Re: 31ο Ράλλυ Παλάδιο (27 Νοεμβρίου 2010)
NIKOS P έγραψε:
Επιστρέφω στα εξωαγωνιστικά ,αλλα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να ακούγονται και οι αλήθειες ,αυτή και άλλες που θα ακολουθήσουν................
Αγαπητέ Νίκο,
Μη γνωρίζοντας τα γεγονότα, και ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, θα μου επιτρέψεις να αναφερθώ σε κάτι γενικότερα που
με ενοχλεί αφάνταστα!"Κατέβηκα" στους αγώνες αυτοκινήτου, εδώ και περίπου ένα χρόνο από σήμερα, με
τη μοναδική επιθυμία να απολαύσω μαζί με τους συναθλητές μου, το σπορ που από πιτσιρικάς λατρεύω.
Με μεγάλη μου λύπη όμως, και το εννοώ, διαπιστώνω καθημερινά μια φοβερή αντιπαράθεση, ομαδοποίηση, κακεντρέχεια και αρκετές φορές -λυπάμαι που το λέω- κακοήθεια, προκειμένου κάποιοι να αυτό-αναδειχθούν μάταια, μέσα από αυτό το ονειρεμένο σπορ, και να καταξιωθούν αγωνιστικά ή και κοινωνικά ακόμη! Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ, πως ΔΕΝ αναφέρομαι στη συγκεκριμένη διένεξη, αυτό να είναι ξεκάθαρο.
Συνεπώς, προτείνω όλοι μας να
φωνάξουμε δυνατά για να σταματήσει αυτό ... το βιολί και να ασχοληθούμε με ... τις γωνίες κάστερ, την επιλογή ελαστικών και τα αμορτισέρ που θα μας κάνουν να κερδίσουμε, ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ τον συναθλητή μας.
Νισάφι ... που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, με την ίντριγκα και τη στείρα αντιπαράθεση, επί παντός επιστητού!
ΜΦΧ
Ανδρέας