[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 18, 2024 10:19 pm ]


Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Παράθεση:
Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων


Οκτώ μέτρα για την αγορά καυσίμων αποφασίστηκαν απόψε σε σύσκεψη της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λ. Κατσέλη με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Μανιάτη. Μάλιστα, εκτός από τους υπουργούς στη σύσκεψη μετείχαν οι αρμόδιοι Γενικοί Γραμματείς των δύο Υπουργείων, κ.κ. Στ. Κομνηνός, Δ. Σπυράκος και Κ. Μαθιουδάκης, ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντ. Μαρκόπουλος, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τα εν λόγω μέτρα μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μείωση των τιμών στις εθνικές οδούς και τη λειτουργία των αυτόματων πωλητών καυσίμων, αυστηροποίηση των κυρώσεων για τα πρατήρια και πρωτοβουλίες για καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών.

Παράλληλα, τα δύο υπουργεία συμφώνησαν ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμμα λειτουργίας του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά καυσίμων καθώς και ότι τα πορίσματα και οι προτάσεις μέτρων που έχει υποβάλει κατ' επανάληψη στο παρελθόν η Επιτροπή Ανταγωνισμού, θα αποτελέσουν βασικό οδηγό των πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν για την εξυγίανση του κλάδου.

Επιπλέον, στη σύσκεψη συμφωνήθηκε επίσης να μεταφερθούν στο υπουργείο Οικονομίας οι αρμοδιότητες του ΥΠΕΚΑ για την ενημέρωση και παρακολούθηση του Παρατηρητηρίου Υγρών Καυσίμων, μέχρι το τέλος Απριλίου.
Τα οκτώ προς προώθηση μέτρα

* Θέσπιση, πέραν των ποινικών, και διοικητικών κυρώσεων (χρηματικά πρόστιμα) για την μη υποβολή στοιχείων από πρατήρια υγρών καυσίμων στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων.

*Δημιουργία και παρακολούθηση μητρώου Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων.

*Δημιουργία βάσης δεδομένων παρακολούθησης της εξέλιξης της χρηματιστηριακής τιμής του πετρελαίου και της τιμής διυλιστηρίου και ενημέρωση της ΓΓ Εμπορίου για τις χονδρικές τιμές πώλησης των καυσίμων.

* Ρύθμιση για τη βελτίωση του μηχανισμού εποπτείας αποθεμάτων καυσίμων ασφαλείας.

* Συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με σκοπό την αναθεώρηση των συμβάσεων των πρατηρίων (ΣΕΑ) με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και τους διαχειριστές των κλειστών αυτοκινητοδρόμων.

* Εγκατάσταση ειδικών ηλεκτρονικών πινάκων σε κλειστούς αυτοκινητοδρόμους για την ενημέρωση των οδηγών για την φθηνότερη λιανική τιμή πώλησης των υγρών καυσίμων, καθώς και δημιουργία ανάλογων υπηρεσιών SMS σε συνεργασία με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

* Διευθέτηση της χρονίζουσας εκκρεμότητας, αναφορικά με την λειτουργία των αυτόματων αντλιών υγρών καυσίμων.

*Ενίσχυση δράσεων για την ενημέρωση των καταναλωτών σε θέματα κριτηρίων επιλογής πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων.

Πρωτομαγιά με αποδείξεις

Από την 1 Μαΐου 2010 τίθεται σε ισχύ η υποχρεωτική έκδοση αποδείξεων στα βενζινάδικα.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αντί της αρχικής ημερομηνίας ένταξής τους, που ήταν η 1 Απριλίου.

http://www.news247.gr

Από μέτρα χορτάσαμε...

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Δευτ Απρ 12, 2010 9:00 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 9:29 pm
Δημοσιεύσεις: 2720
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Πάντως απο τις αρχές κιολλας εισαι ο καλυτερος περι ενημερωσης σχετικα με βενζινες!

Ωραιος enigma !!!

_________________
______________
rally car wanted...


Τρί Απρ 13, 2010 1:15 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Ότι βγάλει η επικαιρότητα saxter.

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Τελευταία επεξεργασία από enigma και Τρί Απρ 13, 2010 12:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά



Τρί Απρ 13, 2010 11:55 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 9:29 pm
Δημοσιεύσεις: 2720
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
enigma έγραψε:
Ότι βγάλει η επικερότητα saxter.



Εσυ και μετα ο Τσιαμτσικας!

_________________
______________
rally car wanted...


Τρί Απρ 13, 2010 12:05 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Παράθεση:
Καταγγελία: κλέβουν στην αντλία
Ληστρικοί μηχανισμοί και ελλειμματικές παραδόσεις στα βενζινάδικα


Κλέβουν στην αντλία ολοένα και περισσότερα πρατήρια, καταγγέλλει ο Σύνδεσμος των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, ενώ πληθαίνουν και οι καταγγελίες των καταναλωτών στο υπουργείο Οικονομίας για το ίδιο θέμα.

«Το φαινόμενο της χρήσης ληστρικών μηχανισμών στις αντλίες των πρατηρίων αυξάνεται σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος των εταιρειών, ενώ τέτοιες καταγγελίες καταναλωτών έχει δεχθεί και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας.

«Δεχόμαστε καταγγελίες καταναλωτών για ελλειμματικές παραδόσεις βενζίνης στα οχήματά τους» λέει στα «ΝΕΑ» ο γ.γ. Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός, τονίζοντας ότι σύμφωνα με αυτές «το φαινόμενο φαίνεται να οξύνεται τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακά, όταν δηλαδή αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους».

Μια από τις αιτίες της έξαρσης είναι ότι λόγω της ανόδου της τιμής της βενζίνης έχει αυξηθεί σημαντικά και το όφελος για όποιον εξαπατά. Δεδομένου ότι πριν από τρεις μήνες η μέση τιμή της αμόλυβδης ήταν 1 ευρώ ενώ σήμερα έχει φτάσει στο 1,44 ευρώ/ λίτρο, το κέρδος για τον επιτήδειο έχει αυξηθεί κατά 44%. Αν, για παράδειγμα, ένα πρατήριο πουλάει ετησίως 3 εκατ. λίτρα βενζίνης, το 5% της κλοπής ισοδυναμεί με 150.000 λίτρα τον χρόνο. Με μέση τιμή βενζίνης το 1,30 ευρώ, βάζει στην τσέπη γύρω στα 210.000 ευρώ, «μαύρα».

«Τα οχήματα που χρησιμοποιούν πλέον οι ελεγκτές δεν φέρουν το σήμα του υπουργείου και έχουν συμβατικές πινακίδες, ώστε ο πρατηριούχος να μην προλάβει να απενεργοποιήσει με τηλεχειριστήριο τον μηχανισμό παρέμβασης στην αντλία» λέει ο κ. Κομνηνός. Επίσης ο έλεγχος δεν περιορίζεται στην ογκομέτρηση της δεξαμενής, αλλά το συνεργείο προχωρά και σε άνοιγμα της αντλίας, όπως έγινε προ ημερών σε πρατήριο με το σήμα μιας από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Επειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο διαπιστώθηκε η χρήση και λειτουργία παράνομου ηλεκτρονικού μηχανισμού παρέμβασης στις αντλίες και «ελλειμματική παράδοση από δύο αντλίες (αμόλυβδης βενζίνης) του πρατηρίου, η οποία έφτανε στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό του 5%», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Γιατί δεν αφαιρούν το σήμα;
«Κατακριτέες ασφαλώς είναι τέτοιες συμπεριφορές συναδέλφων μας, αλλά εδώ προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα, που αφορά τις εταιρείες. Τι κάνουν; Καταγγέλουν τη σύμβαση με τον πρατηριούχο, του αφαιρούν το σήμα όταν συλλαμβάνεται;» είναι το ερώτημα που θέτει ο προέδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Μιχάλης Κιούσης. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την παραπάνω περίπτωση, υπάρχει και εκείνη πρατηριούχου άλλης μεγάλης εταιρείας επί της Λ. Μεσογείων που δεν απέχει ούτε 500 μέτρα από το υπουργείο Περιβάλλοντος, ο οποίος όχι μόνο συνελήφθη προ μηνός στα πράσα να πουλάει νοθευμένα καύσιμα, αλλά και έδειρε τον υπάλληλο του υπουργείου που πήγε να τον ελέγξει.

Πώς γίνεται η «κλοπή»
Η «κλοπή» του καταναλωτή γίνεται ως εξής: ένας παράνομος ηλεκτρονικός μηχανισμός- κόστους γύρω στα 5.000 ευρώ- προσαρμόζεται στην αντλία και αλλοιώνει την ένδειξη της ποσότητας του καυσίμου που παραδίδεται, βάσει της οποίας τιμολογείται τελικά ο οδηγός. Αν για παράδειγμα ο μηχανισμός αυτός έχει ρυθμιστεί να κλέβει το 5% της παραδοτέας ποσότητας, τότε ο οδηγός που θα παραγγείλει 20 λίτρα βενζίνης, θα πάρει τελικά 19 λίτρα. Αν είναι ρυθμισμένος στο 10%, τότε η κλοπή θα αφορά 2 λίτρα, κ.ο.κ.

Ενδιαφέρον έχει και η εκτίμηση του προέδρου του κλάδου των βενζινοπωλών Μ. Κιούση, ότι το φαινόμενο των ελλειμματικών παραδόσεων παρατηρείται κυρίως σε πρατήρια που πωλούν καύσιμα σε αδικαιολόγητα χαμηλές τιμές σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς (π.χ. με αποκλίσεις της τάξης του 20%).

«Για να εξαλείψει το φαινόμενο των ελλειμματικών παραδόσεων η Πολιτεία αρκεί να επισπεύσει την τοποθέτηση των ολοκληρωμένων συστημάτων εισροών- εκροών όγκου καυσίμων» λέει ο κ. Κιούσης. Τεχνικά είναι εξαιρετικά δύσκολη η αλλοίωση των ενδείξεων των συστημάτων αυτών, γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο εκείνοι που αντιδρούν στην εφαρμογή τους είναι όσοι κλέβουν, αλλά και κάποιες εταιρείες που βασίζουν την ύπαρξή τους στις ελλειμματικές παραδόσεις καυσίμων στους πρατηριούχους. «Αν και το υπουργείο Οικονομίας έχει δεσμευθεί ότι θα προωθήσει το μέτρο που έχει ψηφιστεί με τον νόμο 3784/2009, με τη μέχρι τώρα πολιτική του δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στα πρατήρια» προσθέτει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ φαίνεται να οξύνεται τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, δηλαδή όταν αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους

http://www.tanea.gr


Εικόνα

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Τετ Απρ 21, 2010 11:30 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Παράθεση:
Πάνω 10% τα καύσιμα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜEΝΟΥ

Πάνω 10% τα καύσιμα


Ακρίβια άνευ προηγουμένου αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων λόγω της εντυπωσιακής αύξησης στις τιμές των καυσίμων.

Μελέτη την οποία διενεργήσαμε μετά από στοιχεία που προμηθευτήκαμε από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, καταδεικνύουν ότι η αύξηση του φόρου κατανάλωσης που θα επιβληθεί πολύ σύντομα στα καύσιμα, ως υποχρέωση της Κύπρου έναντι της Ε.Ε., δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, όπως αφέθηκε να νοηθεί από υπουργούς και ορισμένα ΜΜΕ.

Αύξηση 25%

Η αύξηση του φόρου αναμένεται ότι θα αγγίξει το 25%, με αποτέλεσμα τελικά οι τιμές των καυσίμων να αυξηθούν κατά 10% περίπου.

Επόμενο είναι βέβαια να υπάρξουν αλυσιδωτές αυξήσεις στις τιμές σχεδόν όλων των προϊόντων. Η παραγωγή και η διακίνησή τους εξαρτάται άμεσα από τα καύσιμα και γι' αυτό η αγορά θα πάρει φωτιά εν καιρώ μάλιστα οικονομικής κρίσης και προετοιμασίας για λήψη μέτρων λιτότητας.

Θέμα χρόνου είναι η αύξηση του φόρου κατανάλωσης καυσίμων, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χαρίλαος Σταυράκης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για φορολογία, η οποία αναπόφευκτα θα επιβληθεί, γιατί αποτελεί υποχρέωση προς την Ευρώπη.

Επί δυόμιση χρόνια, αποκάλυψε, παρανομούμε ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφού σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, οι χώρες μέλη πρέπει να επιβάλλουν τον κατώτατο φόρο κατανάλωσης πετρελαιοειδών που καθορίζει η ίδια. Εμείς, πρόσθεσε ο κ. Σταυράκης, καταφέραμε να το αναβάλουμε για δυόμιση χρόνια, όμως τώρα, αναμένεται να μας σταλεί επιστολή με την οποία θα μας πιέζουν να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα προσπαθήσουμε, είπε, να πετύχουμε κάποια αναβολή, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι μεγάλη.

Σήμερα ο φόρος κατανάλωσης που εισπράττεται από το κράτος για τη βενζίνη είναι 309 ευρώ για 1.000 λίτρα και για το πετρέλαιο κίνησης 256 ευρώ στα 1.000 λίτρα. Ο κατώτατος φόρος που θα υποχρεωθεί η Κύπρος να επιβάλει είναι για τη βενζίνη 421 ευρώ και για το πετρέλαιο κίνησης 330 ευρώ στα 1.000 λίτρα.

Ουσιαστικά θα αυξηθεί κατά 25% ο φόρος κατανάλωσης με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών καυσίμων κατά 13 σεντ στη βενζίνη και 9 σεντ στο πετρέλαιο κίνησης που αντιστοιχεί σε περίπου 10% αύξηση στις τιμές του κάθε λίτρου. Στον πίνακα φαίνονται οι υφιστάμενοι φόροι και τιμές και η αύξηση που θα επέλθει.

Να μην λησμονούμε και το ΦΠΑ που είναι 15% στο σύνολο της τιμής.

Να σημειώσουμε επίσης ότι παρόμοια αύξηση αναμένεται και στο μαζούτ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σημαντική αύξηση και στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας που επίσης θα επωμισθούν οι καταναλωτές.

Όσον αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης και την κηροζίνη, δεν θα υπάρξει αύξηση του φόρου κατανάλωσης επειδή γι' αυτό το καύσιμο πληρώναμε - όσο κι αν φαίνεται περίεργο - μεγαλύτερο φόρο από τον κατώτατο που καθορίζει η Ε.Ε. Γι' αυτό και η κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα επιχορήγησής του το χειμώνα.

http://www.alitheiaportal.com/alitheia/ ... usima.html


Παράθεση:
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; 10% πάνω στα καύσιμα!

Η κυβέρνηση… ώπα, κάτσε, λάθος! Πάμε απο την αρχή! Το Δ.Ν.Τ (καλύτερα τώρα) αποφάσισε εκτός από τα υπόλοιπα σκληρά αναγκαία μέτρα, να αυξήσει επιπλέον κατά 10% τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, (στα ποτά και τα τσιγάρα δε μας νοιάζει). Δικέ μου ετοιμάσου να πληρώσεις την 95αρα στο 1.70 και την 100αρα στο 1.85 (είμαι αισιόδοξος το ξέρω). Σε λίγο η μετακίνηση με το αυτοκίνητο θα θεωρείται είδος πολυτελείας και θα μας φορολογούν επιπλέον για την οδήγηση! Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με τη πράσινη ανάπτυξη και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να δεχτώ ότι τέτοιες κινήσεις έχουν καθαρά ληστρικό φοροεισπρακτικό χαρακτήρα!

Γαιδουράκια κύριοι! Σας κάνουν; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Δεν ξανακάνω θέμα με supercars, από εδώ και στο εξής μόνο ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα θα παρουσιάζω, άντε και κανα βελτιωμένο ποδήλατο!
http://www.autoblog.gr


Kάτσε να δεις που θα πάμε για ομαδική για ποδηλατάκι...

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Κυρ Μάιος 02, 2010 1:57 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am
Δημοσιεύσεις: 9639
Τοποθεσία: Αθήνα
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
enigma έγραψε:
Kάτσε να δεις που θα πάμε για ομαδική για ποδηλατάκι...



εγώ έχω ήδη .... αλλά μια πιο γερή κατασκευή θα ήταν καλύτερη μιας και θα είναι το πρωτευον μου μέσον μετακίνησης τουλάχιστον τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες..... :) ;)

_________________
About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola


Κυρ Μάιος 02, 2010 2:08 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Παράθεση:
Ντόμινο λουκέτων στα πρατήρια

"Πολλά πρατήρια έχουν κλείσει και πολλά άλλα απειλούνται με κλείσιμο", αναφέρει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος και προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μπει η αγορά καυσίμων σε φαύλο κύκλο διαρκών αυξήσεων των φόρων και διαρκούς μείωσης της κατανάλωσης.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο όγκος των πωλήσεων και ο τζίρος στα πρατήρια έχει μειωθεί από 10 - 30 % εξαιτίας των αυξήσεων στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης.

Χαρακτηριστικά η ΟΒΕ αναφέρει :

"Η συνεχής αύξηση του ΕΦΚ οδηγεί σε αντίστοιχη μείωση της κατανάλωσης και στη πράξη ακυρώνει τους στόχους της κυβέρνησης να εισπράξει περισσότερα έσοδα από τους φόρους καυσίμων. Αν το ντόμινο των αυξήσεων του ΕΦΚ μεταλλαχτεί σε ντόμινο μείωσης της κατανάλωσης και κατ επέκταση σε ντόμινο κλεισίματος πρατηρίων, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Άνεργοι βενζινοπώλες και εργαζόμενοι θα αυξήσουν τη στρατιά των ανέργων σε μια κοινωνία που, ήδη, πλήττεται από κρίση, ανεργία, φτώχεια και υπέρογκα χρέη".

Κλείνοντας, η ΟΒΕ θεωρεί ότι "στη σημερινή συγκυρία μόνη οδός αύξησης των κρατικών εσόδων είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου με την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων εισροών - εκροών σε όλα τα στάδια, ώστε να μη διαφεύγει ούτε σταγόνα καυσίμου από τον έλεγχο και τη φορολογία".

http://www.news247.gr/a/4!129296

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Πέμ Μάιος 06, 2010 7:55 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 9:29 pm
Δημοσιεύσεις: 2720
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Οι βενζινοπώλες απειλούν με κλείσιμο και οχι απειλούνται! Τα εχουν πάρει στην κράνα γιατι δεν δέχονται να του ανεβαζει κάποιος άλλος τις τιμες εκτός του εαυτού τους! Για αυτο θα τα κλεισουν μόνοι τους! :) :)Να κλεισουν όλοι..... Όταν ανέβαζαν μόνοι τους τιμές και φωνάζαμε οι υπόλοιποι αυτοι τι λέγανε? Τιποτα απλα μετράγανε τα λεφτά μας καθε βραδυ στο κλεισιμο! Τωρα που η κατασταση ανεβηκε και αλλο αρχισαν να φωναζουν! Ρε ουυυυυυυ! Την μειωση της καταναλώσης δεν την σκεφτονταν τοσα χρονια που στις 21.00 ανακοινωνες αυξηση το κρατος και αυτοι 21.05 ειχαν αλλαξει τις τιμες τους κερδιζοντας απο την διαφορα των χιλιαδων λιτρων στις δεξαμενες τους! Ρε ουυυυυυ χαραμοφαηδες ολοι!

Εγω πάντως δεν ξέρω κανεναν που να εχει βενζιναδικο και ταξι να μην εκανε λεφτα παντως!

_________________
______________
rally car wanted...


Πέμ Μάιος 06, 2010 9:21 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Μαρ 10, 2009 2:56 pm
Δημοσιεύσεις: 525
Δημοσίευση Re: Μέτρα για εξυγίανση στην αγορά καυσίμων 12 Απρίλιος 2010
Αν κλείσουν όμως τρέμω αυτούς που θα μείνουν τι θα κάνουν μετά....

_________________
Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry


Παρ Μάιος 07, 2010 6:50 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 18 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Rally All Stars (1 - 2 Μαϊου 2010)
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 4
Rally of Scotland, 15 έως 17 Οκτωβρίου 2010
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 10
1η Ανάβαση Σχίνου 4-5 Δεκεμβρίου 2010
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: NIKOS P
Απαντήσεις: 65
Citroenergy Rally Cross 2010
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 2
54η Ανάβαση Ριτσώνας (27-28 Μαρτίου 2010)
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 47
Κορυφή


 Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.

Copyright www.motorsport-fanatics.gr.

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com Portal XL 5.0 ~ Premod 0.2 phpBB SEO