ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑΒΕ..ΣΟΑΙΣΤΑ...;;;
Δεν τίθεται θέμα να συνταχθεί ο ΣΟΑΙΣΤΑ με τον ΣΟΑΑ, ιδίως τώρα που συντάχθηκε και επιτροπή ιστορικών μέσα στον ίδιο τον ΣΟΑΑ.
Κι εγώ που γενικά δε φανατίζομαι με τέτοια θέματα, και το μόνο που θέλω είναι να περνάμε όλοι καλά, τα έχω πάρει στο κρανίο, και πραγματικά θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για τρέξω φέτος μα το Θεό αν δε λυθεί το πρόβλημα.
Και το πρόβλημα είναι οτι ξαφνικά, αποφασίστηκε να υποχρεούμαστε όλοι να γίνουμε μέλη ενός ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συλλογου και για ποιο λόγο? Για να ενδυναμωθεί το άθλημα?
Δηλαδή οι αγωνιζόμενοι που μένουν στην Κρήτη ή στη Θράκη τι χρωστάνε να είναι μέλη ενός συλλόγου που ούτε τους αφορά, ούτε τους βοηθάει??? (αυτό μου το είπε ο Στέλιος τις προάλλες που βρεθήκαμε σε μια συζήτηση.)
Οι μαλακίες που λες, δεν αφορούν τον ΣΟΑΙΣΤΑ.
Αν είναι κάποιος να κάνει πίσω, είναι ο ΣΟΑΑ και ν'αφήσουν ελεύθερο τον κόσμο να αποφασίσει σε ποια λέσχη θέλει να ανήκει όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Γιατί λοιπόν δέχτηκαν και τον ΣΟΑΑΒΕ και όχι τον ΣΟΑΙΣΤΑ?
Εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος σε κανένα σύλλογο, γιατί έτσι γουστάρω, και τώρα με υποχρεώνουν να γίνω?
Γιατί?
Δεν πλήρωσα και θα πληρώσω μια χαρά για τη λισανς μου? Δεν πληρώνω συμμετοχή?
Αν θέλανε να προσελκύσουν κόσμο με τέτοιο τρόπο θα έπρεπε να έχουν και παροχές όχι μόνο απαιτήσεις.
Και μην τα πάρεις προσωπικά όσα λέω, προς θεού, απλά είμαι ψιλο έξαλλη...
Εdit .....έφτιαξα νέο θέματάκι για να φαγωθούμε χωρίς αναστολές και να αφήσουμε την ΜοτοΣτρατά ήσυχη ....... GregWrc