Re: Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες
saxter έγραψε:
Επιστολή διαμαρτυρίας από τους οδηγούς αγώνων Βορείου Ελλάδοςzougla.gr έγραψε:
Αποχή από τους αγώνες κάνουν οι οδηγοί της Βορείου Ελλάδος
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 22:34
.... Ήδη το νέο καθεστώς των καυσίμων εξανάγκασε τους ίδιους αγωνιζόμενους να επωμιστούν τα έξοδα των αλλαγών στα αυτοκίνητά τους και καλούνται τώρα πάλι με δική σας απόφαση να πληρώσουν και 50€ επιπρόσθετα για τη συμμετοχή τους.
.....
Το Δ.Σ. Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.
..καλά αυτό μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο!
Καταρχήν δεν υπάρχουν κίνητρα για νέους αγωνιζόμενους. Χωρίς νέους το άθλημα δεν θα πάει μπροστά με τίποτα!
Από όσο έχω δει ,όσο καιρό ασχολούμε (2005 κ μετά),έχουν "θαφτεί" οι μικρές κατηγορίες.
Κάπου ίσως χάθηκε το νόημα από αθλητισμό σε πρωταθλητισμό!! Γινόταν αγώνας το μόνο που έδειχναν ήταν τους πρώτους τη γενικής! Που είναι τα 1.1 τα 1.3 ή 1.4 των αγώνων? ..κ επιμένω στις μικρές κατηγορίες γιατί ήταν σχετικά πιό φθηνές και πιο προσιτές σε αρκετούς και ειδικά σε νέους.
Ας κάνουν μείωση 30-50% σε αυτές τις κατηγορίες ...για να δούμε τι θα γίνει μετά!
..ας πηγαίνουν αγωνιζόμενοι να βοηθάνε αφιλοκερδώς τις λέσχες και μετά να έχουν μείωση στο παράβολο κατά 20-40% ! Τι συμφέρει κάθε λέσχη ? να τρέξουν 10 με κανονικό παράβολο ή 10 με κανονικό +20 επιπλέον κ ας είναι μειωμένο?
Το έχω πει κ θα το ξαναπώ πως πολλά αγωνιστικά λόγο νέων κανονισμών έμειναν στην άκρη λόγο του ότι το πλήρωμα δεν έχει κράνοι με χανς και χανς. Πού είναι οι λέσχες να βοηθήσουν τους αγωνιζόμενους για να τρέξουν που πολύ πιθανόν να είναι κ νέοι κ να μην διαθέτουν 800€ (2 μηνιάτικα) ?
Δεν θα πάω μακριά...πόσα αγωνιστικά σε κάθε αγώνα κοντά στην Αττική βγαίνουν για βόλτα μέχρι τον σημείο του αγώνα?
..μετά ας πάμε στις λέσχες!
Το 2009 ήθελα να τρέξω στο ράλλυ Φίλιππος και επειδή είχα ιστορικό δεν είχα δικαίωμα έκπτωσης(τηλεφωνική συνομιλία). Φυσικά δεν θα με δουν να χτυπάω την πόρτα ξανά
..ούτε κ στο Ράλλυ Κένταυρος θα με δουν ξανά, γιατί είχα πάει να τρέξω πάλι σαν νέος αγωνιζόμενος, έκανα εγώ το λάθος και πληρώθηκε ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής και όταν τους έστειλα email(είπα αυτή την φορά να μην πάρω τηλέφωνο) όχι να επιστραφεί το ποσό, αλλά να πάω να τρέξω την επόμενη χρονιά με κάποιες έξτρα παροχές ..με έγραψαν κανονικότατα και δεν απάντησαν ποτέ (το email υπάρχει ακόμα)!!
..και τέλος είναι θέμα δικό μας! Αν οι αγωνιζόμενοι δεν βοηθήσουν και δεν παροτρύνουν κάποιον να μπει στο χώρο τότε δεν καταφέρνουμε τίποτα. Αν εμείς οι αγωνιζόμενοι δεν βοηθήσουμε τον χώρο πάλι δεν καταφέρνουμε τίποτα και πάντα θα υπάρχει αυτή η μιζέρια που λέει αποχή στους αγώνες!!