|
|
Αρχική Σελίδα
• Επικοινωνία
• Αναζήτηση
|
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Τετ Ιούλ 15, 2026 9:43 am ]
|
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
saxter
___
|
 Re: Ραλλυ Αυστραλίας 2009
δεν ηταν πιο παχιες απλα δεν ειχαν περασει απο ομολογκασιον...αυτα λενε οι πηγες μου
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Σεπ 07, 2009 10:02 am |
|
 |
|
Toufas
__
|
Για διοικητικό λάθος μίλησε ο επικεφαλής της Citroen Racing, Olivier Quesnel. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αποδεχόμαστε την απόφαση των αγωνοδικών, αφού ο σύνδεσμος που φαίνεται στη φωτό της ομολογκασιόν δεν είναι ίδιος με αυτόν που υπήρχε στο αυτοκίνητο. Βέβαια, αυτό το στοιχείο δεν βελτίωσε ούτε την επίδοση, ούτε την αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Ήταν απλά ένα διοικητικό λάθος και φυσικά δεν υπήρχε δόλος ή επιθυμία να κλέψουμε. Εκ μέρους της ομάδας, και εγώ ο ίδιος προσωπικά, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Sebastien Loeb και τον Daniel Elena, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν μία σπουδαία νίκη στις ειδικές διαδρομές της Αυστραλίας». Τα συμπεράσματα δικά σας κύριοι…
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Δευτ Σεπ 07, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
οι πηγες μου μιλησαν πιο πανω... τον εντυσα καγκουρο και τον εστειλα περα στην αδελαιδα....για ρεπορταζ! nice tommi!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Σεπ 07, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Proedros
__
|
Πολυ παραξενα αυτα τα λαθη 3 στροφες πριν την ληξη του ΠΠΡ,παντος και εγω σαν αγωνιστικος διευθυντης τα ιδια θα ελεγα, κυριοι αυτη η πηγη δεν με καληπτει,θα ηθελα την αποψη της ομοσπονδιας και ειδικοτερα του επικεφαλης τεχνικου εφορου. Η ποινη ειναι σωστη και υπο αλλες εποχες (αν δεν υπηρχαν μονο 2 εργοστασια στο πρωταθλημα) θα ηταν και αρκετα μεγαλητερη.
_________________ Blue Oval Power
Juha Kankkunen - Rally Finland 1998
|
| Τρί Σεπ 08, 2009 9:01 am |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|