[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 18, 2024 3:10 pm ]


Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
 Συγκεντρωση φιλων αυτοκινησης-anavasakias 
Συγγραφέας Μήνυμα
_

Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 08, 2010 8:34 pm
Δημοσιεύσεις: 12
Δημοσίευση Συγκεντρωση φιλων αυτοκινησης-anavasakias
Εδω και 1.5 χρονο ιδρυσα μια ομαδα στο fb που σκοπο ειχε να συγκεντρωσει Ελληνες ερασιτεχνες-επαγγελματιες του χωρου της αυτοκινησης ανεξαρτητως μαρκας αυτοκινητου, ωστε να μοιραστουν τις εμπειριες και τις δουλειες τους!!!Η ομαδα αυτη φτιαχτηκε με νοοτροπια χοντα...ως χοντακιας που ειμαι...=ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΞΕΛΙΞΗ-CUSTOM ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ (απο επαγγελματιες).Στη προσπαθεια αυτη με βοηθησαν φιλοι ερασιτεχνες της αυτοκινησης με μερακι και γνωσεις και τα οποια ειναι και ιδρυτικα μελη!!

Η ομαδα ειναι η https://www.facebook.com/groups/UltiMotorRaciTeam/

Στο εγχειρημα αυτο αφιερωσα πολυ χρονο...για να συγκεντρωσω οτι πιο ποιοτικο και προσιτο σε ελληνα επαγγελματια της αυτοκινησης!Ενδεικτικο ειναι οτι αυτη την στιγμη υπαρχει αποκλειστικη συνεργασια με βιοτεχνια στην Ελλαδα που κατασκευαζει χυτες εισαγωγες,πετακλουδες,πολυπεταλουδα σε specs του πελατη!!!

Ηδη υπαρχουν προσφορες για λαστιχα...εξατμισεις...κ.τ.λ καλυπτοντας ολη την Ελλαδα!!!Οι προσφορες φυσικα αφορουν μονο τα μελη και το μονο που ζηταμε σαν ομαδα ειναι η συμμετοχη τους....!!!ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ με γνωμονα το tech!!

Επειδη εκτιμω τους redliners στη μακρα συμπορευση μας προς τα χοντα, η δημοσιευση εδω δεν εχει στοχο διαφημισης αλλα ενημερωσης...καθοτι στην αυτοκινηση την ζω ως ερασιτεχνης και οχι επαγγελματιας!!Μπορουν να υπαρξουν αγορες group buy...σε πολλες αγορες....οπως π.χ λαστιχα που συνηθως προκυπτει η αγορα τους πριν ή μετα απο trackday!!

Για την καλυτερη κατανοηση της λειτουργιας της ομαδας στο fb...υπαρχουν κανονες στα "αρχεια" της που το καθε μελος θα πρεπει να διαβασει για τον καλυτερο εγκληματισμο!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΑΖΙ...ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ.

Ευχαριστω τους διαχειριστες για την δημοσιευση....και παρακαλω να την κλειδωσουν!!Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αν πιστευουν οτι πρεπει να σβηστει!


Παρ Νοέμ 23, 2012 10:49 am
Προφίλ
_

Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 08, 2010 8:34 pm
Δημοσιεύσεις: 12
Δημοσίευση Re: Συγκεντρωση φιλων αυτοκινησης-anavasakias
Βασικη προυποθεση οπως σε καθε φορουμ ειναι να μας συστηθειτε! [smilie=bs_iloveyou.gif]


Παρ Νοέμ 23, 2012 11:36 am
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 


 Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.

Copyright www.motorsport-fanatics.gr.

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com Portal XL 5.0 ~ Premod 0.2 phpBB SEO