makinen δεν απανταω στις προκλησεις σου,καθοτι ακομα ειστε μικρο εργοστασιο, προσπαθειτε να βρειτε τροπο να παει το αμαξι πανω απο 350 και δεν το εχεται καταφερει ακομα . Περα απο την πλακα το 458 italia ειναι πολυ καλο αυτοκινητο αλλα περα απο τα αγωνιστικα γουστα μου ,πολυ κραυγαλεο ρε παιδακι μου, οπως ειπε και ο Γκρεγκ εμεις ειμαστε με PORSCHE ομως με το GT3 RS μετα με οτιδηποτε φερει το σημα της LOTUS στο καπο και για το τελος εγω εχω και μια μεγαλη συμπαθεια στο παπιγιον με το big block τα σουστοφυλλα και τα ψαλιδια γυρω απο το πλαστικο περιβλημα για οποιον καταλαβαι.
Ρε στο LE MAN καλα πηγε το παλιο 458 ενεπλακει στα δυο σοβαρα ατυχηματα του αγωνα και για αλλη μια φορα εχασε και στις δυο κατηγοριες που πηρε μερος.
Φρουφρου και αρωματα ειστε φιλοι της ferrari. Στον μονο τομεα που δινω ευσημα ειναι στον υχο. Ρε Μακη γιατι δεν αφηνουν στο Μαρανελο να μπει και κανενα αλλο αμξι για τεστ για να μην σπασει το ρεκορ γυρου?
Αν ήταν μόνο για το φαίνεσθαι δεν θα έγραφαν χρόνους σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους....Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα όπως στην προηγούμενη σελίδα που στην ίδια πίστα κάνει καλύτερους χρόνους. Τέλος οι ίδιοι της porsche αναφέρονται στο γεγονός ότι δεν είναι το ίδιο τα αμάξια τους. Όσο και αν γουστάρω την porsche η enzo είναι ανώτερη της carrera gt και είναι το μόνο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό που τα μοντέλα τους είναι κατευθείαν ανταγωνιστικά...
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
Δεν το συζητω οτι τα μοντελα απο το Μαρανελο ειναι ανταγωνιστικα αλλα κατα την αποψη μου ειναι πολυ κραυγαλεα και εκτος γουστων μου.Δεν εχουν καμια σχεσει με τα μοντελα της μαρκας μεχρι την 355,αυτα τα αυτοματοποιημενα συστηματα εμενα μου την σπανε . Παντως στα τεστ και στους γυρους των μεγαλων πιστων ειναι στους πρωτους χρονους αλλα δεν κατεχουν τον κορυφαιο. Αυτη η F40 τη αμαξι ηταν ονειρο,ριχνει κατι δαγκωματα στις στροφες τρομακτικα αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο να την σεβαστεις και να προσπαθησεις να την τηθασευσεις.
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Βίντεο (εκτός Motorsport) που αξίζει να δούμε
Proedros έγραψε:
Αυτη η F40 τη αμαξι ηταν ονειρο,ριχνει κατι δαγκωματα στις στροφες τρομακτικα αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο να την σεβαστεις και να προσπαθησεις να την τηθασευσεις.
+1000 για μένα το απόλυτο supercar ....
τώρα τα 3 σχεδόν δευτερόλεπτα που έριξε το ΜP4 στο 458 είναι πάρα πολλά ... να μην ξεχνάμε επίσης τα φιλοπατριωτικά συναισθήματα του top gear όπως επίσης το πένεμα που είχε ρίξει ο Clarsckon στο περσινό Italian Job για το 458.
εγώ πάντως αν και ψιλοσυμαπθώ την 458 θα διάλεγα την MP4 γιατί πρόκειται για αγγλικό, είναι φθηνότερο και πιο ιδιαίτερο αμάξι ...... αυτή η φτερούγα-αλεξίπτωτο με τρελαίνει ....
μπράβο επίσης στα αγγλόνια που εξέλιξαν τα ηλεκτρονικά σε βρόχινες συνθήκες ..... και όσον αφορά αυτά θέτω την ρητορική ερώτηση του Jeremy "what is fun .......?????'
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Αυτη η F40 τη αμαξι ηταν ονειρο,ριχνει κατι δαγκωματα στις στροφες τρομακτικα αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο να την σεβαστεις και να προσπαθησεις να την τηθασευσεις.
+1000 για μένα το απόλυτο supercar ....
τώρα τα 3 σχεδόν δευτερόλεπτα που έριξε το ΜP4 στο 458 είναι πάρα πολλά ... να μην ξεχνάμε επίσης τα φιλοπατριωτικά συναισθήματα του top gear όπως επίσης το πένεμα που είχε ρίξει ο Clarsckon στο περσινό Italian Job για το 458.
εγώ πάντως αν και ψιλοσυμαπθώ την 458 θα διάλεγα την MP4 γιατί πρόκειται για αγγλικό, είναι φθηνότερο και πιο ιδιαίτερο αμάξι ...... αυτή η φτερούγα-αλεξίπτωτο με τρελαίνει ....
μπράβο επίσης στα αγγλόνια που εξέλιξαν τα ηλεκτρονικά σε βρόχινες συνθήκες ..... και όσον αφορά αυτά θέτω την ρητορική ερώτηση του Jeremy "what is fun .......?????'
Είναι ανάλογα την πίστα γιατί στο συγκριτικό με τον παλιό stig έκανε καλύτερο χρόνο η 458. Πάντως αν έχει μια φορά αυτοματοποιημένα συστήματα η mp4 έχει 100. Τώρα για την τιμή δεν παίρνεις χατσμπακ για να λες είναι πιο φτηνό....Και η aventador στοιχίζει περίπου 280,000euro στην Αγγλία αλλά δεν την λες και ευκαιρία γενικά...Γενικά τα θεωρώ ισάξια σαν αυτοκίνητα αλλά θα χάριζα στην προκειμένη περίπτωση κάποια δέκατα για χάρη της πιο όμορφης και ακουστικά ανώτερης 458....
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
Σάβ Ιούλ 16, 2011 5:04 pm
GregWrc
___
και όπως λέει μια ψυχή "Να ονειρεύεσαι, να μην γερνάς"
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Σάβ Ιούλ 16, 2011 5:16 pm
GregWrc
___
"πιαστο το αυτό και κούρεφτο" ... στο συγκριτικό του EVO το 458 είναι ταχύτερο 1,3 δευτερόλεπτα του ΜP4.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση