|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Δευτ Αύγ 24, 2026 2:21 pm ]
|
|
Rally France round 11 (WRC, SWRC, Drivers Academy)
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
Proedros
__
|
 Re: Rally France round 11 (WRC, SWRC, Drivers Academy)
Εγω την παραπανω βαθμολογια την βλεπω μπανανα μην πω μπανανια ολοκληρη.
HIRVONEN 196 ORGIER 193 ΚΟΝΤΟΣ 183 ειναι η σωστη αλλα ο WILSON δεν την εκανε την ενσταση για το τυχαιο σπρωξημο του κοντου στην ΣΟΥΗΔΙΑ. Στα τετοια μου η FORD ας το παρει ο πιτσιρικας που ειναι και τιμοναρα και μετα να αλλαξει και ομαδα, η μεροληψια υπερ του κοντου δεν μου αρεσει και γενικος υπερ οποιασδηποτε ομαδας οσο ισχυρει κι αν ειναι.
_________________ Blue Oval Power
Juha Kankkunen - Rally Finland 1998
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 5:58 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
Proedros έγραψε: Εγω την παραπανω βαθμολογια την βλεπω μπανανα μην πω μπανανια ολοκληρη.
HIRVONEN 196 ORGIER 193 ΚΟΝΤΟΣ 183 ειναι η σωστη αλλα ο WILSON δεν την εκανε την ενσταση για το τυχαιο σπρωξημο του κοντου στην ΣΟΥΗΔΙΑ.
Στα τετοια μου η FORD ας το παρει ο πιτσιρικας που ειναι και τιμοναρα και μετα να αλλαξει και ομαδα, η μεροληψια υπερ του κοντου δεν μου αρεσει και γενικος υπερ οποιασδηποτε ομαδας οσο ισχυρει κι αν ειναι. +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 6:10 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 7:08 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: Proedros έγραψε: Εγω την παραπανω βαθμολογια την βλεπω μπανανα μην πω μπανανια ολοκληρη.
HIRVONEN 196 ORGIER 193 ΚΟΝΤΟΣ 183 ειναι η σωστη αλλα ο WILSON δεν την εκανε την ενσταση για το τυχαιο σπρωξημο του κοντου στην ΣΟΥΗΔΙΑ.
Στα τετοια μου η FORD ας το παρει ο πιτσιρικας που ειναι και τιμοναρα και μετα να αλλαξει και ομαδα, η μεροληψια υπερ του κοντου δεν μου αρεσει και γενικος υπερ οποιασδηποτε ομαδας οσο ισχυρει κι αν ειναι. +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 καλα εσυ μην ακουσεις καποιον να ειναι κατα του κοντου! Απλα να ειστε αντικειμενικοι και να μην εθελοτυφλειτε κυριοι!!! Η αμεροληψια δεν ηταν υπερ του κοντου αλλα υπερ της Citroen . Όπως και μεροληψια εχει υπαρξει και άλλες φορες υπερ της Ford! Σε εκεινο το γεγονός απλά εκμεταλευτηκαν το κανονισμό ο οποιος ηταν ελειπης! Δηλαδη εσας σας αρεσει που κανεις δεν ασχολειται με τα καραγκιοζιλικια που γινονται με τα φρεναρισματα λιγα μετρα απο το τέλος των ειδικων , γεγονος το οποιο εχει γινει πολλες φορες και απο τις δυο ομαδες!!!! Εκει δεν υπαρχει μεροληψια ε??? Η FIA που είναι???? Ή οταν ο Ogier σε συννενοηση με την CItroen ειχαν αποσυνδεσει τον πομπο του και οδηγουσε μεσα στην ακροπολική νυχτα χωρις κανενας να ξερει τους χρονους του αλλα και το που βρίσκεται??? Μην ειστε κομπλεξικοι απεναντι στον κοντο! Να ειστε αντικειμενικοι και να παραδεχεστε οτι για τον λογο οτι υπηρχαν -μεχρι τωρα- μονο 2 ομαδες στο πρωταθλημα, ο καθενας έκανε οτι του κ@υλωνε γιατι κρατουσαν την FIA απο τα @@! Και αναφερομαι πιο πολυ στους υπευθυνους των ομαδων και οχι στους οδηγους!!!!! Οι οδηγοί ακολουθάνε οδηγίες και "χορεύουν" στον "ρυθμό" των ομάδων!!!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 7:34 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
saxter έγραψε: GregWrc έγραψε: Proedros έγραψε: Εγω την παραπανω βαθμολογια την βλεπω μπανανα μην πω μπανανια ολοκληρη.
Στα τετοια μου η FORD ας το παρει ο πιτσιρικας που ειναι και τιμοναρα και μετα να αλλαξει και ομαδα, η μεροληψια υπερ του κοντου δεν μου αρεσει και γενικος υπερ οποιασδηποτε ομαδας οσο ισχυρει κι αν ειναι. +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 καλα εσυ μην ακουσεις καποιον να ειναι κατα του κοντου! Απλα να ειστε αντικειμενικοι και να μην εθελοτυφλειτε κυριοι!!! Η αμεροληψια δεν ηταν υπερ του κοντου αλλα υπερ της Citroen . Όπως και μεροληψια εχει υπαρξει και άλλες φορες υπερ της Ford! Σε εκεινο το γεγονός απλά εκμεταλευτηκαν το κανονισμό ο οποιος ηταν ελειπης! Δηλαδη εσας σας αρεσει που κανεις δεν ασχολειται με τα καραγκιοζιλικια που γινονται με τα φρεναρισματα λιγα μετρα απο το τέλος των ειδικων , γεγονος το οποιο εχει γινει πολλες φορες και απο τις δυο ομαδες!!!! Εκει δεν υπαρχει μεροληψια ε??? Η FIA που είναι???? Ή οταν ο Ogier σε συννενοηση με την CItroen ειχαν αποσυνδεσει τον πομπο του και οδηγουσε μεσα στην ακροπολική νυχτα χωρις κανενας να ξερει τους χρονους του αλλα και το που βρίσκεται??? Μην ειστε κομπλεξικοι απεναντι στον κοντο! Να ειστε αντικειμενικοι και να παραδεχεστε οτι για τον λογο οτι υπηρχαν -μεχρι τωρα- μονο 2 ομαδες στο πρωταθλημα, ο καθενας έκανε οτι του κ@υλωνε γιατι κρατουσαν την FIA απο τα @@! Και αναφερομαι πιο πολυ στους υπευθυνους των ομαδων και οχι στους οδηγους!!!!! Οι οδηγοί ακολουθάνε οδηγίες και "χορεύουν" στον "ρυθμό" των ομάδων!!! ρε saxter ...έχω δηλώσει ότι είμαι anti-loeb... στο motorsport τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχει ο συνδυασμός Γαλλική Ηγεσία FIA και Γάλλος Οδηγός (πχ Jan Todt, Michelle Mouton - Loeb ) και όπως παλιότερα Balestre - Prost .... και αν δεν στηρίζουμε τα παιδιά τα δικά μας θα μας πλακώσουν .... την δεκαετία του 1980 στην F1 τα μαγικό δίδυμο Balestre - Prost έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν τον Senna απο το ξεκίνημα της καριέρας του, επίσης αλλάζουμε την ομολογκασιον όποτε γουστάρουμε για να μπουν τα δικά μας αμάξια C4 , Kit Car κτλ σας παραμπέμπω στο ντοκυματέρ του Senna. Το θέμα με τα "φρεναρίσματα στο τέλος των ειδικών" λύθηκε .... του χρόνου όλοι τούμπα.... άλλα αναλογίσου πόσους χωμάτινους αγώνες πήρε ο κοντός σαν γάτος με το C4 που γάζωνε βάζωντας μπροστά του τα παιδάκια στον μισό αγώνα και έπειτα βάραγε .... μόνο τον Ψηλό δεν μπορούσε να κάνει καλά. Εμένα τον τελευταίο καιρό όλο περιστατικά υπερ της citroen και των οδηγών της μου έρχονται στο μυαλό ....... π.χ Ogier - Mexico.... τι να κάνω και θέλω να είμαι αντικειμενικός Φιλικά !!!
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 8:07 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
GregWrc έγραψε: Proedros έγραψε: Εγω την παραπανω βαθμολογια την βλεπω μπανανα μην πω μπανανια ολοκληρη.
HIRVONEN 196 ORGIER 193 ΚΟΝΤΟΣ 186 ειναι η σωστη αλλα ο WILSON δεν την εκανε την ενσταση για το τυχαιο σπρωξημο του κοντου στην ΣΟΥΗΔΙΑ.
Στα τετοια μου η FORD ας το παρει ο πιτσιρικας που ειναι και τιμοναρα και μετα να αλλαξει και ομαδα, η μεροληψια υπερ του κοντου δεν μου αρεσει και γενικος υπερ οποιασδηποτε ομαδας οσο ισχυρει κι αν ειναι.
|
| Δευτ Οκτ 03, 2011 8:08 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
|
| Σάβ Οκτ 08, 2011 10:46 am |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|