Re: Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες
Καλημέρα!!!
Κατ'αρχήν δε σας έχω "γράψει" παραπονιάρη saxter, σας αγαπάω και σας διαβάζω σταθερά, αφού το φόρουμ το νιώθω και δικό μου καθότι ήμουν εδώ from day 1 σχεδόν. Άλλο αν οι υποχρεώσεις μου με κράτησαν μακριά απ'τα αγωνιστικά δρώμενα οπότε και δεν είχα κάτι να γράψω ή να σχολιάσω στο φόρουμ...
Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά, έχω τόσες μέρες ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου γιατί ξαναβρέθηκα μετά από τόσο καιρό σε δεξί μπάκετ και μάλιστα σε τελείως διαφορετικό αγώνα απ'ότι είχα μάθει.
Ο οδηγός μου (Φώτης Κουτσουμπός) είναι παλιός στο χώρο και πάρα πολύ έμπειρος σε τέτοιους αγώνες, επίσης πολύ διεκδικητικός όσον αφορά τίτλους και πρωτιές και πάρα πολύ απαιτητικός όσον αφορά την καλή επίδοση στον αγώνα, οπότε για μένα είναι τιμή που μου εμπιστεύθηκε την πλοήγησή του στο Αττικό και διπλότριπλη τιμή αν τελικά τρέξουμε το 2012 όπως συζητάμε...
Η εμπειρία μου απ'το χώμα δεν περιγράφεται, και νομίζω οτι ένας τέτοιος αγώνας δε συγκρίνεται κιόλας με χωμάτινα ράλλυ είναι κάτι εντελώς άλλο.
Η πλοήγηση είναι διαφορετική, οι ευθύνες του συνοδηγού πολλές και πολύ μπλεγμένες, θέλει άριστη συγκέντρωση και πάρα πολύ μεγάλες αντοχές καθώς υπάρχουν αγώνες με συνεχόμενες ειδικές των 150+ χιλιομέτρων η καθεμία.
Έχοντας λοιπόν μια πολύ καλή συνεργασία και ηρεμία (σε άλλους πιο σημαντικούς αγώνες μου είπε οτι θα πέφτει και το δέον μπινελίκι σε περίπτωση λάθους!!!) και αυτά σε συνδυασμό με τη δική μου συγκέντρωση και τις οδηγικές ικανότητες του Φώτη, καταφέραμε χωρίς απώλειες στο δίλιτρο Suzuki Vitara και σε πολύ καλούς χρόνους παρά κάποια χασίματα που κάναμε να τερματίσουμε 2οι στη Ζ1 open.
Να πω λοιπόν ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Φώτη Κουτσουμπό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου έδωσε αυτή τη μοναδική ευκαιρία στο πλευρό του, και φυσικά στους χορηγούς μας CAMPINGAZ, TERRA, 4ΚΙΝΗΣΗMAG και FEDIMA TYRES που ξέρουμε όλοι οτι χωρίς τη στήριξη των εκάστοτε χορηγών τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα έως και ακατόρθωτα...
Θα σας κρατάω ενήμερους, και θα ρωτήσω το Φώτη πως θα γίνει να βάλουμε αυτοκόλλητο mf κάπου στο αμάξι.