[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Απρ 20, 2026 1:03 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 487 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Επόμενο
 Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες
Παράθεση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πλήρωμα της ΑΛΑΛ “PAZONEN” – ΚΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έλαβε μέρος στο TIGER RALLY τελευταίο αγώνα του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στις 26-11-2011.

Ο αγώνας (85 χλμ ειδ. διαδρομών) είχε 4 ειδικές επαναλαμβανόμενες εκ των οποίων οι 2 μικτές (άσφαλτο-χώμα)

Το πλήρωμα τερμάτισε στην 5Η θέση της γενικής κατάταξης , στην 1Η θέση 2WD (Ελληνική F2) , στην 1η Α/6 (Ελληνική F3) , 1Ο GR A και 1Ο στα 1400 cc (Ελληνική Α/5).

Ο αγώνας κύλησε ομαλά για το πλήρωμα του TOYOTA YARIS εκτός από ένα σκασμένο ελαστικό στην δεύτερη ειδ. Διαδρομή αναγκάζοντάς το να οδηγήσει για 8 km περίπου με την ζάντα.

Επόμενος αγώνας για το πλήρωμα στον 1Ο αγώνα του Κυπριακού Πρωταθλήματος στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ στα τέλη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Συνημμένο:

Σάβ Δεκ 03, 2011 4:59 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Το 7ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ RALLY θα διεξαχθει στις 10-11 Δεκεμβριου 2011 στην Αθηνα,εκκινηση 10.30 το Σαββατο απο το πρατηριο της ΕΚΟ στην Λ.Κηφισιας 264.

Μια ωραια ευκαιρια να θαυμασουμε παλια αυτοκινητα σε διαδρομες εντος Αθηνας ,ο τερματισμος του αγωνα θα γινει στις 13.30 την Κυριακη στον ιδιο χωρο.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Σάβ Δεκ 10, 2011 12:15 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

racing-news.gr έγραψε:
ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΑΚΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ RALLY RONDE DI SPERLOGA

Ο Διαμαντής Τζαμπάζης με συνοδηγό τον Κωνσταντίνο Χειράκη θα συμμετάσχει το επόμενο Σαββατοκύριακο( 17-18/12/2011)στο Rally RONDE DI SPERLOGA στην Ιταλία.

Το αυτοκίνητο ένα Mıtsubıshı EVO X που προετοιμάζει η ομάδα του οδηγού AUTO MHXANIKH RACING TEAM. Το αμάξι έχει την υποστήριξη της ΚΥΡΚΟΣ RACING.

Την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος στην Ιταλία συντονίζει η εταιρία VERGINA TEAM PROJECT με επικεφαλής τον Στέλιο Φάκαλη. Χορηγός αυτής της προσπάθειας είναι η κατασκευαστική εταιρία ΔΕΛΤΑ.ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΑΕ.

Εικόνα

Σάβ Δεκ 10, 2011 2:42 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ Σ.Ο.Α.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος έχουν ως εξής

1)Ριτσώνα 65 ψήφοι

2)Αχλαδόκαμπος 51 ψήφοι

3)Πορταριά 49 ψήφοι

4)Σχίνος 46 ψήφοι

5)Κύμη 38 ψήφοι

6)Πιτίτσα 37 ψήφοι

7)Θίσβη ‘’ 26 ψήφοι

8)Ζαγκλιβέρι 14 ψήφοι

9)Αγ.Αννα 12 ψήφοι

10)Ομαλός 12 ψήφοι

11)Μοσχοκαριά ‘’ 6 ψήφοι

12)Αιγείρα ‘’ 6 ψήψοι

13)Δημητσάνα 5 ψήφοι

14)Ομπλού’’ 1 ψήφος

‘’Εκτός πρωταθλήματος 2010

Ο μεγάλος αριθμός ψήφων στην ολιγοήμερη δημοσκόπηση μας δείχνει τις προτιμήσεις των συναθλητών μας

Σ.Ο.Α.Α. Η μοναδική αδέσμευτη δίοδος της φωνής των αγωνιζομένων.

Τετ Δεκ 14, 2011 6:04 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ψαχνωντας λιγο στο internet τα evo ματια μου επεσαν πανω σε ενα γνωστο ονομα, αυτό της Ναυσικάς Βασιλειάδου ή αλλιώς queen corvette μέλος του forum μας. Αν και μας εχει ξεχασει(γραψει) τον τελευταιο καιρό εγω θα αναφερθω στην παρουσια της στο TRAIL RIDE CUP 4X4 και συγκεκριμένα στο Αττικό Trail Ride στις 11 Δεκεμβρίου 2011, που ως συνοδηγός (βεβαίως βεβαίως) κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας τον πολυπόθητο τσίγκο! Η αγαπητή μας queen δεν θα ειχε καταφερει ομως τίποτα αν ο οδηγός Φώτης Κουτσούμπος δεν της ειχε εμπιστευθει το δεξί bucket του αγωνιστικού Suzuki του με το νουμερο 104 στις πόρτες. Περαιτέρω νέα/ειδησεις/εμπειρίες για τον αγώνα θα περιμένω απο την ίδια την queen corvette ....

Όπως και να εχει συγχαρητηρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Συνολικά αποτελέσματα

Συνημμένο:
Results Trail Ride Attiko 2011.pdf [270.47 KiB]
Έχει μεταφορτωθεί 265 φορές

Τετ Δεκ 14, 2011 8:52 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Μεγαλώνει σιγα σιγά το 4WD παράρτημα. Τελικά όλοι κάπου είμαστε χωμένοι! O ένας απο δω, ο άλλος απο 'κέι!

ΥΓ: saxterie εσύ ξερεις να διαβαζεις roadbook, έτσι δεν είναι??
Εικόνα

Απλά έκανα κάποιους συνειρμούς για το μέλλον, αμα είναι να σε έχω στο νού μου για το δεξί "bucket"

Τετ Δεκ 14, 2011 9:43 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

panrok90 έγραψε:
Μεγαλώνει σιγα σιγά το 4WD παράρτημα. Τελικά όλοι κάπου είμαστε χωμένοι! O ένας απο δω, ο άλλος απο 'κέι!

ΥΓ: saxterie εσύ ξερεις να διαβαζεις roadbook, έτσι δεν είναι??
Εικόνα

Απλά έκανα κάποιους συνειρμούς για το μέλλον, αμα είναι να σε έχω στο νού μου για το δεξί "bucket"

Ένα θα σου πω! Πολλοι ειναι οι μεγάλοι οδηγοι όπου η καριέρα τους ξεκίνησε απο το δεξι bucket! χαχαχα

Πέμ Δεκ 15, 2011 10:18 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα!!!
Κατ'αρχήν δε σας έχω "γράψει" παραπονιάρη saxter, σας αγαπάω και σας διαβάζω σταθερά, αφού το φόρουμ το νιώθω και δικό μου καθότι ήμουν εδώ from day 1 σχεδόν. Άλλο αν οι υποχρεώσεις μου με κράτησαν μακριά απ'τα αγωνιστικά δρώμενα οπότε και δεν είχα κάτι να γράψω ή να σχολιάσω στο φόρουμ...

Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά, έχω τόσες μέρες ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου γιατί ξαναβρέθηκα μετά από τόσο καιρό σε δεξί μπάκετ και μάλιστα σε τελείως διαφορετικό αγώνα απ'ότι είχα μάθει.
Ο οδηγός μου (Φώτης Κουτσουμπός) είναι παλιός στο χώρο και πάρα πολύ έμπειρος σε τέτοιους αγώνες, επίσης πολύ διεκδικητικός όσον αφορά τίτλους και πρωτιές και πάρα πολύ απαιτητικός όσον αφορά την καλή επίδοση στον αγώνα, οπότε για μένα είναι τιμή που μου εμπιστεύθηκε την πλοήγησή του στο Αττικό και διπλότριπλη τιμή αν τελικά τρέξουμε το 2012 όπως συζητάμε... :P

Η εμπειρία μου απ'το χώμα δεν περιγράφεται, και νομίζω οτι ένας τέτοιος αγώνας δε συγκρίνεται κιόλας με χωμάτινα ράλλυ είναι κάτι εντελώς άλλο.
Η πλοήγηση είναι διαφορετική, οι ευθύνες του συνοδηγού πολλές και πολύ μπλεγμένες, θέλει άριστη συγκέντρωση και πάρα πολύ μεγάλες αντοχές καθώς υπάρχουν αγώνες με συνεχόμενες ειδικές των 150+ χιλιομέτρων η καθεμία. :shock:
Έχοντας λοιπόν μια πολύ καλή συνεργασία και ηρεμία (σε άλλους πιο σημαντικούς αγώνες μου είπε οτι θα πέφτει και το δέον μπινελίκι σε περίπτωση λάθους!!!) και αυτά σε συνδυασμό με τη δική μου συγκέντρωση και τις οδηγικές ικανότητες του Φώτη, καταφέραμε χωρίς απώλειες στο δίλιτρο Suzuki Vitara και σε πολύ καλούς χρόνους παρά κάποια χασίματα που κάναμε να τερματίσουμε 2οι στη Ζ1 open.

Να πω λοιπόν ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Φώτη Κουτσουμπό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου έδωσε αυτή τη μοναδική ευκαιρία στο πλευρό του, και φυσικά στους χορηγούς μας CAMPINGAZ, TERRA, 4ΚΙΝΗΣΗMAG και FEDIMA TYRES που ξέρουμε όλοι οτι χωρίς τη στήριξη των εκάστοτε χορηγών τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα έως και ακατόρθωτα...

Θα σας κρατάω ενήμερους, και θα ρωτήσω το Φώτη πως θα γίνει να βάλουμε αυτοκόλλητο mf κάπου στο αμάξι. ;)

Πέμ Δεκ 15, 2011 11:47 am
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

congrats Queen ...... :ok

Πέμ Δεκ 15, 2011 11:56 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Μια πολύ ωραία δουλεία σε μορφή ένθετου απο team xwmatinos

xwmatinos.gr έγραψε:
Ανασκόπηση Κυπέλλου Χωμάτινων Rally 2011

Η αυλαία για το Κύπελλο χωμάτινων Rally 2011 έπεσε! Τα φώτα έσβησαν. Ακόμη το χειροκρότημα φθάνει ζεστό στα αυτιά μου. Δυνατό, με συγκινήσεις, από μας τους απλούς θεατές, για όλους εκείνους που περνούν βουνά, ποτάμια, για τους μοναχικούς καβαλάρηδες, για τους εραστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τους έλληνες οδηγούς. Ανασκόπηση Κυπέλλου Χωμάτινων Rally 2011. Μια ιδέα του Γιώργου Φασκιώτη η οποία πήρε ...σάρκα και οστά.

Το πίστεψε πρώτος από όλους μας. Το μέσο για να φιλοξενηθεί υπάρχει! Με μεγάλη χαρά αγκαλιάζω την ιδέα. Τώρα το στήσιμο. Πως θα γίνει? Έχει πολύ δουλειά. Ποιος άλλος? Υπογραφή Γιάννης Βραχωρίτης. Ζωγραφίζει το παλικάρι μας. Και ποιος θα αρθρογραφήσει? Υπογραφή Απόστολος Παλάτος. Φωτογραφικό υλικό? Ποιο πλούσιο δεν μπορούσε… Δια χειρός χωμάτινου.gr, με την τέχνη του Σπύρου Καμνισενμάκι, με τον φακό του Γιάννη Βραχωρίτη, με “κυνηγό” τον Αντρέα Αποστολίδη.

Έτσι λοιπόν στήθηκε από το team xwmatinos.gr η ανασκόπηση για το Κύπελλο χωμάτινων Rally 2011. Ολότελα δικό σας με ένα κλικ στο λινκ που ακολουθεί.

http://www.xwmatinos.gr/REVIEWxwma2011.pdf

Παρ Δεκ 16, 2011 1:42 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 487 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 1043
ΤΡΕΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Συγγραφέας: Giorgos
Απαντήσεις: 31
Μικρά και διάφορα νέα από το Moto GP
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 1
Νέα κατηγορία R4 στους αγώνες αυτοκινήτων