|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 8:57 am ]
|
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
enigma
_
|
 Re: obd με bluetooth
powerslave έγραψε: Works on vehicles made by Ford, GM/Vauxhall/Opel, Chrysler, Mercedes, Volkswagen, Audi, Jaguar, Citroen, Peugoet, Skoda, Kia, Mazda, Lexus, Daewoo, Renault, Mitsubishi, Nissan, Honda, Hyundai, BMW, Toyota, Seat, Dodge, Jeep, Pontiac, Subaru and many more vehicle makes, European, US, Far East, etc. Some vehicle ECUs may support more/less features than others.
Αυτα ειναι περι συμβατοτητας του προγραμματος με το αμαξι. Το οτι το bluetooth ταιριαζει με ολα τα αμαξια και οτι το κινητο το "βλεπει" δεν υπαρχει θεμα.
Το μονο που μπορει να υπαρξει ειναι θεμα με καποια συγκεκριμενη συσκευη & το προγραμματακι.
πχ **PLEASE NOTE!** Any reports of hanging or freezing after quitting the app is due to a bug in the HTC Evo 4G and Galaxy Tab, this can be triggered by using the Pandora/Vlingo/Aldiko bluetooth enabled apps. Disabling Pandoras new bluetooth settings fixes the problem, but HTC/Samsung need to release a fix. Please contact their support and encourage them to fix, Thanks! Αν εξαιρέσεις την ταμπλέτα, το evo 4g παίζει να μην υπάρχει Ευρώπη.
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 3:32 pm |
|
 |
|
Mike_M
_
|
Είμαι και εγώ μέσα παιδιά. Εννοείται!!! Ο τυπάς σε κάποιο σημείο λέει μια τιμή είκοσι quid, δηλαδή κάτι παραπάνω από 20 ευρώ. Ό,τι καλύτερο πετύχουμε, τόσο το καλύτερο για μας...
_________________ Corsa OPC K03 Hybrid tuned with loving care by Tuning on Road
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 5:06 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Όποιος είναι μέσα ας κάνει copy την προηγούμενη λίστα και να προσθέτει το όνομά του με α.α.  1.powerslave 2.enigma 3.GregWrc 4.Saxter 5.Μike_M
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 5:39 pm |
|
 |
|
Mike_M
_
|
Μόλις τώρα είδα το τρίτο Βιντεάκι με το Leon, εκεί που ο Γρηγοράκης με το ST του, έχει ξεχαστεί στην αριστερή λωρίδα και εμποδίζει το εργαλείο να περάσει και θα ήθελα να προσθέσω,
Γίνεται να τα παραγγείλουμε αύριο???
Βρήκα και αυτό το site, παρακαλώ τον Γιωργάκη να αναλάβει τα από εδώ και πέρα, μιας και είναι expert στις διαδικτυακές αγορές, ΑΜΕΣΑ!!! Έχω βρει τη λύση στον έλεγχο της θερμοκρασίας εισαγωγής αέρα στο μοτέρ μου και αυτή βρίσκεται λίγα δολλάρια και κανά δυο μέρες μακριά...
http://www.gadgettown.com/ELM327-Bluetooth-OBD2-EOBD-CAN-BUS-Scanner-Tool.html
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 5:40 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
powerslave έγραψε: Στις 10 του μηνος θα γινει η παραγγελια περιπου. Οσοι μαζευτουμε μεχρι τοτε.
Τιμη πανω κατω εκει πιστευω και εγω με μεταφορικα,εκτος και αν μαζευτουμε πολλοι παραπανω αλλα δεν το βλεπω . Mike_M με τόσο κρύο που κάνει, δεν νομίζω να μην μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες Άλλωστε υπάρχουν πιο φθηνά. Τώρα αν κάποιος κατέχει το κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών μέσω ebay μπορεί να το αναλάβει αυτός.
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 6:20 pm |
|
 |
|
Mike_M
_
|
Εχεις δίκαιο καλέ μου φίλε. Κρύωσε ο καιρός και έχω βρει την υγειά μου! Με τον ιντερκουλοκινέζο που έχω επάνω, στο τρίτο πάτημα, είχα θερμοκρασίες εισαγωγής, εφάμιλλες με πρόγραμμα για λευκά ρούχα, τίγκα βρώμικα σε πλυντήριο ρούχων...(90+)
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 7:09 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Mike_M έγραψε: Μόλις τώρα είδα το τρίτο Βιντεάκι με το Leon, εκεί που ο Γρηγοράκης με το ST του, έχει ξεχαστεί στην αριστερή λωρίδα και εμποδίζει το εργαλείο να περάσει και θα ήθελα να προσθέσω,
Γίνεται να τα παραγγείλουμε αύριο???
Βρήκα και αυτό το site, παρακαλώ τον Γιωργάκη να αναλάβει τα από εδώ και πέρα, μιας και είναι expert στις διαδικτυακές αγορές, ΑΜΕΣΑ!!! Έχω βρει τη λύση στον έλεγχο της θερμοκρασίας εισαγωγής αέρα στο μοτέρ μου και αυτή βρίσκεται λίγα δολλάρια και κανά δυο μέρες μακριά...
http://www.gadgettown.com/ELM327-Bluetooth-OBD2-EOBD-CAN-BUS-Scanner-Tool.html τι να κάνουμε και εμείς mike με τα κατσαριδακια μας..... λοιπόν η εφαρμογή Torque Pro (OBD2 & Car) έχει 3,5 € και παίζει δωρεαν το Track Recorder (Torque Plugin) για να κάψεις το μυαλό σου στο μονταζ...... 
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 7:36 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Aν βέβαια θέλεις τα απλά τότε μένεις στην torque lite μιας και η pro διαφέρει στα Παράθεση: The paid version has more features (HorsePower,Torque, 0-60 , quarter mile tests, graph data, map / track views) + no adverts and exra dial/display types! and better ABS / Knock sensor support, Transmission temperature support for some makes of car / trucks (GM / Ford, etc), and Turbo Boost on many more vehicles (including VW)
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 8:23 pm |
|
 |
|
Mike_M
_
|
Για έκδοση Pro μας βλέπω εύκολα...
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 8:28 pm |
|
 |
|
kaloburn_20VT
_
|
Mike_M έγραψε: Για έκδοση Pro μας βλέπω εύκολα... θελει και προ η μουρη σου!!!! ναι ρε θα το παρω και θα σε κανω βολτα να τα δεις και να τηφλοθεις βλαμενε!
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 8:42 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|