|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Σάβ Απρ 18, 2026 5:46 am ]
|
|
Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
 Re: Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
4troxoi.gr έγραψε: WRC: Με Fiesta WRC στο Μόντε ο Delecour!Ο μετρ της ασφάλτου και νικητής τεσσάρων αγώνων στο WRC, Francois Delecour, θα κάνει την επανεμφάνιση του, έστω και για μία φορά, στο θεσμό, οδηγώντας ένα Ford Fiesta WRC προετοιμασμένο από την M-Sport! Ο νικητής του θρυλικού αγώνα το 1994, είχε λάβει μέρος και φέτος στον αγώνα, ο οποίος προσμετρούσε στο IRC οδηγώντας ένα Peugeot 207 S2000. Μάλιστα, κατάφερε μετά από εννιά χρόνια απουσίας να φτάσει μέχρι και δεύτερος κάποια στιγμή στη γενική κατάταξη, κλέβοντας τις εντυπώσεις, και τερματίζοντας τελικά 5ος! Ο Γάλλος οδηγός, και μία από τις σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, θα έχει και πάλι την υποστήριξη της ρουμάνικης κυβέρνησης. «Είμαι πανευτυχής που θα έχω τη δυνατότητα να λάβω μέρος στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, και ειδικά στην ηλικία μου», είπε ο 49χρονος Francois και συνέχισε: «Βέβαια, θα πρέπει να μάθω τα πάντα από την αρχή, αφού δεν έχω ιδέα για το αυτοκίνητο, ούτε καν πως μπορεί να είναι. Όλα θα είναι τελείως καινούργια για μένα. Όμως, νομίζω ότι τον Ιανουάριο θα μπορέσω να κάνω δύο ημέρες δοκιμών και αυτό να με βοηθήσει στην προσαρμογή μου». Ο Delecour, δήλωσε μάλιστα, ότι ο Malcolm Wilson του εγγυήθηκε πως θα έχει ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με τον πρώτο οδηγό της ομάδας, τον Jari Matti Latvala! «Πάντα είχα πολύ καλή σχέση με την Ford και τον Malcolm και για αυτό έχω πολλές ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά σε αυτόν τον αγώνα. Θα έχω το ίδιο αυτοκίνητο με τον Latvala, κάτι που σημαίνει ότι θα έχω ότι καλύτερο στη διάθεση μου. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος. Στόχος μου είναι να βρεθώ όσο πιο κοντά γίνεται στους κορυφαίους οδηγούς και να το διασκεδάσω. Στην ηλικία μου, αλλά και σε συνδυασμό με την αποχή μου από το χώρο, αυτό είναι ότι καλύτερο μπορώ να ζητήσω. Όμως, το Μόντε είναι ιδιαίτερος αγώνας και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Πέρσι, οδηγούσα ένα Peugeot, το οποίο δεν ήταν η τελευταία εξέλιξη του 207, αλλά θεωρώ ότι τα πήγα καλά. Ήμουν ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση, αφού ασχολούμαι γενικότερα με τα σπορ»._Π.Τ.  τελικά η Ford είναι μέσα ....???
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Πέμ Δεκ 08, 2011 11:26 am |
|
 |
|
panrok90
_
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 29, 2011 12:19 am Δημοσιεύσεις: 1650 Τοποθεσία: Ωρωπός
|
 Σε τεστ για το monte carlo Loeb & Jarri-Matti είχαν έξοδο!! Παράθεση: Polish Autoklub.pl server informs that the factory teams of Citroën and Ford have begun to test the Monte Carlo in the south of France. For team leader but did not start the test well, Sébastien Loeb and Jari-Matti Latvala finished off the track. Preparing for the Monte Carlo began both Citroen and Ford also. This is good news, because it seems that the problems of North One Sport promoter and M-Sport's Malcolm Wilson turn out well. Tests, however, did not start well for the team leader. Sebastien Loeb and Jari-Matti Latvala finished off the track and the mechanics were busy.
Testing began in the Ardeche region, but no snow on the French mountains, so the roads were bare. Both pilots surprised but slippery surface.
_________________ ...Motorsport has ruined my life...!
|
| Δευτ Δεκ 12, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
panrok90 έγραψε:  Σε τεστ για το monte carlo Loeb & Jarri-Matti είχαν έξοδο!! Παράθεση: Polish Autoklub.pl server informs that the factory teams of Citroën and Ford have begun to test the Monte Carlo in the south of France. For team leader but did not start the test well, Sébastien Loeb and Jari-Matti Latvala finished off the track. Preparing for the Monte Carlo began both Citroen and Ford also. This is good news, because it seems that the problems of North One Sport promoter and M-Sport's Malcolm Wilson turn out well. Tests, however, did not start well for the team leader. Sebastien Loeb and Jari-Matti Latvala finished off the track and the mechanics were busy.
Testing began in the Ardeche region, but no snow on the French mountains, so the roads were bare. Both pilots surprised but slippery surface. ευχάριστα νέα όπως και να' χει .... ΥΓ κατί διάβασα και εγώ εχθές σε ένα τσέχικο site αλλά δεν πολυκαταλάβαινα την μετάφραση .......
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Δεκ 13, 2011 11:02 am |
|
 |
|
panrok90
_
|
Παράθεση: WRC / Petter Solberg will test the short-Fiesta!  Concluded the celebrations for the victory in the Memorial Bettega peremptory, and greeted the DS3 WRC that has accompanied this season, Petter Solberg is now projected into the future: a future, after three years long and troubled by the private, finally an officer. The Norwegian will go up because for the first time aboard the Ford Focus WRC in a test session which will take place Thursday. "Petter is still a very fast driver, with all it takes to win the title," said an insider of the Ford team, "For us it will be important to see him on board one of our car (Ford ran in the '99 season and part in the following, prior to divert to Subaru, ed) and see what it can do, but other than that, you have not discussed anything else for now. " "My goal is definitely to get back to racing as an officer," said Solberg, "I know what I'm still able and would be great to work again with Malcolm (Wilson, ed.) Latvala and I really think that I will form a very strong team " ΥΓ: Έχε γούστο να πάρουν τον Πετερ και να αφήσουν τον Τανάκ!
|
| Τρί Δεκ 13, 2011 8:25 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: ευχάριστα νέα όπως και να' χει ....
Ωραια ευγενής αμιλλα!!! ου ρε ποντικια!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τρί Δεκ 13, 2011 8:57 pm |
|
 |
|
panrok90
_
|
Φθηνά την γλύτωναν οι μηχανικοί. 
|
| Τετ Δεκ 14, 2011 11:36 am |
|
 |
|
GregWrc
___
|
panrok90 έγραψε: Παράθεση: WRC / Petter Solberg will test the short-Fiesta!  Concluded the celebrations for the victory in the Memorial Bettega peremptory, and greeted the DS3 WRC that has accompanied this season, Petter Solberg is now projected into the future: a future, after three years long and troubled by the private, finally an officer. The Norwegian will go up because for the first time aboard the Ford Focus WRC in a test session which will take place Thursday. "Petter is still a very fast driver, with all it takes to win the title," said an insider of the Ford team, "For us it will be important to see him on board one of our car (Ford ran in the '99 season and part in the following, prior to divert to Subaru, ed) and see what it can do, but other than that, you have not discussed anything else for now. " "My goal is definitely to get back to racing as an officer," said Solberg, "I know what I'm still able and would be great to work again with Malcolm (Wilson, ed.) Latvala and I really think that I will form a very strong team " ΥΓ: Έχε γούστο να πάρουν τον Πετερ και να αφήσουν τον Τανάκ! μακάρι Panrok .... πάντα υπάρχει θέση για τον μικρό Εσθονό ..... 
|
| Τετ Δεκ 14, 2011 12:52 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
saxter έγραψε: GregWrc έγραψε: ευχάριστα νέα όπως και να' χει ....
Ωραια ευγενής αμιλλα!!! ου ρε ποντικια!!! δεν με έπιασες ρε saxterie .... εννοούσα πως όπως δείχνουν τα πράγματα η Ford θα είναι μέσα το 2012.... κατ' άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα ..... 
|
| Τετ Δεκ 14, 2011 12:53 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
Φωτογραφία απο την απονομή των Πρωταθλημάτων στην Ινδία .....  ΥΓ Παρατηρείστε τους Loeb και Ogier..... βαστάτε Τουρκοί τ' άλογα
|
| Τετ Δεκ 14, 2011 1:14 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
 ΥΓ όρθιο........
|
| Τετ Δεκ 14, 2011 1:51 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|