|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Τετ Ιούλ 15, 2026 11:11 am ]
|
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
 Re: Rally Monte Carlo 2012
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 7:49 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 8:05 pm |
|
 |
|
sotiris
_
|
Πολυ καλο ολο το video αλλα εγω στο 2'28'' ηθελα να σκισω τα ρουχα μου!!!! ελα μωρη αρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! υγ. φετος εχω παθει μεγαλη φρικη!εχω διχαστει! γουσταρω Citroen αλλα γουσταρω και Πετρο (solberg) ppffffff!!!!! υγ. 2 τα mini μακραν καλυτερο ηχο!
_________________ Σωτήρης Κυριαζής
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:06 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
sotiris έγραψε: Πολυ καλο ολο το video αλλα εγω στο 2'28'' ηθελα να σκισω τα ρουχα μου!!!! ελα μωρη αρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ορθιο σου λέω το παλιο DS3. Sotiri φέτος θα έχεις παράνομο δεσμό ....... Στο 1:45 πάει ο προφυλακτηρ....
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:17 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
Ο Γάλλος Robert που είναι αυτή την στιγμή είναι 17ος γενικής και έχει βαλθεί να μας τρελάνει μιας και είναι μπροστά απο πολλά τετρακίνητα θηρία με καμιά 100αρια άλογα παραπάνω.  Υγ επιεικώς "βλαμμένο" .... 
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:23 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:27 pm |
|
 |
|
sotiris
_
|
GregWrc έγραψε: Ορθιο σου λέω το παλιο DS3.
ναι ο παλιοσατανας!!! εβγαζε το χτικιο απο μεσα σου με 6ες κοφτη!!!!! α'ι'ντε σου λεω!!!!!! GregWrc έγραψε: Sotiri φέτος θα έχεις παράνομο δεσμό ....... ας ειναι o πετραν αυτος που θα κοντραρει τον κοντο κι ας ειναι μεσα σε ford! GregWrc έγραψε: Στο 1:45 πάει ο προφυλακτηρ.... ναι ρε συ! κι αντι να τρεξει κανεις να τον παρει να τον βαλει στο γραφειο του, οπως ο φιλος μου ο νικος ο τσακιρης που εχει τον πισω προφυλακτηρα του πετραν απο subi απο το ακροπολης (ακομα με τα χωματα παρακαλω), κοιταει ο ενας τον αλλο! εδω φιλε ο ελληναρας θα επαιζε και ξυλο! η συνεχεια του βιντεο, που δεν υπαρχει, ξερεις ποια ειναι? κλασικοι Γαλλοι OLALA......OLALA!!!! 
_________________ Σωτήρης Κυριαζής
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:33 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:34 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
sotiris έγραψε: GregWrc έγραψε: Στο 1:45 πάει ο προφυλακτηρ.... ναι ρε συ! κι αντι να τρεξει κανεις να τον παρει να τον βαλει στο γραφειο του, οπως ο φιλος μου ο νικος ο τσακιρης που εχει τον πισω προφυλακτηρα του πετραν απο subi απο το ακροπολης (ακομα με τα χωματα παρακαλω), κοιταει ο ενας τον αλλο! εδω φιλε ο ελληναρας θα επαιζε και ξυλο! η συνεχεια του βιντεο, που δεν υπαρχει, ξερεις ποια ειναι? κλασικοι Γαλλοι OLALA......OLALA!!!!  μου φαίνεται όμως ότι κάποιος πάει να κάνει κίνηση .... Επίσης καποιοι άλλοι σαν τυφλοπόντικες ψάχνανε μέσα στο σκοτάδι να βρουν κανά κομμάτι μετά απο ένα δυνατό "γκουπ" ..... Η χώρα, το μέρος και η ώρα απλά εννοείται ..... 
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:41 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: Ολες οι μέχρι τώρα έξοδοι του αγώνα μαζεμένες σε ένα βίντεο .................
Αλήτη Greg μονταρες ξανα το video και αφαιρεσες την εξοδο του JML ???
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Παρ Ιαν 20, 2012 9:47 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|