Re: Επίδειξη ( Ανάβαση ) Ασπροπύργου (19/09/2010)
saxter έγραψε:
Υ.Γ. ο ΣΟΑΙΣΤΑ με αυτα που κανει πιστευω πως ξεφτιλιζεται!!!! Μου θυμιζει ΚΚΕ και ΓΣΕΕ που κανουν διαφορετικες πορειες για το ιδιο πραγμα! Βρε παιδια ηρεμηστε δεν εγινε και τιποτα! Υποτιθετε οτι γουσταρετε το αυτοκινητο και τους αγωνες! Δεν ειναι και τοσο τραγικό να κατεβενουμε στις "πορείες" όλοι κάτω απο την ίδια αρχή!!!anyway....
Τι έγινε κ δεν πήρα χαμπάρι??
queen_corvette έγραψε:
Mπράβο Στέλιο!
Κρίμα που δε μπορούσα να είμαι εκεί. Με έψηνε ακόμα και να "ανέβω"...
Νομίζω πρέπει σιγά-σιγά ν'αποβάλλεις τις παλιές συνήθειες να μπαίνεις με τα όσα στις φουρκέτες επειδή δεν έχεις δύναμη. ΈΧΕΙΣ δύναμη πλέον.
Άντε, πάμε Παλάδιο τώρα...

...θελει κιάλο δύναμη το αμαξι αφου προς το παρον ειναι μολις 76.4 άλογα
Εντάξει δεν λέω πάει μια ταχυτητα πάνω σε σχέση με το 1.1 αλλα.....αλλά!!
Οι κακές συνήθεις δεν κόβονται!! (για τον κοσμο ρε γμτ

)
saxter έγραψε:
ε ενταξει χωρις παρεξηγηση και να με συγχωρα η δεσποινιδα αλλα η Nαυσικα εχει καποια ενσημα προυπηρεσιας παραπανω! Εχει δοκιμασθει και εχει περασει με επιτυχια! Ψηφιζω Ναυσικα για co pilot!

:)

Τυχαίνει η Mαιρηλιζ (η συνοδηγος του Απροπύργου) και η Ναυσικά να είναι δύο πολύ καλές μου φίλες!!
Είναι καλό στην συνοδήγηση να ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον! Αυτο είναι πάντα το μυστικό της επιτυχίας!!
Η Ναυσικούλα μου είναι πολύ καλη κ το εχετε δει στους αγώνες που έχουμε πάρει μέρος ..ειδικά στο Παλαδιο!!
Η Μαιρηλιζ το ίδιο καλη αφου τα κατάφερε άψογα με "προπονηση" μολις μια μερας πριν (στον τροπο που θα μου τα λεει) κ υπόψιν οτι ήρθε απο Πάτρα για να συνοδηγησει στον αγώνα κ να φυγει μετα απο αυτόν!
Πάντα για εμένα ο σκοπός θα είναι να μπορεί να τερματίζει ένα ιστορικό αυτοκίνητο και να έχει χαρεί πραγματικά το κοινο οπως εσεις οι motorsportfanatics
έναν ξεχωριστό αγώνα..εναν αγώνα που δεν μετράει η θέση όσο το χειροκρότημα!!