Γιώργο είναι "οριακά"
Σίγουρα θα ήμουνα κατά στο να τοποθετήσεις ημισλίκ ελαστικά από την στιγμή που δεν έχεις κλωβό! Θα σε είχα βάλει πιο πριν σε δοκιμαστικά(ότι δεν πρόλαβα να κάνω στο trackday) με το δικό μου μέσα για να δεις ότι ακόμα κ στον καρτόδρομο πατάω φρένο (!) σχεδόν σε όλες τις στροφές για να μπω ασφαλέστερα και πιο σίγουρα. Το άσχημο είναι πως δεν έχεις πολλά περιθώρια λάθους για αυτό δεν το ευχαριστιέσαι κ πολύ!

Παρ Μάιος 04, 2012 10:05 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
Από την στιγμή που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βγάλω πινακίδες στο 1.1 η απάντηση μου Γιώργο είναι "οριακά"
Σίγουρα θα ήμουνα κατά στο να τοποθετήσεις ημισλίκ ελαστικά από την στιγμή που δεν έχεις κλωβό! Θα σε είχα βάλει πιο πριν σε δοκιμαστικά(ότι δεν πρόλαβα να κάνω στο trackday) με το δικό μου μέσα για να δεις ότι ακόμα κ στον καρτόδρομο πατάω φρένο (!) σχεδόν σε όλες τις στροφές για να μπω ασφαλέστερα και πιο σίγουρα. Το άσχημο είναι πως δεν έχεις πολλά περιθώρια λάθους για αυτό δεν το ευχαριστιέσαι κ πολύ!

Θέλω να το ξαναβαλω καποια στιγμη αλλα μαλλον οχι σε GTCC. Θα εχει αρκετη πιεση απο τα αλλα αυτοκινητα. Ισως σε κανα trackday από κανα μικρο club. Ελπίζω να με προλαβεις ομως εσυ και να με δασκαλεψεις με το 1,1 σου!

Παρ Μάιος 04, 2012 2:26 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
!

Με ξυπνησε ο Στελιος, δεν το έιχα σκεφτεί οτι με 2 2πλα καρμπ ανεβαινεις κατηγορία.
Και έχω παρει φόρα για πίστα απο Σεπτέμβρη!!
Δλδ όλα τα σπορ αυτοκίνητα εποχής που έιχαν ακομα και από τα 1300cc 2πλα καρμπ είναι καταδικασμένα!
Κάποιο Ιστορικόι φίλοι που έιχαν σκεφτει να κατεβάσουμε ομάδα μάλλον θα απογοητευτούν!!

Παρ Μάιος 04, 2012 4:12 pm
Προφίλ WWW
_
Άβαταρ μέλους

Pyrgiotis έγραψε:
Με ξυπνησε ο Στελιος, δεν το έιχα σκεφτεί οτι με 2 2πλα καρμπ ανεβαινεις κατηγορία.
Και έχω παρει φόρα για πίστα απο Σεπτέμβρη!!
Δλδ όλα τα σπορ αυτοκίνητα εποχής που έιχαν ακομα και από τα 1300cc 2πλα καρμπ είναι καταδικασμένα!
Κάποιο Ιστορικόι φίλοι που έιχαν σκεφτει να κατεβάσουμε ομάδα μάλλον θα απογοητευτούν!!

Και με ένα διπλό (αφού κ αυτό έχει 2 πεταλούδες) ...δεν είσαι ο μόνος που έχει βρεθεί κρεμασμένος. Αρκετούς γνωρίζω που ο κανονισμός του έχει πετάξει στην κυριολεξία έξω.
Εμένα στην Πάτρα μια φορά με έιχαν βάλει να τρέξω με rallye k Evo ...φυσικά εγώ με το 1.1 :mrgreen: Ποτέ δεν με απασχολούσαν οι κατηγορίες αφού πάντα έτρεχα για εμένα...πολλοί όμως που ακολουθούν τον θεσμό του GTCC τα κοιτάν αυτά. Σκέψου Σπύρο να το έχεις κάνει 1.3 με 2 διπλά που άντε να φτάσει τα 100άλογα και να σου λένε άντε πήγαινε τρέξε στην 1.6 με τα rallye που ξεπερνάν τα 200 (!)

saxter έγραψε:

Θέλω να το ξαναβαλω καποια στιγμη αλλα μαλλον οχι σε GTCC. Θα εχει αρκετη πιεση απο τα αλλα αυτοκινητα. Ισως σε κανα trackday από κανα μικρο club. Ελπίζω να με προλαβεις ομως εσυ και να με δασκαλεψεις με το 1,1 σου!

Θα σε προλάβω!! ;)

Παρ Μάιος 04, 2012 7:20 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

κάτσε να τα πάρουμε με την σειρά γιατί πήρες πολύ φόρα

Παράθεση:

αυτό το συμπέρασμα από πουν το έβγαλες;;;;

γιατί για να λές αυτά δεν παρακολουθείς αγώνες στην Ελλάδα αλλά σε άλλη χώρα

ξέχασες φαίνεται ότι μεταφέρθηκε ο 1ος και 2ος αγώνας ταχύτητας σε άλλη ημερομηνία, και όταν έχεις βγ'αλει πρόγραμμα αγώνων από την αρχή της χρονιάς δεν είναι εύκολο να υπάρχουν κενές ημερομηνίες σε πίστα που γίνονται και άλλοι αγώνες όπως καρτ drift κλπ.

Παράθεση:

δεύτερη φορά αδιάβαστος

νεοεισερχόμενος οδηγός για τον πρώτο του αγώνα 40 ευρώ και εάν εχει δηλωθεί από το club του από την αρχή του χρόνου τρέχει με 60, σε πόσους αγώνες του είδους εχεις δεί τέτοια φτηνή συμμετοχή;;;;;;;

και με τα έξοδα να ανεβαίνουν, ιδίως στον καρτόδρομο που ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του μαζί, μιας και δεν υπάρχει άλλη πίστα

Παράθεση:

τότε να μην γίνεται κανένας αγώνας και να τρέχουμε στις βούτες που είναι ποιό ασφαλείς, όσο για τα ρολ μπάρ, εφ όσον ο Τεχνικός έφορος τα κρίνει κατάλληλα εμας δεν μας πέφτει λόγος, αυτός ξέρει καλύτερα, η κάνει υποδείξεις τι θέλει διόρθωμα.

Παράθεση:

πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;;;;αν το αμάξι παράγετε έτσι τρέχει στην κατηγορία του κανονικότατα. τώρα αν εχεις βάλει μεγαλύτερα δεν πρέπει να τρέξεις με κάτι αντίστοιχο;;;;;

Παράθεση:

δεν δίνουνν παραπάνω άλογα;;; στο Παν Πρωτ γιατί τα βάζουν αλλού;;;;;

Παράθεση:

πιστεύω ότι απάντησα ποιό πρίν, εάν παράγεται έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλαγής

Παράθεση:

δηλ από τον πρώτο του αγώνα πρέπει να βγεί πρωταθλητής;;;;
όλοι ξεκινήσαμε από το 0 και σιγά σιγά βελτιωθήκαμε και οδηγηκά και στο στήσιμο του αμαξιού, άλλος ρίχνοντας πολύ χρήμα, άλλος με λιγότερα και άλλος με αυτά που του περίσσευαν, αυτός είναι ο βασικός σκοπός του GTCC, να μάθεις πρώτα το αμάξι σου, να βελτιωθείς οδηγηκά και μετά να ανέβεις σκαλοπάτι διεκδικόντας κάτι καλύτερο

Παρ Μάιος 04, 2012 10:52 pm
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 62 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Geko Ypres Rally Belgium 2012
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: panrok90
Απαντήσεις: 18
33o Ράλι Κένταυρος 12-13 / 05 / 2012
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 23
24 hours of Le Mans 2012
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: panrok90