|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 5:43 pm ]
|
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
enigma
_
|
 obd με bluetooth
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
Τελευταία επεξεργασία από enigma και Παρ Ιαν 27, 2012 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
|
| Παρ Ιαν 27, 2012 7:25 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
 Re: obd με bluetooth
Μεσααα 
|
| Παρ Ιαν 27, 2012 7:29 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Eννοείται και εγώ μέσα. Γιωργάκη να σε βάλω στα υπόψην, μιας και το ρημάδι το turbo x σου το χεις ξεσκίσει;;;:  p 1.powerslave 2.enigma
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Παρ Ιαν 27, 2012 7:37 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
τιμή? υπο λογικα πλαισια και εγω μεσα.
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Παρ Ιαν 27, 2012 8:14 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
saxter έγραψε: τιμή? υπο λογικα πλαισια και εγω μεσα. Εννοείται λογικά πλαίσια...Υπολόγισε λιγότερα από όσα θα σου πάρει το συνεργείο για μια διάγνωση (μου έχουν πάρει 20euro την πρώτη φορά που μου άναψε ο "λ" και δεν είχα vag και μεσολαβούσε 3ήμερο)....Συνεπώς κανά 15euro σαν ρεαλιστικό στόχο. Eδώέχει κάποια. Αν μαζευτούμε άτομα μοιραζόμαστε έξοδα μεταφοράς και μπορεί να τύχει καμιά έκπτωση. Απλώς βρίσκουμε πόσοι ενδιαφερόμαστε ώστε να έχουμε μια ιδέα και κοιτάμε πιο μας καλύπτει και αν μας κάνουν καλύτερη προσφορά.
|
| Παρ Ιαν 27, 2012 8:24 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
Στις 10 του μηνος θα γινει η παραγγελια περιπου. Οσοι μαζευτουμε μεχρι τοτε.
Τιμη πανω κατω εκει πιστευω και εγω με μεταφορικα,εκτος και αν μαζευτουμε πολλοι παραπανω αλλα δεν το βλεπω .
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 3:56 am |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Μέσα και εγώ για γύρω στο 20αρικο ....
Υγ Λίγο πολύ ξέρουμε τα αμάξια του καθενός και καλό είναι να τσεκαριστεί αν είναι συμβατό με τα αμάξια όλων.
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 1:14 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
1.powerslave 2.enigma 3.GregWrc
Greg από όσο έχω δει συμβατότητα υπάρχει με όλα τα αμάξια και το πρόγραμμα υποστηρίζει τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Αντίστοιχη εφαρμογή υπάρχει και για ios από ότι πήρε το μάτι μου, πέραν android. Την άλλη βδομάδα θα το έχουμε ψάξει πολύ περισσότερο (λόγω τεχνικών δυσκολιών τώρα) και θα ξέρουμε στα σίγουρα ότι υπάρχει συμβατότητα.
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 1:57 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
και εγω με την προυποθεση οτι ταιριαζει στον "γαλλο" μου (C4 1.6 2007 μοντέλο,hp πολλά  )
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 2:00 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
Works on vehicles made by Ford, GM/Vauxhall/Opel, Chrysler, Mercedes, Volkswagen, Audi, Jaguar, Citroen, Peugoet, Skoda, Kia, Mazda, Lexus, Daewoo, Renault, Mitsubishi, Nissan, Honda, Hyundai, BMW, Toyota, Seat, Dodge, Jeep, Pontiac, Subaru and many more vehicle makes, European, US, Far East, etc. Some vehicle ECUs may support more/less features than others.
Αυτα ειναι περι συμβατοτητας του προγραμματος με το αμαξι. Το οτι το bluetooth ταιριαζει με ολα τα αμαξια και οτι το κινητο το "βλεπει" δεν υπαρχει θεμα.
Το μονο που μπορει να υπαρξει ειναι θεμα με καποια συγκεκριμενη συσκευη & το προγραμματακι.
πχ **PLEASE NOTE!** Any reports of hanging or freezing after quitting the app is due to a bug in the HTC Evo 4G and Galaxy Tab, this can be triggered by using the Pandora/Vlingo/Aldiko bluetooth enabled apps. Disabling Pandoras new bluetooth settings fixes the problem, but HTC/Samsung need to release a fix. Please contact their support and encourage them to fix, Thanks!
|
| Δευτ Ιαν 30, 2012 2:55 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|