Εγω εχω να πω πως τελιωνει με τον καλυτερο τροπο μια λαμπρη καριερα ενος πρωταθλητη...ο Κοντος ακουσε τα μυρια οσα στην καριερα του (οπως αυτα που ειπε ο Saxter) ομως κανεις μα κανεις δεν μπορει ν αμφισβιτησει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΠΤΗ 10ΕΤΙΑ!!! Τωρα το WRC αλλα και ολος ο Μηχανοκινητος Αθλητισμος περναει σε μια νεα εποχη... Νεοι οδηγοι αλλα και οδηγοι της γενιας του Κοντου (Solberg Sordo Hirvonen) εχουν πλεον την ευκαιρια να κοντραριστουν με σκοπο την νικη σε καθε αγωνα χωρις να υπαρχει φαβορι (μονιμο ηταν ο Loeb) η outsider... Η επισιμη Ford αποχωρει αλλα η M-Sport θα εχει την υποστιριξη του αργοστασιου οποτε θα εχουμε μια κατασταση αναλογη με αυτη της Lancia το 1992...το ιδιο συμβαινει με την Prodrive... Εχουμε επιστροφες κατασκευαστων οπως VW (με σοβαρες βλεψεις προς την κορυφη) Toyota (ole!!!) και Hyundai με αποτελεσμα περισσοτερα Bucket και μαλιστα εργοστασιακα να ειναι διαθεσιμα για τα νεα ανερχομενα αστερια αλλα και για τις 'παλιοσειρες' που με την εμπειρια τους μπορουν να τα πλαισιωσουν...
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να ερθει το επομενο πρωταθλημα...
_________________ 'If in doubt,flat out'...Colin Mc Rae
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση