|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
| [ +/- ]
[ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 1:14 am ]
|
|
Rally Mexico 8-11 / 03 / 2012
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
saxter
___
|
 Re: Rally Mexico 8-11 / 03 / 2012
Και πανω που ελεγα οτι σοβαρευτηκες! Που κολλάει αν ο Loeb εχει ισχυρο λόγο στην Citroen ? Που και πάλι δεν νομίζω να είναι έτσι όπως το λές(γενικό αφεντικό) απλά ίσως του ότι η Citroen οφείλει πολλά στον κοντο να εχει ισχυρο δικαιωμα λόγου. Και παλι ετσι να ειναι, εδω σχολιάζουμε τον αγώνα και την νίκη του κοντου. Που κολλάει αν δίνει εντολές ή παιρνει εντολές? Όσον αφορα αυτο που συνεχίζεις να λες για το περσυνο πρωταθλημα, δεν θα το σχολιάσω. Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Για όλα τα πρωταθληματα της Citroen εσυ λεγε για το περσυνο. τεσπα... και τέλος αναφερθηκα στο δικο μας αγωνα και ειπα οτι περιμενω, οχι για να νικησει η Citroen , αλλα απλα για να τον παρακολουθησω! helloooooooo
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 10:32 am |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
saxter έγραψε: Και πανω που ελεγα οτι σοβαρευτηκες! Που κολλάει αν ο Loeb εχει ισχυρο λόγο στην Citroen ? Που και πάλι δεν νομίζω να είναι έτσι όπως το λές(γενικό αφεντικό) απλά ίσως του ότι η Citroen οφείλει πολλά στον κοντο να εχει ισχυρο δικαιωμα λόγου. Και παλι ετσι να ειναι, εδω σχολιάζουμε τον αγώνα και την νίκη του κοντου. Που κολλάει αν δίνει εντολές ή παιρνει εντολές? Όσον αφορα αυτο που συνεχίζεις να λες για το περσυνο πρωταθλημα, δεν θα το σχολιάσω. Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Για όλα τα πρωταθληματα της Citroen εσυ λεγε για το περσυνο. τεσπα... και τέλος αναφερθηκα στο δικο μας αγωνα και ειπα οτι περιμενω, οχι για να νικησει η Citroen , αλλα απλα για να τον παρακολουθησω! helloooooooo άπλα σκέψου γιατί έφυγε ο Quensel .... νομίζω επειδή προωθούσε τον Ogier (με ίδιο αμάξι με τον κοντό και πολύ ανταγωνιστικός )...... άλλα τέσπα και τώρα για το acropolis με βάση τα λεγόμενα σου ( τα χιόνια λίωσανε και τώρα έχουμε χώμα και άσφαλτο) νόμιζα ότι πιστεύεις ότι έχετε κερδίσει απο τώρα το φετινό ακρόπολις....τελικά έκανα λάθος ..ίδωμεν.
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 11:41 am |
|
 |
|
GregWrc
___
|
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 12:50 pm |
|
 |
|
sotiris
_
|
GregWrc έγραψε: .....Ο περσινός τίτλος ανήκει αριθμητικά στον mikko........ ναι μεν αλλα! Ραλλυ ειναι Greg και ολοι μπορει να εχουν ζημιες, λαστιχα, μικροεξοδους, τετακε, τρακαρισμα στην απλη, κανα μπλοκο τροχαιας, ζωα στις ειδικες ή και μεσα στο αμαξι( βλεπε πουλι στο subaru του πετραν) κτλ κτλ! τι να λεμε τωρα! το τι μπορει να σου συμβει σε εναν αγωνα ραλλυ ειναι απιστευτο! τα λεει ολα εδω http://www.youtube.com/watch?v=oZooziH4ADEοσο σκληρο κι αν ειναι, δυστυχως νικητης ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΤΑ αυτος που σπαει τα χρονομετρα αλλα αυτος που θα ανεβει στη ραμπα!!! οποτε αυτο που λες για το οτι αριθμητικα ανηκει στο καραφλο (ε, για ολους βγαλαμε παρατσουκλι  ) πρακτικα δεν ειναι αληθεια! και πριν βγουν τα μαχαιρια.... αυτο που λεω δε σημαινει οτι ο εκαστοτε πρωταθλητης ειναι αργος ή οποιος δεν ειναι, ειναι πυραυλος! πχ o novicov κανει τροπετα αλλα ειναι γρηγορος, ο βλακας o block κανει (χαζα) τροπετα και ειναι και αργος! ο καραφλας (miko) ειναι γρηγορος αλλα τοσα χρονια δεν ειχε αμαξι που να τερματιζει! για τον κοντο βγαλε συμπερασμα απο την πορεια του τι οδηγος ειναι! εγω πιστευω οτι το θεμα ειναι πoιος ξεχωριζει οδηγικα αναμεσα σε οοοολους ακομα και χωρις τα 8 του κοντου τα 4 (in a row) του tommi και εχοντας τροπετιασει και τα πιο πολλα! και αυτος δςν ειναι αλλος απο τον ενα και μοναδικο CMR Colin Mcrae!
_________________ Σωτήρης Κυριαζής
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 1:28 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
sotiris έγραψε: GregWrc έγραψε: .....Ο περσινός τίτλος ανήκει αριθμητικά στον mikko........ ναι μεν αλλα! Ραλλυ ειναι Greg και ολοι μπορει να εχουν ζημιες, λαστιχα, μικροεξοδους, τετακε, τρακαρισμα στην απλη, κανα μπλοκο τροχαιας, ζωα στις ειδικες ή και μεσα στο αμαξι( βλεπε πουλι στο subaru του πετραν) κτλ κτλ! τι να λεμε τωρα! το τι μπορει να σου συμβει σε εναν αγωνα ραλλυ ειναι απιστευτο! τα λεει ολα εδω http://www.youtube.com/watch?v=oZooziH4ADEοσο σκληρο κι αν ειναι, δυστυχως νικητης ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΤΑ αυτος που σπαει τα χρονομετρα αλλα αυτος που θα ανεβει στη ραμπα!!! οποτε αυτο που λες για το οτι αριθμητικα ανηκει στο καραφλο (ε, για ολους βγαλαμε παρατσουκλι  ) πρακτικα δεν ειναι αληθεια! και πριν βγουν τα μαχαιρια.... αυτο που λεω δε σημαινει οτι ο εκαστοτε πρωταθλητης ειναι αργος ή οποιος δεν ειναι, ειναι πυραυλος! πχ o novicov κανει τροπετα αλλα ειναι γρηγορος, ο βλακας o block κανει (χαζα) τροπετα και ειναι και αργος! ο καραφλας (miko) ειναι γρηγορος αλλα τοσα χρονια δεν ειχε αμαξι που να τερματιζει! για τον κοντο βγαλε συμπερασμα απο την πορεια του τι οδηγος ειναι! εγω πιστευω οτι το θεμα ειναι πoιος ξεχωριζει οδηγικα αναμεσα σε οοοολους ακομα και χωρις τα 8 του κοντου τα 4 (in a row) του tommi και εχοντας τροπετιασει και τα πιο πολλα! και αυτος δςν ειναι αλλος απο τον ενα και μοναδικο CMR Colin Mcrae!αυτά εννοούνται...Colin is GOD (ο κοντός δεν τον φτάνει ούτε στα όνειρα του).... αλλά επειδή πιστεύουν κάποιοι ότι ο κοντός είναι ο καλύτερος επειδή έχει πάρει 8 τίτλους τρέχοντας σχεδόν μόνος του (όχι ότι φταίει) αυτά τα χρόνια με το καλύτερο αμάξι ...ο πέτρος τόσα χρόνια στην subaru είχε μπλέξει.....εμένα δεν μου αρέσει και το οδηγικό του στυλ μιας και για μενα το ράλλυ είναι άθλημα θεάματος και όταν έχεις πίσω σου μια εργοστασιακή ομάδα δεν σε πολύενδιαφέρει το τροπέτο.... Ο μοναδικός που τον απείλησε πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Ogier πέρυσι και καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες...... Υγ μακάρι φέτος στην Ισπανία να ζήσουμε στιγμές 2003......
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 3:31 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
GregWrc έγραψε: sotiris έγραψε: GregWrc έγραψε: .....Ο περσινός τίτλος ανήκει αριθμητικά στον mikko........ ναι μεν αλλα! Ραλλυ ειναι Greg και ολοι μπορει να εχουν ζημιες, λαστιχα, μικροεξοδους, τετακε, τρακαρισμα στην απλη, κανα μπλοκο τροχαιας, ζωα στις ειδικες ή και μεσα στο αμαξι( βλεπε πουλι στο subaru του πετραν) κτλ κτλ! τι να λεμε τωρα! το τι μπορει να σου συμβει σε εναν αγωνα ραλλυ ειναι απιστευτο! τα λεει ολα εδω http://www.youtube.com/watch?v=oZooziH4ADEοσο σκληρο κι αν ειναι, δυστυχως νικητης ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΤΑ αυτος που σπαει τα χρονομετρα αλλα αυτος που θα ανεβει στη ραμπα!!! οποτε αυτο που λες για το οτι αριθμητικα ανηκει στο καραφλο (ε, για ολους βγαλαμε παρατσουκλι  ) πρακτικα δεν ειναι αληθεια! και πριν βγουν τα μαχαιρια.... αυτο που λεω δε σημαινει οτι ο εκαστοτε πρωταθλητης ειναι αργος ή οποιος δεν ειναι, ειναι πυραυλος! πχ o novicov κανει τροπετα αλλα ειναι γρηγορος, ο βλακας o block κανει (χαζα) τροπετα και ειναι και αργος! ο καραφλας (miko) ειναι γρηγορος αλλα τοσα χρονια δεν ειχε αμαξι που να τερματιζει! για τον κοντο βγαλε συμπερασμα απο την πορεια του τι οδηγος ειναι! εγω πιστευω οτι το θεμα ειναι πoιος ξεχωριζει οδηγικα αναμεσα σε οοοολους ακομα και χωρις τα 8 του κοντου τα 4 (in a row) του tommi και εχοντας τροπετιασει και τα πιο πολλα! και αυτος δςν ειναι αλλος απο τον ενα και μοναδικο CMR Colin Mcrae!αυτά εννοούνται...Colin is GOD (ο κοντός δεν τον φτάνει ούτε στα όνειρα του).... αλλά επειδή πιστεύουν κάποιοι ότι ο κοντός είναι ο καλύτερος επειδή έχει πάρει 8 τίτλους τρέχοντας σχεδόν μόνος του (όχι ότι φταίει) αυτά τα χρόνια με το καλύτερο αμάξι ...ο πέτρος τόσα χρόνια στην subaru είχε μπλέξει.....εμένα δεν μου αρέσει και το οδηγικό του στυλ μιας και για μενα το ράλλυ είναι άθλημα θεάματος και όταν έχεις πίσω σου μια εργοστασιακή ομάδα δεν σε πολύενδιαφέρει το τροπέτο.... Ο μοναδικός που τον απείλησε πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Ogier πέρυσι και καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες...... Υγ μακάρι φέτος στην Ισπανία να ζήσουμε στιγμές 2003...... Εχω ορκιστει να μην αφηνω τον εαυτο μου να ξεφευγει αλλα δεν γινεται. Ολα αρχισαν επειδη ειπα οτι για να νικας χρειαζεται να εχεις και το "αστρο" του πρωταθλητη το οποιο κατι τετοιο ο Loeb το εχει. Και εσυ αρχισες ξανα να λες οτι στην Citroen ο Loeb αποφασιζει, οτι "φαγανε" τον Ogier επειδη πηγε να του παρει το πρωταθλημα (στο περσυνο Acropolis Φανηκε πολυ καλα για αν κανει κουμαντο ο Loeb) , οτι δεν σου αρεσει το οδηγικο του στυλ και χιλιαδυο ασχετα με την νικη του Loeb. Ρε μην βλεπεις παντου τον κοντο και οτι και να πεις απλα θα πρεπει να το πεις για να τον μειωσεις, ασχετο αν το θεμα μας ειναι αλλο καθε φορα. Επίσης ποιος ειπε οτι o Loeb ειναι καλυτερος απο τον Colin? Ονειρα βλεπεις? Επίσης πως ξερετέ ΟΛΟΙ ΣΑΣ οτι ο Loeb κερδιζε παντα εχοντας καλυτερο αμαξι? Ειστε μεσα στην Ford και την Citroen??? Ή καποιος ειπε κατι που το διαβασε στο νετ κτλ κτλ κτλ? Αποκλειεται δηλαδη να κερδιζει επειδη ΜΠΟΡΕΙ? Ρε Greg και αν για καμοια δεκαετια τωρα, δεν μπορειτε να φτιαξετε ικανο αμαξι εστω για μια χρονια και να ειναι καλυτερο απο της Citroen, παρατηστε το βρε παιδια, μην ασχολειστε, και μην μου ξαναπειτε για την Ford και την Ford και την Ford !!! Εν ολιγοις θελετε να μου πειτε οτι ο κοντος κερδιζει επειδη: 1. H Citroen φτιαχνει ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ σε σχέση με αυτα της Ford. 2. Οι δεκάδες οδηγοί που περασαν στην τελευταία δεκαετια ήταν όλοι χειρότεροι του. 3. Ειναι το γενικό αφεντικό στην Citroen και αυτός καρατόμησε τον Ogier (που του είχε σκουντήξει και τον ώμο) οποτε μπορει και δινει πρωταθληματα στον εαυτο του ανετα. Y.Γ. Μην πιάνετε στο στομα σας συνεχεια τον μακρίτη τον Mcrae. Ήταν απο τους μεγάλυτερους οδηγούς που περασαν με μεγαλη αποδοχη του κόσμου, όμως το οτι πεθανε προωρα δεν σημαινει ότι αυτοματα έγινε και ο καλυτερος όλων και ότι ο Loeb ουτε καν τον φτάνει. Είμαι σίγουρος ότι αν ζουσε θα παραδεχοταν και θα κατατασε τον κοντο σε εναν απο τους μεγαλυτερους που εχουν περασει. Ενημερωτικά ο Loeb μπήκε πρωτη φορά στο WRC το 2002 με όχι πληρης εμπλοκή. Η πρωτη του χρονιά με πλήρης εμπλοκή ήταν το 2004, όπου και βρεθηκε στην δευτερη θεση του πραταθλήματος μόλις με 1 βαθμο διαφορα απο τον πρωτο Gronholm. Ε Απο το 2005 ξερουμε τι γίνεται. Α σημειωτεον είχε κατακτησει το 2001 και το JWRC. Δεν με νοιαζει αν τον μισειτε ως ανθρωπο, στα @@ μου! Αλλά ρε παιδια ο κοντος και τα χρονόμετρα σπάει και στις ράμπες ανεβαινει και οσες φορες εχω βρεθει σε Acropolis και διπλα μου ειναι ο Greg, καθε φορα που περναει ο κοντος μου λέει με κατεβασμενο το κεφαλι "Πως περασε πάλι ετσι ο κ@ργιόλης???" Greg εχω video που το αποδεικνυει!!!  Στον επόμενο αγωνα ας τον κρινουμε μονο οσον αφορα την παρουσια του στις ειδικές και όχι αν σκουντηξε ή στραβοκοιταξε τον Ogier ή απέλυσε τον Quesnel!
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 4:45 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
|
μου αρέσει που ανάβουν τα αίματα ... το έχουμε ανάγκη γιατί έχει κρύο. Λοιπόν ξέρεις γιατί h citroen και κατ' επέκταση ο Loeb τρέχει μόνος του ... γιατί είναι ο πρώτος οδηγός της κάθε αυτού και μοναδικής εργοστασιακής ομάδας απο το 2009. Και πριν υπήρχε και η Subaru αλλά απο την νέα χιλετιρίδα άρχισε η κατατρακύλα..... είναι πολύ δυσκολο μια ιδιωτική ομάδα με το χρίσμα ενός εργοαστασίου να φτιάξει καλύτερο αμάξι απο μια αμιγώς εργοστασιακή αλλά πιστεύω πως το Fiesta της Μ-sport πλησιάζει πολύ το ds3 ακόμα και στην άσφαλτο.... στο χώμα και στο χιόνι πιστεύω είναι καλύτερο. επίσης και η Prodrive είχε φτιάξει πολύ καλό το Μini στην άσφαλτο (έφτασε να πρωταφωνιστεί στην Γαλλία) .... Υγ Φέτος είπα ότι ο Loeb έχει πολλές θέσεις μέσα στην ομάδα της citroen.
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 5:19 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Κύριοι το είπα και σε προηγούμενο ποστ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Τρακαρίσματα, κλαταρίσματα, στησίματα (αυτοκινήτων και ομάδων) ΌΛΑ παίζουν όταν πάμε στοίχημα, όπως λέει και η διαφήμιση.
Μετά το τέλος του αγώνα τι μετράει? Τι καταγράφεται? Ο νικητής.
Πάμε για το επόμενο.
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 6:37 pm |
|
 |
|
Panos Volos
_
Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 30, 2009 10:16 pm Δημοσιεύσεις: 294 Τοποθεσία: Βολος
|
AX ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!!! Νομιζω οτι οσο κι αν δεν γουσταρουν καποιοι τον κοντο (και αυτο ειναι ενα σεβαστο ποσοστο πιστευω) οφειλουν να του βγαλουν το καπελο να υποκλιθουν αντε βαρια βαρια να τον παραδεχτουν... Εχει δημιουργησει δικα του ανεπαναληπτα ρεκορ (το απολυτο στην Κορσικη το 05 με 12 στις 12 ειδικες για παραδειγμα) εχει σπασει πολλα αλλα τα οποια κατειχαν ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ του χωρου πρωτιτερα... ΟΜΩΣ (παντα υπαρχει) αυτοι που δεν τον γουσταρουν εχουν εναν μοναδικο αλλα ΣΟΒΑΡΟ λογο ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ!!! Κανενα γλιστρημα(ουτε στο χιονι!!! πως γινεται ρε π...η)οδηγηση με το μουτρο (κατι που προερχεται απο τις πιστες) που σου δινει την εντυπωση πως παει καθαρα για τα ρεκορ (οχι απλα για τη νικη-για την νικη πανε ολοι-κυριως οι εργοστασιακοι) κατι που ξενερωνει την ομαδα θεατων που αναφερω παραπανω διοτι πολυ απλα ειναι ΑΓΝΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ!!! Ακομα και του τροπετου!!! κυριοι ενα μηνυμα σας παρακαλω ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΟΤΟRSPORT ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!! ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!!!!
_________________ 'If in doubt,flat out'...Colin Mc Rae
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 9:17 pm |
|
 |
|
arsenarg
_
Εγγραφή: Τρί Απρ 19, 2011 4:53 pm Δημοσιεύσεις: 1154 Τοποθεσία: Athens, Argyroupolis
|
_________________ ΤΑΣΟΣ IMPREZA Sti spec c type RA http://imageshack.us/photo/my-images/824/avatar3obe.jpg
|
| Δευτ Μαρ 12, 2012 9:38 pm |
|
 |
|
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
|