...έψαχνα να βρώ μπλούζες να ανεμίζουν όπως στο Κένταυρος αλλα τίποτα!! (είχε κρύο αυτή τη φορα! )
...είχα τηλεφωνηθεί λίγο πρίν με κάτι φίλους μου και μου΄παν πως θα ήταν στην φουρκέτα στη Φυλή και έτσι έκανα το καλύτερο που μπορούσα!!
Μπήκα άκοπος στην φουρκέτα στην 1η Ε.Δ. το Μελετάκι και απο το υπερκράτημα έγεινε ότι έγεινε. Δεν έχασα ταχύτητα .Ηταν απο 3 σε 2 και είχα ετοιμαστεί για χειρόφρενο γιατί περίμενα υποστροφή με τόση φόρα!!! Ηταν δύσκολος αγώνας. Είχε πέσει η ψυχολογία απο την παραλίγο τούμπα...μετά σταματήσαμε στο ατύχημα του Τερζάκη και ήρθε για να δέσει!! Απο την 4η και μετά ξεκίνησα να το ευχαριστιέμαι! ...φυσικά η Ναυσικά ήταν η ψυχή του αγώνα και έτσι καταφέραμε να τερματήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς!!
_________________ ...αν φοβάσαι να μην πεθάνεις σημαίνει πως φοβάσαι και να ζεις !
φιλε στελιο αν δεις το video απο την πάνακτο λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειωσει θα ακουσεις μια φωνη να λεει : ΔΩΣΕ ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟ....ΔΩΣΕΕΕΕΕ" ηταν ο δικός μας ο toufas! επισης στην φυλή 1 στην αριστερη φουρκετα που σου γλυστρισε, 10 μετρα πριν απο την φουρκετα, κοιτα το video σας δεξια και θα δεις εμενα στον δρόμο να σας φωνάζει! το m.f. σας στηριξε αλλα λόγω κόσμου στα κομματια και κρυου δεν βγαλαμε μπλουζες!
θα τα πουμε στον επομενο αγωνα σας!
_________________ ______________ rally car wanted...
μέχρι να συγκεντρώσω τα ινκάρ προτίμησα να ποστάρω για αρχή τις πιο δυνατές στιγμές του αγώνα που μπορούν λιγάκι να φανούν μέσα απο ένα ινκάρ! ...είναι οι στιγμές που κάνουν έναν αγώνα αξέχαστο ειδικά τα ανάποδα στην πάνακτο με το αμάξι σχεδόν στον αέρα!!!
_________________ ...αν φοβάσαι να μην πεθάνεις σημαίνει πως φοβάσαι και να ζεις !
Δευτ Νοέμ 30, 2009 12:43 pm
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε mk1 Stelios για την δημοσίευση του/της: Costas
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας και την παρουσία σας!!! Κι εγώ περίμενα να δω ανεμίζουσες μπλούζες και ιδρωμένα αγόρια να χοροπηδάνε στις φουρκέτες αλλά δεν πειράζει, συγχωρείστε λόγω κρύου!!! Είδα το βίντεο με τις φωνές σας και πολύ χάρηκα!!! Μακάρι να τις ακούγαμε και μέσα στο αυτοκίνητο να παίρναμε θάρρος... Πολύ δύσκολος αγώνας με ακόμα πιο δύσκολο ξεκίνημα για μας. Ευτυχώς ο Στέλιος είναι πολύ έμπειρος οδηγός (επαγγελματίας γαρ) και δεν εγκαταλείψαμε τόσο γρήγορα... Και πάλι ευχαριστούμε...
Δευτ Νοέμ 30, 2009 4:42 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 30ο Ράλλυ Παλάδιο (28 Νοεμβρίου 2009)
queen_corvette έγραψε:
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας και την παρουσία σας!!! Κι εγώ περίμενα να δω ανεμίζουσες μπλούζες και ιδρωμένα αγόρια να χοροπηδάνε στις φουρκέτες αλλά δεν πειράζει, συγχωρείστε λόγω κρύου!!! Είδα το βίντεο με τις φωνές σας και πολύ χάρηκα!!! Μακάρι να τις ακούγαμε και μέσα στο αυτοκίνητο να παίρναμε θάρρος... Πολύ δύσκολος αγώνας με ακόμα πιο δύσκολο ξεκίνημα για μας. Ευτυχώς ο Στέλιος είναι πολύ έμπειρος οδηγός (επαγγελματίας γαρ) και δεν εγκαταλείψαμε τόσο γρήγορα... Και πάλι ευχαριστούμε...
o toufas (πρωην tommi) θα στεναχωρηθεί που δεν το ακούσατε στον δεύτερο πάνακτο ... έβγαλε τα εσωψυχά του (δες το βίντεο απο τον πάνακτο στο τέλος)
Good Job Queen...
Ηθελα να πω και μπράβο στον στέλιο για την προετοιμασία του αυτοκινήτου μιας και το μοτερ θα δούλευε όλη την ώρα κόκκινα αλλά τα μπλέ οβάλ σε μασάνε πουθενά....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Δευτ Νοέμ 30, 2009 5:12 pm
Costas
_
Re: 30ο Ράλλυ Παλάδιο (28 Νοεμβρίου 2009)
Να πω ένα γειά (το πρώτο μου post) και να ευχαριστήσω όλους σας για τις πληροφορίες και την κάλυψη που προσφέρετε. Το Παλλάδιο στάθηκε αφορμή να βρω το motorsport-fanatics.gr καθώς έψαχνα για κάποιο πλάνο του φίλου μου Ανδρέα Κ. (#93 με την πορτοκαλί 911 RS από όπου και το παρακάτω video).
Η ατμόσφαιρα που έχω δει μέχρι τώρα στο φόρουμ και αγάπη που δείχνετε στους αγώνες δίνουν έμπνευση!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση